Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 25.12


pietari
 Share

Recommended Posts

kymmenisen km aamulla. oli ihan hiljaista ja auringosta näkyi vain kajo. telkkiä, koskeloita ja kolme joutsenta. kaksi hämärän näköistä heppua joi tyhjäkäynnillä olevassa autossa kaljaa. yksinäinen taksi pysähtyi ja kyytiläinen nousi ulos keventämään nestetaakkaansa. kaksi lenkkeilijää. toinen niistä endurancelainen ;)

Link to comment
Share on other sites

Piti tulla rento, rauhallinen nautittava lenkki auringossa. Vaan mitä vielä: 8.5 km kohdalla oli pakko keskeyttää kun alaselkä kramppasi. Uskon että se johtuu liukkaudesta- oireet ja kipupaikka on ihan sama kun jos olen yrittänyt hiihtää liian lipsuvin suksin. Kävellessä kotiin vielä liukastuin ja löin takaraivoni.

Paska lenkki mutta tulipa tehtyä.

Link to comment
Share on other sites

61mins, 11,0 kms, av hr 134, pace avg 05:25 min/km, 746 kcals

Aamupäivällä tuli jo juostua, ehdin raportoimaan vasta nyt. -6 astetta, vastatuulta, mutta aurinkoinen hieno lenkkisää, joskin paikoittain aika liukasta. Lykkäsin Löfflerin alle Duotechin kokopitkät, mikä olikin ihan fiksu ratkaisu, kun tuo tuuli oli välillä aika raakaa. PK kulki ihan mukavasti, kun eilen ei tullut liikaa ahmittua kinkkua ja muita jouluruokia. Iltapäivällä oli surullista kuulla, että Godfather of Soul, James Brown siirtyi tuonne taivaallisiin rytmijoukkoihin. :eusa_boohoo:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy