Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Porhaltaja

PNM Trail 5.8.2017

Recommended Posts

Lopullista reittiä ei ole vielä päätetty. Alla on oma ajatukseni n. 38 km reitistä, millainen se voisi olla. Valpperin Hiihtokeskuksesta lähtiessä menemme varmuuden vuoksi parisen kilometriä hiekkateitä pitkin (en uskalla lähteä arpomaan reittiä muiden maille). Oikea reitti voi mennä tuossa alussa enemmän polkua. Käymme FMR:n porukalla juoksemassa tämän läpi nyt lauantaina. Lähtö klo 9:00 Valpperista. Vapaa pääsy:)

Käymme osalla porukkaa väsyttämässä itseämme "lämmittelylenkillä" jo klo 7. Tarkoituksena kiertää Kangenmiekan kierros, joka tulee tuonne kartan alaosassa näkyvän vihreän katkoviivan jatkoksi.

polkulenkki_valpperi_vajossuon-vaellus.j

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippis. Onko täällä ketään joka osallistui tänään tähän 10km matkalle? Olin ekaa kertaa polkujuoksussa mukana ja haluaisin tietää että onko maasto aina yhtä haastavaa?

Tiesin että olisi tietty haastavampaa kuin perusmaasto, mutta ihmettelin että aina ei edes ollut sitä polkuakaan ja aina ei pystynyt edes pysymään juoksuvauhdissa, vaan piti ottaa varovasti ettei kaatua märällä sammaleisella kalliolla. Että tällaiselle aloittelevalle tyypille oli oikeastaan aika rankkakin, etenkin loppu osuus.. Hyvä fiilis kyllä jäi, ei sillä. Tuli haastettua itsensä ja ensi vuonna uusiksi ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maasto ei edes tainnut olla haastavimmista päästä, mutta onhan tuo juokseminen poluilla vaikeampaa. On niitä varmasti helpompiakin polkujuoksuja. Nousuahan pnm:ssä ei ole nimeksikään. En juossut kympillä vaan 38 mutta eipä se meno siellä loppumatkasta enää helppoa ollut, kun jalka ei meinannut nousta tarpeeksi. Kuun puolessa välissä olisi Maaria trail jos siis täällä Turun suunnalla asustelet, niin siellä sitten uutta matoa koukkuun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kympillä ja 38:lla oli sama loppu. Kyllä se aika haastava lopetus oli, kun reitti oli tosiaan vedetty varvikosta läpi. Muutama jyrkempi (lyhyt) nousukin tuohon mahtui. 38:lla toinen haastava kohta oli läpimädät ja -märät pitkospuut, joita riitti jopa pari kilometriä. Kokonaisuudessaan reitti oli kuitenkin melko helppo.

 

Maaria traililla on kyllä selvä polku, mutta myös teräviä nousuja. Mukava reitti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy