Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Polar M430

Arvostele ketju:


Arsi 69
 Share

Recommended Posts

"

Uusi Polar M430 rannesykkeellä ja edistyksellisillä juoksuominaisuuksilla.

 

Polar – puettavan teknologian johtava pioneeri 40 vuoden ajalta, julkistaa odotetun lisän juoksutuoteportfolioonsa: Polar M430 -juoksukellon. Juoksukello on varustettu Polarin omalla rannesykkeen mittausteknologialla, integroidulla GPS:llä sekä henkilökohtaisilla ja mukautuvilla harjoitusohjelmilla, jotka auttavat jokaista juoksijaa saavuttamaan omat tavoitteensa. M430 on täysin vedenkestävä ja sen rannekkeet ovat kevyet ja hengittävät. Kellossa on värinähälytys, joka antaa harjoituksen aikana opastusta mahdollisimman optimaaliseen juoksusuoritukseen.

Polarin markkinoiden johtava mittaustarkkuus yhdistettynä yrityksen omiin Smart Coaching -ominaisuuksiin sekä mukautuvaan juoksuohjelmaan, erottavat Polar M430 positiivisesti juoksukellokategoriassa kilpailevista tuotteista. Polar suhtautuu intohimoisesti sykkeenmittausteknologiaan, jonka vuoksi Polar M430:ssa on käytetty Polarin omia, alan johtavia sykealgoritmeja sekä Polarin omaa 6:n LED-valon optista sykkeenmittausta, joka on optimoitu juuri M430-kellolle ja toimii luotettavasti myös vedessä.

– Polar M430 erottuu edukseen sykettä, vauhtia ja muita suoritusmetriikoita mittaavien juoksutuotteiden kasvavilla markkinoilla kahdesta syystä. Ensinnäkin Polarilla on 40 vuoden kokemus tarkan syketeknologian kehityksestä ja tutkimuksesta, minkä vuoksi useat urheilijat edelleen vannovat Polarin luotettavien tuotteiden nimeen. Tämän lisäksi Polar ei tarjoa pelkkää tarkkaa dataa, vaan muuntaa sen ymmärrettäväksi harjoitusopastukseksi. Smart Coaching -ominaisuudet kertovat esimerkiksi, kuinka käyttäjä hyötyy yksittäisestä harjoituksesta, kuinka hän kehittyy pitkällä aikavälillä ja millaisen kisa-ajan hän saisi nykyisellä suorituksellaan, sanoo Marco Suvilaakso, Polarin Chief Strategy Officer.

Kun Polar M430:n yhdistää Polar Flow’n juoksuohjelmaan, kello muuntuu luotettavaksi juoksuvalmentajaksi, joka tarjoaa henkilökohtaista palautetta ja reaaliaikaista ohjausta harjoituksen eri vaiheissa. Polarin juoksuohjelma ottaa huomioon käyttäjän harjoitushistorian, aktiivisuustasot sekä juoksusuorituksen tavoitepäivämäärän ja rakentaa niiden pohjalta henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Tämän lisäksi ohjelmaan sisältyy voima-, keskivartalo- ja liikkuvuusharjoituksia, jotka tukevat juoksuharjoittelua. Juoksijat voivat ladata päivittäisiä harjoitusohjelmia suoraan M430-mittariin ja seurata juoksun aikana esimerkiksi intervalliohjausta tai sykealueita. Muita edistyksellisiä Smart Coaching -ominaisuuksia ovat esimerkiksi juoksuindeksi, joka juoksudataa hyödyntämällä antaa palautetta juoksutavan taloudellisuudesta sekä harjoituksen vaikutus, joka kertoo välittömästi harjoituksen jälkeen, millaista hyötyä harjoituksesta oli.

Polar M430 mahdollistaa myös ensimmäisenä laitteena levossa tehtävän Polar kuntotestin suoraan ranteesta mitaten. Kuntotestin avulla käyttäjä voi helposti ja luotettavasti seurata kuntonsa kehittymistä. Polar M430:ssa on myös valittavissa useita GPS-tiloja, jotka mahdollistavat parhaimmillaan jopa 30 tuntia pitkän harjoituksen.

Saatavuus

Polar M430 on saatavilla ennakkotilauksena tummanharmaana, valkoisena ja oranssina huhtikuun lopulla polar.com-verkkokaupasta hintaan 229 euroa. Tuotteen toimitukset aloitetaan toukokuussa 2017."

Link to comment
Share on other sites

Tuosta Polarin tiedotteesta kannattaa poimia ainakin seuraavat kohdat:

 

"Polarin omaa 6:n LED-valon optista sykkeenmittausta, joka on optimoitu juuri M430-kellolle ja toimii luotettavasti myös vedessä."

"Polar M430 mahdollistaa myös ensimmäisenä laitteena levossa tehtävän Polar kuntotestin suoraan ranteesta mitaten."

 

Kenenkään muun valmistajan rannesykemittari ei ole toiminut kelvollisesti vedessä. Tarkoittaa siis sykkeenmittausta ranteesta uidessa. Myös tuo kuntotesti on vaatinut muiden valmistajien mittareissa sykevyön toimiakseen. Ilmeisesti tuo Polarin oma rannesykemittausyksikkö jossa on monta lediä perinteisen 2-3 sijaan tuottaa tarkempaa dataa. Sama oli ainakin päällisin puolin käytössä M600:ssa, mutta silloin ei lupailtu toimivuutta uidessa. 

 

Kyseessä siis ensimmäinen mittari jonka kanssa et oikeasti tarvitse sykevyötä.  

Link to comment
Share on other sites

Mielestäni micro-USB:ssä oli myös hyvä puoli että esim reissuun ei tarvitse ottaa ylimääräisiä kaapeleita. Minulla ei ollut sillä uudemman mallisella liittimellä ongelmia. Harmi että edes saman valmistajan eri kelloissa ei aina ole samaa latausliitintä, onko oikeasti niin vaikeaa suunnitella hyvää liitintä vai onko kyseessä rahastus kun halutaan myydä lisää kaapeleita?

 

Aika reippaasti nousee hinta kyllä M400 verrattuna...

Link to comment
Share on other sites

Uskoisin että tätä saa 200e pintaan viimeistään syksyllä. Toki M200 maksaa 130e, mutta se onkin heikompi mittari. Sitten siinä onkin Garminia ja TomTomia samassa 150-200e hintaluokassa. Mutta jos hintaero muihin vastaaviin on 20-30e niin tuskinpa kukaan noin pienen eron takia muuttaa valintaansa. Tokihan tuo 230e on jo kipurajalla tässä mittareiden luokassa. Se voi toki hidastaa myyntiä että vanhaa M400 myydään törkeän halpaan hintaan tällä hetkellä. Uskoisin että tästä tulee Polarin myydyimpiä mittareita seuraavien vuosien aikana.

Link to comment
Share on other sites

On 6.4.2017 at 13.50, Juha Tuomola kirjoitti:

Tiukkaan syyniin tämä. Micro usb:n vaihtuminen taisi olla väistämätöntä, mutta siitä silti piiiitkä miinus omalla kohdalla. 

Ainakin D.C.:n mielestä Micro usb oli miinusta.

No hyvää kannataa odottaa ? Polarilta kesti aika kauan, mutta nyt on sitten vähän kilpailuetuakin muihin nähden.

Tässä taitaa olla valmennusominaisuudetkin paremmat kuin kilpailijoilla ?

Hinta politiikka tosiaan vähän kirvelee, mutta tässä taitaa olla mulle sopiva "juoksukello".

Kai tuon nyt pyöräilylenkillekin voi ottaa vaikkei tämä mikään triathon-kello olekaan ?

edit.pari tyhmää kysymystä. Pystyykö tätä pyöräreissulla lataamaan lisäakulla tai suorituksen aikana ?

Tulee harrastettua touring-pyöräilyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy