Jump to content
Juoksufoorumi.fi

24.11


peter
 Share

Recommended Posts

Flunssa on nujerrettu, hähä! :innostunut

Maanantaina ja tiistaina tein jo treeniä, mutten vielä normaalitehoilla tai määrillä. Keskiviikkona oli jo melkein normaali päivä. Tänään torstaina olisi ollut ohjelmassa normaalisti 21km pk-lenkki, mutta pari juttua tuli väliin. Ensinnäkin pyöräilin kotoa Helsingin Pukinmäestä Espoon Karakallioon Lidliin lenkkariostoksille. Ja tietty takaisin kotiin. Olihan v-mäinen keli, mutta tulipahan reissu tehtyä ja sain lenkkarit!

Tuo fillarilenkki sai luvan käydä tämän päivän pk-lenkistä, mutta olihan noita kenkiä sitten pakko päästä testaamaan. Joten ei muuta kuin ulos kurakeliin. No, tuloksena oli se että uudet kengät meni heti kuraisiksi, mutta mitäs pienistä, ajan kysymyshän se vain oli. Mutta kyllä tuntuivat hyviltä jalassa! Siis kymmenellä eurolla tollaset "menopelit"! Tein n. 5,6km vk-lenkin aikaan 23:45, eli jälkeenpäin voin todeta että vauhti oli hyvin tarkalleen sitä mitä pitäisi Tukholmassa jaksaa 42,195km. Helppo nakki! No ei, kyllä tota pitää vielä paljon treenata että jaksaa kolme tuntia pitää yllä tollasta vauhtia, mutta ei se nyt miltään mahdottomaltakaan tuntunut. Sykkeistä ei ole tietoa kun en ole enää pitkään aikaan saanut Polarin lähetintä toimimaan noiden teknisten vaatteiden kanssa juostessa. Jostain syystä spinningissä toimii kyllä, ehkä siinä ei tule niin paljoa hankausta ja siten staattista sähköä. Fiilispohjalta sanoisin että sykkeet huiteli jossain 150+ tienoilla, tuskin yli 160 missään vaiheessa.

On se vaan makeeta juosta taas. Rupesin melkein jo kiipeämään seiniä pitkin flunssan pitkittyessä. Jos vaikka lauantaina saisi ekan pitkän lenkin tehtyä taas muutamaan viikkoon.

Link to comment
Share on other sites

Neljän päivän pakkolepo, sitten eilen tunnin kevyt lenkki ja tää päivä taas lepoa. Vasen polvi huutaa armoa. Voi rähmä. No, jos viikonloppuna kävisi noita kengän ruoskia näyttämässä urheilukaupoissa ja kuuntelemassa kommentit. Tähän mennessä on saatu kommentit "väärä kenkä" ja "onpas näillä juostu, ei ole ihme, jos polvi kipuilee, nämähän on ihan loppu." Onneksi teen fyysistä työtä, joten ei ole ihan tarvinnut seinille hyppiä, vaikka juokseminen onkin jäänyt väliin.

Link to comment
Share on other sites

13 km VL tuulisessa -tietysti vastaista- ja märässä kelissä. Mukana vedot 2.23 km, 1.53 km ja 1.73 km, joissa km-vauhdit 4:06, 3:54 ja 4:03. Keskimmäinen veto tuli vedettyä turhan reippaasti ja viimeisessä jalat sitten huusivat hoosiannaa. No, onneksi huomenna on lepova ja työpaikan pippalot. Saa nähdä jaksaako lauantaina lenkille...

Vasen pohje kiukuttelee, mutta luultavasti talttuu kylmähoidolla ja levolla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy