Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rovaniemi Marathon 2007


Recommended Posts

Rovaniemellä juostaan maratonia 14.7 2007 klo 15.00 alkaen. Tänään oli uudessa Juoksija-lehdessä mainos josta nyt ei selvinny aivan kaikkia mitä ollaan viimeaikoina tapahtuman eteen touhuttu. Reitti tulee muuttumaan puolikkaan mittaiseksi. Maratonin ja puolikkaan lähdöt tapahtuvat Jätkänkynttiläsillalta yhtäaikaa. Uusi reitti suuntautuu aluksi saarenkylän suuntaan käyden Saarituvilla asti palaten takaisin siltojen lenkkiä myöten keskustaan, josta juostaan Kemijoen rantoja myöten Lapin yliopiston suuntaan. Maali löytyy kaupungin keskustasta Loordi-aukealta. Reitti on aika nopee ja mutkia sieltä löytyy vähemmän mitä aikaisemmin. Pieniä mäen nyppylöitä on muutamassa kohdin. Myös kympin lähtö muuttuu siten, että lähtö tapahtuu klo 14.00 Loordiaukealta, josta löytyy myös juoksun maali.

Tervahölkkä- ja maraton, Rovaniemi Marathon ja Ruskamaraton muodostaa ns. juoksusarjan. Jos juokset kussakin kisassa jonkun matkan niin osallistut 3000 € arvoiseen maailmanympärimatkan arvontaan.

Onkos muuten kukaan ajatellu tulla juoksemaan tänne?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kyllä vain on ajateltu. Siellä pitäisi ensimmäistä kokonaista kokeilla. Viime kesänä juoksin puolikkaan ja järjestelyt kaikkineen miellyttivät kovasti. Tuo reitin uusiminen puolikkaan mittaiseksi on hieno juttu. Toivottavasti porukkaa löytyy viimevuotiseen malliin tai vaikka enemmänkin. Kuinka pitkään odotatte muuten maaliin saapujia ?

Link to comment
Share on other sites

Kaikki taipaleelle lähtiät tietenkin odotellaan maaliin asti. Mitään virallista aikarajaa ei ole. Tietenkin järjestäjät toivovat, että kaikki juoksijat ovat hyvin valmistuneet juoksu rupeamaan. Mitä maailmanympärimatkan arvontaan tulee niin riittää se kun on maksanut osallistumismaksun kuhunkin kilpailuun. Tietenkin on suotavaa että juoksee myös. Osallistumisen siirtäminen onnistuu hyvin sairaus ym. tapauksissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Herätetäänpä tämäkin viestiketju uudelleen henkiin. Rovaniemellähän juostaan maraton 14.7. Onkos muita foorumilaisia tulossa? Nythän meillä on uusi nopeampi reitti, joka on puolimaratonin mittainen. Ei tartte päätä pyörryksiin juosta lyhyemmällä lenkillä. Olen ollut reittiä suunittelemassa alusta alkaen ja voin vakuttaa, että se on yksi parhaista mitä tänne Rovaniemelle voi saada. Tuolla aikaisemmin mainostin maailmanympärysmatkaa. Se olikin arvottavana siihen asti kunnes tiedusteltiin ministeriöstä kuinka toimitaan. Pitääkö maksaa arpajaisveroa jne..? Sieltä tulikin tyly päätös, ettei yleishyödylliset seurat voi markkinoida tapahtumia noin. Arpajaislaki sallii kuulemma 2000 € palkinnon, mihinkä meidän kolmen maratonin:Oulu, Rovaniemi,Ruska palkinto sopii. Nythän arvottavana on New Yorkin maratonin matka vuodelle 2008.

Link to comment
Share on other sites

Rovaniemellä olen ajatellut juosta tämän kesän toisen puolikkaan.

Näytti 30.6 asti puolikkaalle pääsevän 30eurolla ja vielä alennusta 4€ juoksija-kortilla tai s-etukortilla. Sen verran kaukaa tulen että joudun hotellin varaamaan. En ole rovaniemellä oikeastaan koskaan ennen käynyt. Onko siinä tapahtumapaikan lähellä jotain asiallista hotellia?

Link to comment
Share on other sites

Puolikas on ollut mielessä käydä Rovaniemellä juoksemassa (jollei lenkkarit lennä Tukholman jälkeen roskikseen).

Tapahtumapaikkaa lähinnä taitaa olla kisakansliana toimiva hotelli. Ja muut hotelliketjut taitaa olla edustettuna kutakuinkin viereisissä kulmissa tai välittömässä läheisyydessä ;)

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna juoksin Rovaniemellä maratonin ja olen tulossa juoksemaan sinne myös tänä vuonna maratonin, on tosi mukava tapahtuma!

Tuossa alla järjestäjien sivuilta poimittu pari lausetta joista minä pidän:

"Rovaniemellä on mahdollista juosta unohtumaton maraton Lapin kesäillan herkässä valossa. Heinäkuussa Lapissa vallitsee yötön yö, eli aurinko paistaa ympäri vuorokauden"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy