Jump to content
Juoksufoorumi.fiRecommended Posts

 • Replies 179
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Me ammattilaiset kutsumme sitä patteria akuksi.

Sain  vaimolta yllätyssynttärilahjaksi tänään tällaisen kellon :) 

Muistin alkuperäisen sitaatin aavistuksen väärin:     – Aijai, Tsei Tsein auton takaosasta sijaitsevista suuttimista tulee savua! – Niin, näitä suuttimiahan kutsutaan ammat

Posted Images

"

Uusi Polar M430 rannesykkeellä ja edistyksellisillä juoksuominaisuuksilla.

 

Polar – puettavan teknologian johtava pioneeri 40 vuoden ajalta, julkistaa odotetun lisän juoksutuoteportfolioonsa: Polar M430 -juoksukellon. Juoksukello on varustettu Polarin omalla rannesykkeen mittausteknologialla, integroidulla GPS:llä sekä henkilökohtaisilla ja mukautuvilla harjoitusohjelmilla, jotka auttavat jokaista juoksijaa saavuttamaan omat tavoitteensa. M430 on täysin vedenkestävä ja sen rannekkeet ovat kevyet ja hengittävät. Kellossa on värinähälytys, joka antaa harjoituksen aikana opastusta mahdollisimman optimaaliseen juoksusuoritukseen.

Polarin markkinoiden johtava mittaustarkkuus yhdistettynä yrityksen omiin Smart Coaching -ominaisuuksiin sekä mukautuvaan juoksuohjelmaan, erottavat Polar M430 positiivisesti juoksukellokategoriassa kilpailevista tuotteista. Polar suhtautuu intohimoisesti sykkeenmittausteknologiaan, jonka vuoksi Polar M430:ssa on käytetty Polarin omia, alan johtavia sykealgoritmeja sekä Polarin omaa 6:n LED-valon optista sykkeenmittausta, joka on optimoitu juuri M430-kellolle ja toimii luotettavasti myös vedessä.

– Polar M430 erottuu edukseen sykettä, vauhtia ja muita suoritusmetriikoita mittaavien juoksutuotteiden kasvavilla markkinoilla kahdesta syystä. Ensinnäkin Polarilla on 40 vuoden kokemus tarkan syketeknologian kehityksestä ja tutkimuksesta, minkä vuoksi useat urheilijat edelleen vannovat Polarin luotettavien tuotteiden nimeen. Tämän lisäksi Polar ei tarjoa pelkkää tarkkaa dataa, vaan muuntaa sen ymmärrettäväksi harjoitusopastukseksi. Smart Coaching -ominaisuudet kertovat esimerkiksi, kuinka käyttäjä hyötyy yksittäisestä harjoituksesta, kuinka hän kehittyy pitkällä aikavälillä ja millaisen kisa-ajan hän saisi nykyisellä suorituksellaan, sanoo Marco Suvilaakso, Polarin Chief Strategy Officer.

Kun Polar M430:n yhdistää Polar Flow’n juoksuohjelmaan, kello muuntuu luotettavaksi juoksuvalmentajaksi, joka tarjoaa henkilökohtaista palautetta ja reaaliaikaista ohjausta harjoituksen eri vaiheissa. Polarin juoksuohjelma ottaa huomioon käyttäjän harjoitushistorian, aktiivisuustasot sekä juoksusuorituksen tavoitepäivämäärän ja rakentaa niiden pohjalta henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Tämän lisäksi ohjelmaan sisältyy voima-, keskivartalo- ja liikkuvuusharjoituksia, jotka tukevat juoksuharjoittelua. Juoksijat voivat ladata päivittäisiä harjoitusohjelmia suoraan M430-mittariin ja seurata juoksun aikana esimerkiksi intervalliohjausta tai sykealueita. Muita edistyksellisiä Smart Coaching -ominaisuuksia ovat esimerkiksi juoksuindeksi, joka juoksudataa hyödyntämällä antaa palautetta juoksutavan taloudellisuudesta sekä harjoituksen vaikutus, joka kertoo välittömästi harjoituksen jälkeen, millaista hyötyä harjoituksesta oli.

Polar M430 mahdollistaa myös ensimmäisenä laitteena levossa tehtävän Polar kuntotestin suoraan ranteesta mitaten. Kuntotestin avulla käyttäjä voi helposti ja luotettavasti seurata kuntonsa kehittymistä. Polar M430:ssa on myös valittavissa useita GPS-tiloja, jotka mahdollistavat parhaimmillaan jopa 30 tuntia pitkän harjoituksen.

Saatavuus

Polar M430 on saatavilla ennakkotilauksena tummanharmaana, valkoisena ja oranssina huhtikuun lopulla polar.com-verkkokaupasta hintaan 229 euroa. Tuotteen toimitukset aloitetaan toukokuussa 2017."

Link to post
Share on other sites

Tuosta Polarin tiedotteesta kannattaa poimia ainakin seuraavat kohdat:

 

"Polarin omaa 6:n LED-valon optista sykkeenmittausta, joka on optimoitu juuri M430-kellolle ja toimii luotettavasti myös vedessä."

"Polar M430 mahdollistaa myös ensimmäisenä laitteena levossa tehtävän Polar kuntotestin suoraan ranteesta mitaten."

 

Kenenkään muun valmistajan rannesykemittari ei ole toiminut kelvollisesti vedessä. Tarkoittaa siis sykkeenmittausta ranteesta uidessa. Myös tuo kuntotesti on vaatinut muiden valmistajien mittareissa sykevyön toimiakseen. Ilmeisesti tuo Polarin oma rannesykemittausyksikkö jossa on monta lediä perinteisen 2-3 sijaan tuottaa tarkempaa dataa. Sama oli ainakin päällisin puolin käytössä M600:ssa, mutta silloin ei lupailtu toimivuutta uidessa. 

 

Kyseessä siis ensimmäinen mittari jonka kanssa et oikeasti tarvitse sykevyötä.  

Link to post
Share on other sites

Mielestäni micro-USB:ssä oli myös hyvä puoli että esim reissuun ei tarvitse ottaa ylimääräisiä kaapeleita. Minulla ei ollut sillä uudemman mallisella liittimellä ongelmia. Harmi että edes saman valmistajan eri kelloissa ei aina ole samaa latausliitintä, onko oikeasti niin vaikeaa suunnitella hyvää liitintä vai onko kyseessä rahastus kun halutaan myydä lisää kaapeleita?

 

Aika reippaasti nousee hinta kyllä M400 verrattuna...

Link to post
Share on other sites

Uskoisin että tätä saa 200e pintaan viimeistään syksyllä. Toki M200 maksaa 130e, mutta se onkin heikompi mittari. Sitten siinä onkin Garminia ja TomTomia samassa 150-200e hintaluokassa. Mutta jos hintaero muihin vastaaviin on 20-30e niin tuskinpa kukaan noin pienen eron takia muuttaa valintaansa. Tokihan tuo 230e on jo kipurajalla tässä mittareiden luokassa. Se voi toki hidastaa myyntiä että vanhaa M400 myydään törkeän halpaan hintaan tällä hetkellä. Uskoisin että tästä tulee Polarin myydyimpiä mittareita seuraavien vuosien aikana.

Link to post
Share on other sites
On 6.4.2017 at 13.50, Juha Tuomola kirjoitti:

Tiukkaan syyniin tämä. Micro usb:n vaihtuminen taisi olla väistämätöntä, mutta siitä silti piiiitkä miinus omalla kohdalla. 

Ainakin D.C.:n mielestä Micro usb oli miinusta.

No hyvää kannataa odottaa ? Polarilta kesti aika kauan, mutta nyt on sitten vähän kilpailuetuakin muihin nähden.

Tässä taitaa olla valmennusominaisuudetkin paremmat kuin kilpailijoilla ?

Hinta politiikka tosiaan vähän kirvelee, mutta tässä taitaa olla mulle sopiva "juoksukello".

Kai tuon nyt pyöräilylenkillekin voi ottaa vaikkei tämä mikään triathon-kello olekaan ?

edit.pari tyhmää kysymystä. Pystyykö tätä pyöräreissulla lataamaan lisäakulla tai suorituksen aikana ?

Tulee harrastettua touring-pyöräilyä.

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • Arsi 69
   Polar Vantage V2 tulossa lokakuussa
    
   https://www.sporthorloge365.nl/gerucht-polar-vantage-v2-komt-in-oktober-2020-uit/
    
   https://gadgetsandwearables.com/2020/09/13/polar-vantage-v2/
  • Sheba
   Kokemuksia Polarin unitesta. Kiinnostunut.
  • Arsi 69
   Uusi edullinen sykevyö Polarilta
    
   https://www.dcrainmaker.com/2020/01/polars-new-h9-heart-rate-strap-everything-you-ever-wanted-to-know.html
    
   https://www.polar.com/fi/tuotteet/sykesensorit
    
  • Arsi 69
   https://www.polar.com/fi/ignite
    
   https://www.dcrainmaker.com/2019/06/polars-199-ignite-gps-hands-on-everything-you-ever-wanted-to-know.html
  • Juoksuontylsaa
   Sykevyötä valitsemassa, kaipaisin kokemuksia lähinnä noiden kahden, Polar h10 ja Wahoo Tickr X, eroista, jos mitään merkittäviä niiden väliltä tai niihin välittömästi liittyvistä ohjelmista tai liitettävissä olevista ohjelmistoista löytyy.
    
   Käyttö olisi alkuun kännykän kanssa, sillä kellon valinta tuntuu liian vaikealta just nyt, ja kuitenkin luultavasti haluaisin sykevyön suorituksiin kellonkin kanssa.
    
   Itse webistä havaittua. Tickr tarjoaa analytiikkaa juoksusta ja yrittää laskea ilmeisesti kuntosaliharjoittelussa toistojen määrää, mikäli käyttää Wahoon ohjelmia. Ja siinä on merkkivalot. Mahdollisesti harjoitus tai tallentava harjoitus käynnistettävissä vyöstä itsestään (Polarissa pitää kaiketi käynnistää Beatsin kautta, jos tallennuksen haluaa).
    
   Polar taasen tarjoaa ehkä tuen vanhoille analogisille protokollille, tarpeeton minulle luullakseni, pari rinnakkaista bt-yhteyttä ja ant+-tuen. Käytännössä suurin piirtein samat tarpeen kannalta kuin Tickr X.
    
   En keksi merkittäviä eroja, en tiedä haluavani analyysiä juoksusta, sillä lähinnä fillaroin, käyn satunnaiseen painoilla tai hiitillä sekä muutamia kuukausia vuodesta kerran viikkoon pelaamassa höntsä-säbää, jossa tosin vauhdit aika kovat, mutta asenne sitäkin rennompi.
    
   Kun oleellisia eroja en keksinyt, ajattelin, että kotimaisuus ja arvaus, että Polarin Beats ja Flow saattaisivat olla edellä Wahoon mahdollisia vastaavia. Menetetyt juoksudynamiikat saa myöhemmin halutessaan.
    
   Ortostaattiset testit ilmeisesti onnistuvat kummalla vain.
    
   Jos mitään oleellista ei suuntaan tai toiseen selviä, haen arvalla näistä kahdesta sen Polarin.
    
   Ainiin, tähän saakka olen seurannut kilsoja, kertojen määrää ja kulunutta aikaa Stravalla. Jatkossa ajattelin laittaa sinne edelleen hyötypyöräilyt ilman sykettä ja pyörällä tehdyt treenit toivottavasti sykkeen kanssa. Muut sitten ehkä, kunhan kokonaismäärät saa jostain kätevästi.×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy