Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Masokistin unelma 100km


X-Caliber
 Share

Recommended Posts

Hiekkapohjainen ulkoilutie säästää jalkoja, mutta on alustana hitaampi kuin asfaltti. Lisäksi alustan epätasaisuus kuormittaa jalkojen lihaksistoa hieman eri tavalla kuin tasainen asfaltti. 1,808km kierros kierretään satasella 55 kertaa, joten kierroksen pienetkin nousut toistuvat vähintäänkin riittävän usein.

Peräkylän Ponnistuksen järjestelyt sujuvat rennolla otteella, mutta kuitenkin asiallisesti ja jämäkästi. Huoltopisteen tarjontaan en juuri kiinnittänyt huomiota, kun olin varustautunut omin eväin, tavaraa järjestäjien pöydällä näytti kuitenkin riittävän. Reitti on merkitty huolellisesti, mutta km-merkkejä ei ole ja kierrosten seuraaminen kilpailun aikana jää pääasiassa juoksijan omalle vastuulle. Loppumatkasta juoksijaa kuitenkin informoidaan matkan loppumisesta ajoissa. Juoksijoitakin oli v. 2006 reilusti enemmän kuin tapahtumassa koskaan aikaisemmin, ja tämä taisi tulla järjestäjillekin pienenä yllätyksenä.

Kilpailukeskuksena toimiva Paloheinän ulkoilumaja sulkee ovensa harmillisen aikaisin, joten hitaammille juoksijoille ei ole tarjolla peseytymismahdollisuutta. Mukava ja suositeltava tapahtuma.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy