Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Helsinki City Marathon 19.5.2018 (Helsinki City Running Day)


Recommended Posts

Tähän vahva sama oli kyseessä sitten täysmara tai puolikas. Lähtö klo 9:30 +/- 1h on just sopiva, ip lähdöt ovat aina huonoja jos kyseessä ei ole nimenomaan iltajuoksu.   Sitäkin olen muuten ihmetellyt miksi suuret tapahtumat ovat poikkeuksetta ulkomailla melkein aina sunnuntaisin ja meillä lauantaisin?

Link to comment
Share on other sites

9 minuuttia sitten, hoppana kirjoitti:

Sitäkin olen muuten ihmetellyt miksi suuret tapahtumat ovat poikkeuksetta ulkomailla melkein aina sunnuntaisin ja meillä lauantaisin?

 

Suomalaisten pitää päästä ryyppäämään kunnolla kisan jälkeen?! 😂 

 

Tai siis, voisiko liikenteenohjausten yms. järjestäminen olla helpompaa ulkomailla varsinkin suurissa kaupungeissa sunnuntaina kun liikennemäärät ovat pienemmät?

  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

13 tuntia sitten, Zola Buddin vasen kenkä kirjoitti:

sama! kadutkin olisi helpompi sulkea aamulla ja saada parempi reitti aikaiseksi. tämä on ollut ihmetykseni joka vuosi. Syyksi ei kelpaa "muualta Suomesta tulevat ehtivät ilman yöpymistä juoksemaan".   

 

Yksi ongelma on Eteläsatama, erityisesti Olympiaterminaali.

 

Laiva lähtee kello 17.00, ja autojen on oltava lähtöselvityksessä viimeistään tuntia ennen sitä. HCM:n nykyaikatauluilla aika harva juoksija ehtii häiritsemään satama-alueen liikennöintiä, varsinaiset juoksijoiden massat tulevat siinä vaiheessa kun lähtöselvitys on sulkeutunut tai laiva jo lähtenyt.

 

Samasta syystä Helsinki Half Marathon juostaan niin mielettömän aikaisin, ehditään ohittaa satama ennen kuin laivat ovat saapuneet.

 

Tästä ongelmasta tietenkin päästäisiin sillä, että muutettaisiin juoksujen reitit menemään jostain ihan muualta, mutta veikkaisin, että reitti  jostain Konalasta Kontulaan ei olisi yhtä houkutteleva kuin rantoja pitkin etenevät nykyreitit.

Link to comment
Share on other sites

Ei mitään tietoa mitä oli tavoitteet, mutta onnittelut sarjan voitosta @sk! Aika monella on ollut 3. 10k vaikea, tai sitten väliajat eivät aivan ole menneet tasakympein. Olikohan naisten voittaja Skräddarin ensimmäinen mara? Jokatapauksessa ihan hyvä aika 2.54.40 (netto). Viime vuonna yritin epätoivoisesti tavoittaa häntä HSM:n 10k:lla, mutta kauas jäin, kun alkoi vielä loppua kohti vauhtia nostamaan.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy