Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 4.1.


paula
 Share

Recommended Posts

62mins, 11,5kms, av hr 135*, pace avg 05:25, 895 kcals

Hitsi, tuo Paula on nopia - en tänäänkään ehtinyt korkata päiväkirjaa ekana.:sad:

Peruspuurtamisena meni juoksu, -1 astetta pakkasta, eikä vielä lunta satanut. Vähän liukkautta oli jo reitillä. PK palauttavaa menin rennosti, mutta Polar 625X sykemittarin luvut kulkivat ihan omia kierroksiaan! Välillä jossain 160-180 luvuissa, mikä ei voi pitää paikkaansa. Arvioni mukaan keskisyke oli jossain 130-140 välillä. Kulki hyvin, muttei mitään erityisempää ahaa-elämystä tänään.

Link to comment
Share on other sites

Voi veljet mikä lenkkisää tänään Helsingissä. Vettä sataa (ei onneksi kovin kovaa), lämpötila vajaa 4 astetta ja täysin harmaata. Niin ja se tuuli, ihan hillitön tuuli kävi kun tuossa äsken tulin lenkiltä. Juoksin reilut 20km josta puolet karmeaan vastatuuleen. Valitsin väärän kiertosuunnan lenkille, toisinpäin olisi ollut myötätuuli aukeilla osuuksilla, vastatuuli osuudet metsän suojassa. Toisaalta tein sen tarkoituksella, koska tykkään kiertää mieluummin niinpäin kuin tänäänkin tein, varsinkin kun olen tuulen takia viime aikoina sen usein kiertänyt juuri toisinpäin. Välillä meinasi kyllä hermot mennä ja usko loppua kesken, mutta sitten sisuunnuin kun ajattelin tulevaa Lohjan 12h juoksua, ei nyt auta nössöillä. Lisäksi tein hommasta henkilökohtaisen kamppailun säiden haltijan ja oman itseni välillä. Vai luulet sinä vaikuttavasi minun juoksuuni? Et tänään, prkl! :ruoska:

On sitä kyllä tullut monesti nössöiltyä pahimmilla keleillä :surrender: varsinkin jos on todella liukasta, täytyy myöntää, mutta välillä sen saa käännettyä haasteeksikin.

Nyt on hyvä mieli. :running:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy