Jump to content
Juoksufoorumi.fiHelsinki City Marathonviesti 19.5.2018 (Helsinki City Running Day)

Arvostele ketju:


Recommended Posts

tunti sitten, Guest Baltsu kirjoitti:

Maratonviesti on paholaisen keksintö. Zürichissä oli sellainen. Se on todella masentavaa kun joku menee heittämällä ohi ja sitten huomaat, että se olikin viestijoukkue. Se on pelleilyä! 

 

Mutta jos on kova juoksija, kuten sinä, niin siinähän saa itseä heikommista hyvää jänistelyapua, kun joukkueessa aina tulee tuore kaveri jatkamaan samaa tahtia kuin mitä sinä menet koko matkan. Ei kai sieltä kovin moni sentään ohi voi tulla?

Link to post
Share on other sites
8 tuntia sitten, Guest Baltsu kirjoitti:

Maratonviesti on paholaisen keksintö. Zürichissä oli sellainen. Se on todella masentavaa kun joku menee heittämällä ohi ja sitten huomaat, että se olikin viestijoukkue. Se on pelleilyä! 

Olin viime vuonna Zürichissä juoksemassa ja olen kanssasi tismalleen samaa mieltä: maratonviesti on aivan varmasti paholaisen keksintö, sillä niin hauskalta ja houkuttelevalta se näytti.

 

Zürichin maratonviestin osallistujamäärä näyttää vakiintuneen hieman yli 1000 joukkueeseen eli yli 4000 juoksijaan. Maratonilla on ainoastaan reilut 2000 juoksijaa, joten maratonviestin ja kympin juoksijat tekevät Zürichin tapahtumasta suuren juoksujuhlan. Firmajoukkueita on mukana todella paljon maratonviestissä!

Link to post
Share on other sites

Kuulun tässä asiassa varmaan selkeään vähemmistöön, mutta olen asiassa melkolailla Baltsun linjoilla. Osallistuin kerran kuuden tunnin juoksuun ja sen tapahtuman ohessa järjestettiin myös 3x2H -viesti. Kyllä mä sen voin myöntää, että söihän se miestä, kun kahden tunnin välein tuli tuoreet miehet kirmaa rinnalta ohi. Varsinkin, kun ohittajasta ei selkeästi nähnyt, että onko kyseessä viestimies vai kuuden tunnin kisaaja.

 

Ei asiaa tietenkään pitäisi näin ajatella ja jokainen juoksee omaa kilpailuaan, mutta oli se silti psykologisesti jotenkin hankala tilanne. Jos juoksijoiden selkäpuolella olisi selkeä nootti siitä, että kyseessä on viestimies, niin tilanne olisi parempi.

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 • Our picks

  • Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
   Tämmöistä olisi tarjolla Jyväskylän yliopiston toimesta:
    
   "Kaipaatko harjoitteluusi uutta potkua? Osallistu tutkimukseen, jossa vertaillaan ennalta määritettyä ja yksilöllisesti mukautuvaa juoksuohjelmaa määrä- ja intervalliharjoitusjaksoilla!
    
   Huhti-toukokuun  2021 aikana alkaa Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian kestävyysharjoittelututkimus, johon rekrytoidaan tutkittaviksi perusterveitä kestävyysharjoittelutaustan omaavia ja säännöllisesti juosten harjoittelevia (4-6x/vko) 20-45-vuotiaita miehiä (20 hlö) ja naisia (20 hlö). 
    
   Tutkimus koostuu kolmen viikon valmistavasta jaksosta, kuuden viikon määräjaksosta sekä kuuden viikon intervallijaksosta. Jokaista jaksoa edeltää ja seuraa testiviikko, jonka aikana tehdään tutkimukseen liittyviä suorituskykytestejä ja paastomittauksia. Tutkimukseen osallistuvat saavat tutkimusjakson ajaksi juoksuharjoitusohjelman sekä tarkkaa tietoa omasta kestävyyssuorituskyvystään ja palautumistilastaan." 
    
   Linkki: https://www.jyu.fi/sport/fi/ajankohtaista/uutiset/osallistu-tutkimukseen-jossa-vertaillaan-ennalta-maaritettya-ja-yksilollisesti-mukautuvaa-juoksuohjelmaa-maara-ja-intervalliharjoitusjaksoilla?fbclid=IwAR1wT-CyCYHndjLDWEy_u8c_6Aw5n41crFG3VA3wP4Ih3P1odLQdKaXKxNI
    

    
   Olettaisin etteivät tarkoita perusterveillä pelkästään 3h alittajia 🙂
   • 1 vastaus
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy