Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jouluaatto 24.12.


madass
 Share

Recommended Posts

Starttasin jo kukonlaulun aikaan 5.45 ja tein kinkullle tilaa 27km/2.50.

Asennetta tuli kasvatettua ensin n. 4km:n peilikirkkaalla jäisellä mäkisellä pyörätiellä (hel*tin hyvin hiekotettu... ei hiekan jyvää näkyvissä - terveiset vaan Vantaa katujen kunnossapidolle!) ja sen jälkeen 8km vastatuuliosuudella Kehä III:n varressa.

Metka fiilis, kun tulee jäistä mäkeä alas samalla kun vaihtaa mp-soittimen patteria ja huomaa, että edessä on väärällä kallistuksella oleva mutka...

No, nyt :holzhacker::114::fridge::grouphug: .

Hauskaa Joulua kaikille palstalaisille!

Link to comment
Share on other sites

Kevyttä lenkkeilyä tutuilla poluilla: 12,5km, 143avg, 1:21:23, 6:31min/km Sarvan nastarit toimii kivasti, ei tartte liukastella pahalla jäätikölläkään, käveliät vaan ihmettelee... et miten jäätiköllä voi juosta ja pienen selityksen jälkeen moni varmaan ostaisi itsellekin kunnon jalkineet.

Hyvät Joulut kaikille ja onnistumisia ensi vuodelle!

Link to comment
Share on other sites

Jouluaatto, ja täällä sitä vaan roikutaan palstalla ja kirjoitellaan jorinoita. Eulaalia Kenkkunen ja tyttö lähtivät mummolaan pukkia tapaamaan. Minä jäin tänne kotiin kun on nuo kaksi koiranpentua ja kolme vähän isompaa lisäksi. Ei niitä voi vielä keskenään jättää.

Noh, koirilla on tänään juhlat; aamulla uunista otettua kinkkua niin iso pala kun uskaltaa antaa, ettei pirttihirmu palatessaan ala epäillä, minä kun en tunnetusti sitä paljoa verota, vähän kumminkin. Äsken sitten laitoin niille jauhelihaa paistaen puoli kiloa. Sitten lampaanlihaa (täältä saadaan halvalla farmarilta niitä lihoja jotka ei ihmisille kelpaa) leikattuna pieniksi sekaan. Tämä sotketaan koirannappuloihin, ja päälle kermaviiliä kastikkeeksi. Illalla katsotaan vielä jotain vähän yksinkertaisempaa, päivän kalorimäärä kun on jo ylitetty. Pennuille tosin ilman limittejä, niin kuin kasvaville pitää.

Ja yksinäisen asessorin jouluaattoon kuuluu täysin ehdottomaksi juoksu. Se oli nyt tänään reipasta menoa, ylipitkä lenki kun on siirretty Tappaniksi, eli Tiistaille.

Ensin hölkkäsin kolme kilometriä. Sitten hetki paikallaan ja kello taas käyntiin ja vakioreittiä vakiotuntumalla. Eka kilometri oli kankeaa, ja aika parikymmetä sekuntia hyvää hitaampaa. Toka kilometri ylämäkeen vieläkin kankeampaa, ja vauhti hiukan hyvän päivän peekoovauhtia prempaa. Kolmas kilometri alkoi rullata paremmin. Neljäs oli jo ihan kohtuullista. Syke koko ajan alamaissa, eli jumia vaan. 4.5 km:n kohdalla kääntöpiste ja takas. Viides kilometri tuntui jo helpolta ja vähän yllätyin kun näytti 4.19 kello ajaksi, kun tokalla kangersi 4.56. Kuudes kilometri edelleen hyvän tuntuinen ja loivaan alamäkeen 4.16 helpon tuntuisesti. loppu meni kanssa ilman pusertamista suht alhaisilla sykkeillä ihmeen hyvin alkutuntumaan verrattuna. Ka/km oli 4.27, vaikka alku oli täyttä myrkkyä. Palautuma oli myös hyvä varsinkin kun loppu tuli kovempaa; teen sen aina samalla tyllillä samassa paikassa hiljakseen kävelleen kelloa katsellen. Nyt on ollut syksyllä n. 2.30 - yli 3 min, kun on tippunut lukemaan 115. Nyt otti vaan 1.57. Sitten takas kolme kilsaa hölkkää. Tämä meni hyvää vauhtia verkaksi, kevyen tuntuisesti, joka sai uskomaan että rypistys ei ottanut liian koville.

Huolimatta siitä että oli kolmas määräviikko peräkanaa, sujui kohtalaisesti tämä homma. Huomenna juoksen hiljaa kympin ja sitten Tiistaina viiskymppiä kanssa hiljaa. Sitten kuusi päivää lepäilyä, lyhyttä hölkkäilyä vaan ja seuraava kolmen viikon näännytyskuuri. Se on sitten siinä ja Lohjalle koitetaan toipua.

Että sellasta Joulua Lehmälohjan suunnalla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy