Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 28.12


paula
 Share

Recommended Posts

Aamulenkkinä 10,2km aikamoisessa tuulessa jälleen. Ihan hienosti tuli taaperrettua. Ei ollut edes niin liukastakaan kuin aiemmin.

Ai missä tuulessa aamulla? Tuulesta ei ollut silloin tietoakaan verrattuna iltaan. Piti vaihtaa peltoaukea suojaisempaan reittiin, kun olisi muuten tuuli tempaissut mukanaan. Tuulta vasten puskemista ja myötätuulessa purjehtimista 12,1km.

Link to comment
Share on other sites

Koko eilispäivä laminaattilattian tekoa iltayhdeksään asti. Siis alas, ylös, sahaa, asenna, mittaa ja joka välissä taas alas ja ylös.

Yksi hyvä puoli siitä oli seurauksena: vaimo kun väittää, että mulla ei ole muuta jäykkää kuin käytös, niin nyt on koko kroppa ja joka ainoa lihas aivan pökkelönä.

Aamulenkki 4,5 km - 31: 00 - avg 124.

Link to comment
Share on other sites

Flunssa vaivannut joulusta lähtien, joten päätin kokeilla jotakin erilaista... tein ekaa kertaa kahden harjoituksen päivän.

aamu: 9.5 km peekoota kotoa töihin. Keli +3 C ja ajoittain vähäistä sadetta. Juoksu kulki yllättävän hyvin - olen perinteisesti inhonnut aamulenkkejä - mutta töissä nenä vuosi koko ajan ja aivastutti niin perhanasti. :9999:

iltapäivä: 10 km TV töistä kotiin. Juoksu kulki taas hyvin, mutta keli oli muuttunut liukkaaksi (lämpötila -1 C). Ilta meni taas räkiessä ja aivastellessa.

Olikohan tämän päiväisessä kokeilussa sitten mitään järkeä... aika näyttää.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy