Jump to content
Juoksufoorumi.fi


broot

Polar Flow ja harjoitteluohjelma puolikkaalle

Recommended Posts

Onkos kukaan treenannut polar flow:n avulla maratonille tai puolikkaalle? Itse tein ohjelman sillä ja vaikuttaa aika suurilta määriltä. Itse määrittelin La ja Su vapaiksi kun perhe-elämän kannalta olisi parempi olla silloin vapaalla :) Niin tuo laittoi siten heinä-ja elokuuksi treeneja jokaiselle arkipäivälle. Tavoitteeksi laitoin Münchenin maratonin puolikkaan 8.10 ja alkaen tästä päivästä. Polar ennustelee ajaksi 1:57. 

 

Tällä hetkellä lenkit on olleet luokkaa 10km 1h. keskisykkeillä 158-165. Ikää itsellä 32 ja pituus 175 ja painoa 90. PIsin lenkki ollut toistaiseksi 14km ajalla 1h29min, keskivauhtina 6.21. 

 

Kuinka realistinen tuo 5 kuukauden päähän alle 2h olisi ja kannattaako treenata 5 pv peräkkäin. Urhelutaustaa löytyy junnuaikoina cooperissa parhaimpana 3295m. Sitten viimeisen 12v ollut paljon hiljaisempaa kunnes nyt viime syksystä pyrkinyt käymään 3 krt viikossa lenkillä aiemmin mainitsemillani tehoilla, jotka luultavasti todellakin liian raskaalla tavalla. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10.5.2017 at 22.21, broot kirjoitti:

Näinhän se vähään on kyllä, pitää vähän jutella tuon toisen puoliskon kanssa josko sunnuntain ottaisi vapaapäivästä pois ja pitäisi vain lauantain vapaana. 

 

Älä missään nimessä treenaa 5 päivää putkeen. Lepo on välttämätöntä kehittymisen kannalta. Ehkäisee vammoiltakin. Mielummin sitten vaikka 3-4 kertaa viikossa. Muista harjoittelun monipuolisuuden tärkeys. Ei pelkkää yhtä ja samaa lenkkiä (pituus & vauhti) Täältä saa hyviä ohjeita, miten kannattaa harjoitella. 


Itsekin treenaan ensimmäiselle puolikkaalleni. Vähän samaa taustaa, pidempi tauko säännöllisestä urheilusta. Todella motivoivaa, kun kehitys nopeaa. Oppinut jälleen nauttimaan juoksemisesta.

Tsemppiä sinullekin harjoitteluun!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy