Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
226

Kainuu Swimrun leiri 2018

Recommended Posts

Tässä yksi juoksuvalmennukseenkin liittyvä tapahtuma Suomussalmella 24.-28.6.2018, johon odotetaan vähintään 20 ja otetaan enintään 40 osallistujaa. Tiedot löytyvät Facebookista nimellä Kainuu Swimrun leiri.

 

Laji on siis uinnin ja juoksun yhdistelmä, jossa kilpaillaan pääosin pareina. Nyt siis kyseessä leiri, ei kilpailu. Swimrunissa on useita juoksu + uinti -osuuksia peräkkäin ja eri pituisia osuuksia. Uinnin määrä on 10-20% kokonaismatkasta, eli jopa puolet kokonaisajasta. Tehtiin siitä Facebook sivut ja itsekin liityin vasta nyt Facebookin, joka tarkoittanee sitä, että Facebook kuolee lähivuosina pois. Yritän kuitenkin olla mahdollisimman epäsosiaalinen, sosiaalisessa mediassa.

Tykkääjien lisäksi odotellaan myös maksavia asiakkaita. Nyt on kyllä tarjolla niin hienot swimrun maastot ja koko ohjelmisto, että olisi sääli ilmoittaa tammikuussa, että pitäkää tunkkinne. Olemme onnistuneet hankkimaan leirin vetäjiksi tämän vuoden ÖtillÖ MM-kisojen miesten kilpailun 15. sijoittuneen parin.

 

Suomi 100 hengessä vielä se, että Facebook kaverini kirjoittamaa kirjaa, 226-Fyysinen kantti, on vielä muutama sata kappaletta myytävänä. Voi kysellä vaikka yksityisviestillä, tai ostaa Booky.fi kautta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta tämän tapatuman järjestäjiltä. Ilmoittautumisia on tullut 6 kpl + joitain hang around tapauksia, eli osallistujien huoltajia/sukulaisia, jotka ovat mukana leirillä osallistumatta swimrun -treeneihin. Ollaan siis vielä kaukana minimi 20 leiriläisen tavoitteesta, mutta aikaakin on vielä runsaasti jäljellä. Tammi-helmikuussa on tarkoitus järjestää pientä mainoskampanjaa, jotta tieto kulkisi mahdollisimman monelle potentiaaliselle osallistujalle. Leiriohjelma ja reitit on jo pitkälti mietitty ja tullaan jossain vaiheessa informoimaan ainakin osallistujille. Swimruneja on neljä kpl, ma, ti ja ke + torstaina sprintti majoituksen lähimaastossa. Matkat (uinti+juoksu) eri ryhmillä ovat suunnilleen tällaiset:

1. ryhmä 25-25-15 km

2. ryhmä 15-20-15 km

3. ryhmä 10-18-10 km

Uintia siis keskimäärin 15 %, joista leiriläinen voi osan jättää väliin, koska uinnin päätepisteeseen pääsee myös polkua pitkin. Reitinvarrella on huoltopiste/pisteitä joten kaikkea energiaa ja juomaa ei tarvitse kantaa matkassa. Swimrun treenien lisäksi myös uinnin tekniikkavalmennusta ja kaksi luentoa, joista toinen keskittyy uintiin ja nimenomaan avovesiuintiin ja toinen kestävyysurheiluharjoitteluun ja kilpailemiseen hieman laajemmin.

Rohkeasti mukaan loistaville poluille ja mukaville pikkujärville. Ei tarvitse olla mikään huippukuntoinen, koska ryhmän voi valita kuntotason mukaan ja vauhditkin ovat eri ryhmissä erilaiset. Ryhmää on mahdollista vaihtaa eri päivinä ja huoltopisteen kohdalla on myös mahdollista downshiftata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy