Jump to content
Juoksufoorumi.fiAltra juoksukengät

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Tietääkseni ei myy, 100% varma en ole. Vuosia sitten tilasin yhdet running warehousesta jenkeistä. Sieltäkin tilaus onnistui kivuttomasti. Xxl:ssä tänään kaikki juoksukengät -25%. Kannattaa mitata oma jalka cm:nä ja katsoa kengän koko taulukosta. Ainakin omien kokemustaen mukaan Altralla saa sillai oikean koon sovittamatta. Ja kokohan otetaan sen isomman jalan mukaan.

Link to post
Share on other sites

Olen vain sovittanut Altroja XXL:ssä. Koska ovat niin leveät varpaista, on lähinnä kengän pituus oltava sopiva. Muissa merkeissä voi joutua ostamaan hieman isommat, että saa riittävän leveät. Minulle sopii Sauconyssa 46 ja Altrassa 45 juuri tuon takia

 

Odottelen itse, että Altra Escalantea saisi hieman halvemmalla kuin 150 € ja jos vaikka tulisi jopa XXL:n myyntiin.

Tuota on kehuttu lähes kaikissa testaissä.

 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Minulla jalan pituus on n. 28.3 cm kun siihen varaa koko painon. Valitsin Altran 29 cm kengät. Leveyttähän noissa riittää

En ole raaskinut ostaa escalantea yli 150 € hintaan, mutta nyt se löytyi Runnerinn:stä toimituskuluineen (netistä saatavalla alennuskupongilla) 127 €, joten tilasin. Tuonne tulee Escalantesta säännöllisesti tarjouksia ja yleisimmät koot katoavat parissa viikossa. 

Escalantessa on siis Altran uusi Ego-välipohja, joka vastaa Boost pohjaa, mutta kuulemma vielä parempi energian palautus

Tuskin malttaa odottaa 4 viikkoa (tuolla on pitkä toimitusaika)

https://www.runnerinn.com/Jouksu/altra-escalante/136279689/p

Link to post
Share on other sites
 • 5 weeks later...

Käytin XXL:n tarjousta (kolme paria kahden hinnalla) hyödyksi ja ostin sekä One 2.5 sekä Torin 3 toissa päivänä. 

Muutamaan otteeseen kokeilin liikkeessä sekä 46 että 46,5 kokoa ja päädyin lopulta suurempaan. Ehdin jo Torinia kokeilla lyhyellä palauttavalla lenkillä ja tuntuipa meinaan hyvältä!  NB 1080 v6 minulla oli kokoa 45,5, nykyään lähes kaikki uudet ostamani kengät ovat olleet kokoa 46. Altrassa päädyin kuitenkin jostain syystä 46,5:een joka yksiselitteisesti tuntui jalassa paremmalta.

 

Jos vain mitenkään mahdollista lähteä kokeilemaan johonkin liikkeesseen ennen tilausta niin sinuna ehdottomasti tekisin niin. Peräti 47 saattaa sinun tapauksessa olla oikea valinta.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy