Jump to content
Juoksufoorumi.fi

26.12


kurppa
 Share

Recommended Posts

14,2km seikkailua tapaninpäivän kunniaksi. Metallilankaliukuesteet toimivat jäällä hyvin ja otsalamppu valaisi mukavasti tieni. Jänis-parka sai varmaan lievän sydärin, kun säikäytin sen juoksullani (itse asiassa minä taisin säikähtää huomattavasti enemmän, kun tarvoin pimeässä, yksin otsalamppu otsalla ja sitten eteen rymistelee pupu). Juoksun jälkeen saunaan ja aamupalalle, perheen yhä nukkuessa. Olo on hulppean hieno!

Iltapäivällä lähdin lyhyelle metsälenkille...juoksin 22,3km. Ei vain malttanut jättää lenkkiä kesken, kun kulki hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Kun ei eilen päässyt pitkälle, niin tänä aamuna sitten 32,1 km 5:56/132. Aika vähän oli porukkaa liikenteessä puoli seiskan aikaan, mutta pari tuntia myöhemmin oli jo melko paljon kävelijöitä ulkoilemassa koiran kanssa tai ilman. Pari juoksijaakin bongasin matkan aikana. Ja nyt kinkun kimppuun.

Link to comment
Share on other sites

Upeasti kului Tapaninpäivän aamu maaseudun rauhassa. Lähdin liikkeelle vähän kahdeksan jälkeen, jolloin pimeys ei enää haitannut matkan tekoa. Tiet olivat täällä Kouvolan liepeillä vähän jäisiä, mutta pieni lumi/huurrekerros piti hyvin jalan alla, enimmän aikaa. Vain kerran heitin kevyen voltin kun kallistetussa mutkassa olikin kirkas jää lumen alla. Kun olisi ollut vähän tarkempana niin tuonkin kaatumisen olisi voinut välttää. Onneksi ei käynyt kuinkaan.

Pidin aika hyvää vauhtia ja annoin vauhdin ja sykkeiden nousta loppua kohden. Keskivauhti oli 5.14/km ja syke 140 (80%). Kilometrejä kertyi reilut 38 ja aikaa kului 3.20. Taitaa olla muuten kaikkien aikojen pisin treenilenkkini.

Link to comment
Share on other sites

63mins, 11,0 kms, av hr 146, pace avg 05:40, 898 kcals

TV kevyt, PK tai whatever, mutta ihme pakerrukseksi meni. -2 astetta, leuto tuuli ja kevyttä sumua, joten alusasut hiiteen ja Löfflerin niskaan.

Ihmeen vaikeeta oli juoksu. Alkukilsoissa kinkun maku tuli inhasti suuhun, vaikka aamiasesta oli ehtinyt kulua pari tuntia. Diesel-kone piti outoa pörinää noin muutenkin, joten lenkin tärkein kontribuutio oli ylimääräisten kaasujen poistanta pinkeestä vatsasta. Jossain 2/3 lenkin jälkeen sykkeet laukkasivat ihan villinä 160-200 välillä - liekö muutamat senttilitrat uzoa edellisenä päivänä tehneet tehtävänsä.

Karmeen taaperruksen jälkeen oli sentään hyvä mieli, enkä liukastunut kertaakaan vaikka reitillä oli paikoittain salakavilia kohtia ohuen lumipeitteen jäljiltä. :064:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy