Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.10


kurppa
 Share

Recommended Posts

Aamuvirkku taas liikenteessä.

Vajaa kolme tuntia tarpomista 10 sentin lumessa. Matkaa tuli kait jotain 25 kilometriä.

Tunnelmia:

10 kilometriä: V. käyrä korkealla, sillä raivolla reippaasti

10-20. Euforia, lumisade ja nilkkoihin yltävä lumi vain pieni este voitettavaksi

20-25. Ei taida mullakaan kaikki olla päässä kunnossa kun tarvon täällä lumessa ja nautin tästä. Tällä menolla minut kirjoitetaan sairaseläkkeelle mielenterveydellisistä häiriöistä.

Suihkuun, ruokaa massuun ja töihin.

Link to comment
Share on other sites

19km tv-ultrakevyt, raskasta, kovin raskasta. Hiippailin hiljaa ja kävelin pätkiä. Km-vauhti 6.45 -kaikkien aikojen hitain. Tämäkin vauhti olis hirveää hurjastelua 24h juoksussa. Tällä hetkellä tuntuu, et rauhallinen juoksentelu jatkuu tammikuun puoliväliin, sit viis kovaa treeniä ja vetskujen SM-kisojen 3000m hallissa. Sit takas ultratreeniin ja kohti Bornholmia tai Ponnenjärveä. Tämä siis tän hetken suunnitelma.

Link to comment
Share on other sites

Syksyn pisin ja yksi pisimmistä muutenkin. Aikaa kului 2.50, matkaa taittui suunnilleen 28 kilsaa. Eka tunti 140:n sykkeellä ja siitä tasaisesti kiristellen niin, että lopussa ylämäen päällä rikkoutui 180. Mäkinen maasto kai verotti sen verran voimia, ettei lopussa jaksanut nostaa vauhtia niin kuin olin ajatellut. Sadekuuro yllätti kolme kertaa, mutta onneksi kuurot olivat sen verran lyhyitä, ettei tarvinnut jättää lenkkiä kesken. Keskisyke 156.

Tämä huipensikin tämän juoksuviikon, jonka aikana minuutteja kertyi enemmän kuin kertaakaan aiemmin (metrejä on tullut joskus enemmän). Ensi viikolla voikin sitten huilailla ja keskittyä kirjamessuihin.

Link to comment
Share on other sites

Tänään meni homma putkeen, kirjaimellisesti!

Ensin hiihtoa vapaalla 10 km ( 3,55 / 167 ) ja siihen perään juoksua 5 km.

Putkessa oli populaa n. 80 hlöä eli vähän ruuhkaista oli kilometrin lenkillä mutta tulipa pientä intervallia siinä ohitellessa. Juoksubaana saisi olla tasaisempi mutta ei valiteta. Kun pystyy hölkkäämään koko talven + 10 asteessa kaiuttimista tulvivan musiikin tahdissa niin pieniä murheita ovat jyrkät mäet, eiks vaan. :wink:

Illalla vielä vähän punttia ja kävelyä ennen saunaa ja Budwaiseria.

Link to comment
Share on other sites

Tunnin lenkki pururadalla ja metsässä poluilla. Oli tosi kiva lenkki.

Jaahas, Markku on sitten käynyt "putkiloimassakin." Itellä olis tuo Vuokatin putki melko lähellä, mutta mä en uskalla lähteä sinne, kun siinä on se Intersport Piipponen samassa rakennuksessa. Sieltä nimittäin imeytyisi mukaan magneetin lailla uudet pertsan välineet ja mulla ei oo varaa nyt. :cry:

Link to comment
Share on other sites

27.7. km, 5.28. Kulki tosi hyvin ja vauhti olikin vähän turhan kova. Viimeiset pari kilometriä ei enää kovin rentoja olleetkaan.

Meinasin haukkua keliä, vettä tuli välillä muutaman kerran tihkuna ja vähän isommallakin pisaralla, mutta enpä viitsikään. Hyvinhän tuo meni, eikä sentään jalat uineet sohjossa.

Link to comment
Share on other sites

Ei oikein tänään Vantaalla sää suosinut, perheen kanssa yritettiin vähän ulkoilla. Mentiin kävellen puoli kilometriä ja juostiin takaisin kaatosateessa.

Eli kastuttiin oikein kunnolla.

Kävis sitten huomenna juoksemassa 10-15km säästä riippuen.

Onneksi sentää flunssa on jo voitettu! :D

Link to comment
Share on other sites

Kirjoitanpa tänne nyt jotta saan edes yhden viestin tälle uudelle foorumille.

Elikkäs tänään tuli tehtyä avovaimon kanssa n. 10km hölkkä aamupäivällä ja sitten iltapäivällä n. 31km pitkä lenkki, josta puolet sateessa, aikaan 2:27. Kivaa oli vaikka satoi. On kyllä sadepukeutumisessa vielä parannettavan varaa. Ja meni 2-3 tuntia lenkin jälkeen että sai kropan kunnolla lämpiämään eikä ollut enää sellainen pieni vilu päällä koko ajan. Ei mulla lenkillä kylmä ollut vaan ihan sopiva, lähinnä sen jälkeen sitten vilutti.

Että näin tänään. :?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy