Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Seppo

Testissä Plantronics BackBeat FIT 305 kuulokkeet

Recommended Posts

Vuosi sitten testailin Plantronicsin bluetooth kuulokkeita ja nyt sarja jatkuu Plantronicsin BackBeat FIT 305 mallilla. FIT 305 mallissa tulppakuulokkeet pysyy paikallaan pienellä evällä ja joustava sanka kiinnitetään niskan taakse paitaan pienellä klipsillä. Sangasta löytyy myös kuulokkeiden ohjausyksikkö. Kuulokkeita on tarjolla tummansinisenä, mustana, limen ja korallin värisenä. Kuulokkeiden hinta on noin 100e. 

 

IMG_8078.thumb.jpg.ef8df3e08b2d0d00df4631e272884d32.jpg

 

 Lue lisää....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Baltsu

yhdistyykö toi mihin tahansa bluetoothilla vai vain puhelimeen? Esim. juoksumatot, joissa on näyttö, ovat muuten ihan jees, mutta ääntä ei voi oikein käyttää, koska ilman kuulokkeita ei maton melun takia kuule mitään ja kuulokkeiden johto sotkeutuu juostessa käsiin. Aika harva juoksija varmaan puhelimeen haluaa juostessaan puhua, joten tuo ominaisuus, että voi parittaa kännykän kanssa, on aika turha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan normi bluetooth, että eiköhän se saa kiinni juoksumattoonkin. Jos esimerkiksi musiikit on puhelimessa niin voihan sen puhelimen laittaa maton viereen treenin ajaksi. 

 

Nämähän on myös arkikäyttöön sopivat kuulokkeet (tavallaan) ja silloin voi olla enemmän hyötyä tuosta että voi puhua puhelimeen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy