Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Uuden Vuoden uhoa!


kape
 Share

Recommended Posts

Päivää kaikille,

Paljon on tullut uusia nickejä ja monet ns. aktiivit ovat vaihtuneet n. 14 kuukauden tauon jälkeen... Tauko alkoi toisen lapsen syntyessä ja jatkui odotettua pidempään. Tosin puoli vuotta sitten yritin päästä ruotuun juoksemalla muutaman lenkin. Ei tullut vilkaistua foorumiakaan kuin muutaman satunnaisen kerran tänä aikana. Täytyy kyllä sanoa että kahden pienen lapsen kanssa ei ole kuitenkaan tullut tekemisestä puutetta.

Nyt kun paino on todella noussut 9,5-10kg 2005 Maisematiemaratonista on aika ryhdistäytyä. Vaimokin jo alkaa huomautella että ei mahdu samaan saunaan mahani takia.. (toivottavasti liioittelee!; )

Tänään yllyin viimeinkin sovittamaan lenkkareita jalkaan ja 7,5 km tuli punnerrettua!

Pyysin suihkun jälkeen puolisoa ottamaan "ennen" -vartalokuvan itsestäni ja ei se kyllä imartele........... (vaikka oli lähes 600 kcal kulutettu hetkeä ennen...:).

Karkeasti raamitettu tavoite on päästä tasaiseen harjoittelurytmiin ja juosta syksyllä joku maraton ja vieläpä itseäni tyydyttävään aikaan.

Lisäporkkanaa/keppiä tavoitteen saavuttamiseksi en ole vielä keksinyt, mutta ehdotuksia otetaan vastaan! (esim julkinen pieksäntä jos ei syksyllä olla tavoitteessa.. : )

Link to comment
Share on other sites

Jep jep ja tack tack.

Virallinen Yksikkö siis, kuulostaa sopivalta.

Viime yönä tulikin sitten jo kahden kaverin kanssa pienessä maistissa veto vedettyä, jonka mukaan jokaiselta pitäisi lähteä muutama kilo vappuun mennessä. Itselläni tuo määrä on 8 kiloa (76->68). Lisäksi juostaan silloin myös testikymppi, jolle on myös asetettu jonkinlainen tavoite. Vedon panoksesta ei vielä sovittu tarkasti mutta sen verran kuitenkin että noin sadan euron arvoinen panostus/nuppi (sehän tekee kai aika monta VY:ä...).

Enää ei siis voi paeta..

Link to comment
Share on other sites

Jep jep ja tack tack.

Virallinen Yksikkö siis, kuulostaa sopivalta.

Viime yönä tulikin sitten jo kahden kaverin kanssa pienessä maistissa veto vedettyä, jonka mukaan jokaiselta pitäisi lähteä muutama kilo vappuun mennessä. Itselläni tuo määrä on 8 kiloa (76->68).

Enää ei siis voi paeta..

Tervetuloa takaisin liikkuvien ihmisten massaan. Oma tavoitteeni on alle neljä tuntia jo vuoden ensimmäisessä maratonissa, ehkä uhoan vielä kovempaa aikaa loppusyksyyn mentäessä. Mitä kiloihin tulee, viime vuonna juoksemisen ansiosta katsoi viisi kiloa ihan tuosta vaan, mutta varmaan 8 - tai paa kape saman tien 10 kg! - kilon pudotukseen pitää tehdä jo töitä. Mutta ne pitkät tasavauhtiset peruskuntolenkit polttaa mukavasti rasvaa....:lolk:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy