Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
Tiilei

Aloittelija

Recommended Posts

Hei. Olen aloittanut juoksuharrastuksen vastikään. En ole vielä tavoitteita miettinyt tarkemmin, enemmänkin aluksi kuunnellut kehoani ja jaksamista. Peruskunnon kohottamista olen saanut hiit- bodypump- jne treeneillä paremmaksi (7kk synnytyksen jälkeen aloitettu, nyt siis 2kk treenaamista takana). Jumpissa olen käynyt 2-3krt viikossa ja viimeviikolla myös juoksin kolme kertaa, kahdesti reilu 2km ja yksi 3km. Tällä viikolla juokseminen tuntuu mahdottomalta, sillä nivuset ja lonkat ovat niin kipeät. Kysymys kuuluukiin: kuinka tasapainoilla juoksun harjoittelun ja sisätreenien/lihaskuntiharj. kanssa. Monta kertaa viikossa lihaskuntoa ja juoksua, jotta ei liikaa kipeydy. Kuitenkin juoksemista haluaisin kehittää. Kiitos jos joku jaksoi lukea ja vielä antaa neuvojakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos haluat juosta ..juokse... ehkä näin alussa suosittelisen vain juoksemista... alussa kun on yleensä "" huono "  kunto jos ei nuorena vedettyjä juoksu pohjia ole pilattu ...? juokse alussa niin vähän ja niin hiljaa kuin pystyt ..2-3 kertaa viikossa. kirjaa kaikki reenit ylös..ja 2-3 kk päästä teet yhtenvedon .. jos kunto on noussut voit lisätä 1 reeni kerran lisää .. kerron sitten lisään jos et ole jo juossut jo jalkojasi alta...  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kaikille! Itte aloitin viime vuodelta painon pudottamisen, ja lihaskuntoilun lisäksi kuntokävelyä. Satunnaisesti teen myös 3-5km juoksulenkkejä. Osaatteko sanoa tulosten(linkissä) perusteella onko juoksutavoissa mitään parannettavaa? Itte olen ihan tyytyväinen juoksutapaani mutta en täysin osaa sanoa astunko maahan enemmän kantapäillä vai päkiällä. Mutta omasta mielestäni syke on aika korkea, tosin kunto ei taida olla ihan ok vielä. Olen miespuolinen, 46v, pituutta 166cm, painoa 62kg..

https://connect.garmin.com/modern/activity/4839066052?share_unique_id=2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy