Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 23.12.


MESE
 Share

Recommended Posts

40 min. kuntopiiriä kinkunpaiston lomassa.

Kohta kajahtaa kuin siinä einesmainoksessa: "SYÖMÄÄN"!

Hyvää Joulua kaikille seppolaisille! Nyt pidetään muutama päivä taukoa kaloreiden laskemisesta ja yltiöterveellisistä elämäntavoista. Tervetuloa yösyönti, tummat oluet, viinit, suklaat ja piparit! Onpahan sitten taas tavoitteita tammikuuksi.

Link to comment
Share on other sites

133mins, 22,5kms, av hr 132, pace avg 05:49min/km, 1586 kcals

Komea aurinkoinen sää, puuskittaista tuulta, +2 astetta, osittain reitti oli suhteellisen liukas. Juoksin hyvin rauhallista PK-lenkkiä ja kerrankin sain sykkeet pysymään alle 140!

Keskivauhti oli kuitenkin 5:50 tai jotakin eli aika hyvää vauhtia. Tuli siten juostua puoli maratonin verran. Oli hauska huomata että toisella kierroksella jäiset paikat olivat jo ehtineet sulaa kun juoksi aurinkoa kohti. Tuli jopa Vantaan maratonin fiilikset mieleen, kun kiersi kaksi kertaa samaa reittiä. Nyt ei tosin satanut vettä....Juoksu meni leppoisasti ja viikko on ollut juoksun suhteen aivan mainio.

Jouluaattona levätään ja ahmitaan lahjoja ja kinkkua, mutta tapanina taidan spurtata taas. HYVÄÄ JOULUA SEPPOLAN VÄELLE!

:2vrolijk_08:

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäistä kertaa spinningpyörällä. 40 min/25 km. Matalilla vastuksilla, koska polvi vähän valittaa jos polkeminen on liian raskasta. Hyvältähän tuo tuntui, hiki virtasi ja pyörän oma mittari näytti hurjia kalori-lukuja (mutta ne kait valehtelee). Jälkeenpäin kumma olo kun ei jalat kolota. Aion kyllä uudestaan.

Link to comment
Share on other sites

7.6km - 47min - 6.11min/km - fiilis juoksuna.

Ensimmäiset 1.5km toimin joulupukin juoksutonttuna ja toimitin paketin kainalostani oikeaan osoitteeseen. Paikka paikoin oli todella liukasta, mutta juoksu maittoi mainiosti.

Nyt saunaan ja sitten kinkku yöksi uuniin.

Allekirjoituksessani on sanottu se, mitä teille tällä hetkellä haluan sanoa. Olen saanut monta hyvää kaveria tämän palstan kautta ja heille erityiskiitos neuvoista, tuesta ja kannustuksista, joita he niin auliisti ovat antaneet tämän vuodena aikana. Kiitos ja kumarrus!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy