Jump to content
Juoksufoorumi.fi


vilippu

Altra juoksukengät

Recommended Posts

Tietääkseni ei myy, 100% varma en ole. Vuosia sitten tilasin yhdet running warehousesta jenkeistä. Sieltäkin tilaus onnistui kivuttomasti. Xxl:ssä tänään kaikki juoksukengät -25%. Kannattaa mitata oma jalka cm:nä ja katsoa kengän koko taulukosta. Ainakin omien kokemustaen mukaan Altralla saa sillai oikean koon sovittamatta. Ja kokohan otetaan sen isomman jalan mukaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen vain sovittanut Altroja XXL:ssä. Koska ovat niin leveät varpaista, on lähinnä kengän pituus oltava sopiva. Muissa merkeissä voi joutua ostamaan hieman isommat, että saa riittävän leveät. Minulle sopii Sauconyssa 46 ja Altrassa 45 juuri tuon takia

 

Odottelen itse, että Altra Escalantea saisi hieman halvemmalla kuin 150 € ja jos vaikka tulisi jopa XXL:n myyntiin.

Tuota on kehuttu lähes kaikissa testaissä.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Runningwarehouse.eu kaupasta löytyy hyvä valikoima Altroja jos vain tiedät kokosi. Ilmainen toimitus Suomeen yli 75 euron tilauksille. Itse tilasin Altra One 2.5:t elokuun alussa, kun oli alennuskamppanjat menossa. Koon valitseminen olikin helppoa, kun edelliset vastaavat ostin keväällä XXL:n myymälästä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

En kenenkään päätä vaadi vadille jos tämän perusteella tilaan väärän koon ;) Mittasin itse tuon pohjallisen, kantakupin ulkoreunasta kärkeen oli 27 cm. Altrarunnersin outletissa oli kyllä 42,5 koossa parempia vaihtoehtoja omiin tarpeisiin. En tiedä miten vaihto siellä onnistuu jos tilaankin pienet tai isot.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minulla jalan pituus on n. 28.3 cm kun siihen varaa koko painon. Valitsin Altran 29 cm kengät. Leveyttähän noissa riittää

En ole raaskinut ostaa escalantea yli 150 € hintaan, mutta nyt se löytyi Runnerinn:stä toimituskuluineen (netistä saatavalla alennuskupongilla) 127 €, joten tilasin. Tuonne tulee Escalantesta säännöllisesti tarjouksia ja yleisimmät koot katoavat parissa viikossa. 

Escalantessa on siis Altran uusi Ego-välipohja, joka vastaa Boost pohjaa, mutta kuulemma vielä parempi energian palautus

Tuskin malttaa odottaa 4 viikkoa (tuolla on pitkä toimitusaika)

https://www.runnerinn.com/Jouksu/altra-escalante/136279689/p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käytin XXL:n tarjousta (kolme paria kahden hinnalla) hyödyksi ja ostin sekä One 2.5 sekä Torin 3 toissa päivänä. 

Muutamaan otteeseen kokeilin liikkeessä sekä 46 että 46,5 kokoa ja päädyin lopulta suurempaan. Ehdin jo Torinia kokeilla lyhyellä palauttavalla lenkillä ja tuntuipa meinaan hyvältä!  NB 1080 v6 minulla oli kokoa 45,5, nykyään lähes kaikki uudet ostamani kengät ovat olleet kokoa 46. Altrassa päädyin kuitenkin jostain syystä 46,5:een joka yksiselitteisesti tuntui jalassa paremmalta.

 

Jos vain mitenkään mahdollista lähteä kokeilemaan johonkin liikkeesseen ennen tilausta niin sinuna ehdottomasti tekisin niin. Peräti 47 saattaa sinun tapauksessa olla oikea valinta.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy