Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 6.1.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

60mins, 11,5kms, av hr 141, pace avg 05:03, 797 kcals

-4 astetta, hieman aurinkoinen, poutainen sää. Päälle Löfflerit ja alle duotechit, kun tuntui niin kylmältä. Juoksin rennosti ja aika reippaasti koko matkan, mutta vaikea sanoa sykkeistä, kun mittari poukkoili ihan tajuttomasti 80-200 välillä. Onko niin, että nää Polarin 625X:t alkaa lakkoilla heti kun takuu loppuu - pitäiskö vaihtaa paristo tai jotain? Olettaisin että avg oli 135-140 välillä, 10. kilometrin vedin lujempaa 4.40min/km. iPodista putsasin discohileilyt pois ja otin tilalle rokkia, joten mukavan letkeästi askel kulki Tom Pettyn, Steve Millerin, Sladen, Queenin, Lordin ja jopa CCR:n tahdissa!

Queenin Hammer To Fallin tahdissa tein hassuja pomppuja joten varmaan sauvakävelijät luulivat, että amok iski. Tää oli tänään jotain TV kevyttä vähän vauhtileikittelyn virityksillä. Juoksu jotenkin maistuu tosi mukavalta, vaikka tuoreimman Juoksija-lehden talviharjoittelujutun perusteella tuntuu, että teen kaiken ihan väärin. :viheltely:

Link to comment
Share on other sites

Jogger, samanlaisia ongelmia täällä alkusyksyllä viime vuonna. Ei muuta, kun lähetin laitteen huoltoon. Meni muutama päivä ja hyvin asiallisen oloinen huoltomies soitteli. Kertoi sitten hyvin rauhallisesti, että sykevyötä olisi hyvä pestä kohtuullisen usein. Jatkoi sitten vielä sanomalla, että tuolta sykettä mittaavasta anturista (=kudos) löytyi sienikasvustoa. Olin sitten aika nöyrää poikaa enkä hirveästi kehdannut inttää vastaan.

Sain sitten uuden vyön, ongelmat poistuivat ja ilmeisesti opin myös pesemään sitä oikeoppisesti.

Link to comment
Share on other sites

Rauhallista juoksua upeassa kelissä. Pitkästä aikaa vedettiin kaverin kanssa monesti ennen Tukholmaa tahkottua reittiä. Aiemmin pidin tätä jopa pitkänä lenkkinä. Nyt on juoksua sen verran enemmän alla, että kunnon PK on sitten huomenna. Vielä illalla pientä venyttelyä, jotta huomenna voi kunnolla nauttia toivottavasti 2,5 tunnin vedosta.

13,6 km, 1:14:30, 5:30/km, avg 133, max 147

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy