Jump to content
Juoksufoorumi.fiAnun maraton: Myös 50 mailia, la 10.6.2017, Nokia


Kekki

Recommended Posts

 • 3 months later...

Ennakkoilmoittautuminen päättyy 2.6. Enää ei kannata venailla ja 50 mailia on muutenkin harvinaista herkkua, sillä se järjestetään Suomen kamaralla melko harvoin. Lisäksi se on 100 km, 12 h tai 24h:sta haaveilevalle sopiva tapa testata oma kuntonsa maratonia pidemmällä siivulla.

 

Järjestäjäseuran sivuilta löytyy nyt myös 50 mailin reittikartta eli käytännössä siinä juostaan kympin lenkki kahdeksaan kertaan. Ja 50 mailisen urakoineille oma osanottajamitali, joka poikkeaa jonkun verran muiden matkojen vastaavasta.

 

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Anun maratonin 50 mailin matkan viralliset tulokset löytyvät järjestäjäseuran sivuilta eli täältä >>

Samasta paikasta löytyy myös kuvia tapahtumasta.

Kaikki matkalle lähteneet 11 ultrailijaa tulivat maaliin reippaasti alle 12 tunnin aikarajan.

Järjestäjäseuran Juhani Yli-Marttilan voittoaika 6:54:18 oli komea.

Tulokset löytyvät myös DUV:sta eli täältä >>

 

Kiitokset kaikille osanottajille tätäkin kautta.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • kiljander
   Ehkäpä tästä treenien julkisesta kirjaamisesta ja näkyvyydestä saisi lisää motivaatiota harjoitteluun sekä kokeneempien apua, niin aloitetaan:
    
   Kuten allekirjoitus kertoo, ensimmäinen Maraton ylipainoisena 2011 4.42 ja siitä seuraavan kolmen vuoden aikana (lähinnä 2013) 10kg painonpudotus ja juoksuun keskittyminen. Siitä seurauksena tunnin parannus maratonaikaan, parempi mieli ja vielä suurempi nälkä.
    
   Nuoruudessa kävin punttisalilla ja pelasin kaikenlaisia pallopelejä (Tennis, koripallo, salibandy...) hyvinkin aktiivisesti ja harrastan niitä satunnaisesti edelleenkin, mutta juoksu on vienyt ns. mennessään. Keväällä hankin sitten maantiepyörän ja jonkun kerran kävin kesällä ajelemassa. Triathlon on ollut mielessä, mutta jotenkin kynnys on edelleen korkea ja seuraavana steppinä olen ajatellut (ehkä) mennä opettelemaan sitä vapaauinnin tekniikkaa tänä talvena. Saa nähdä.
    
   5 maratonia juostuna: HCM, 2xBerliini, Tukholma, Tallinna.
    
   Yhtä kaikki, Tallinnassa vast ikään juostu maraton-enkka mutta elämäni ensimmäinen kävely maratonin aikana totaalisen uupumisen seurauksena muutama kilsa ennen maalia, sai "prkl"- vaihteen päälle ja lupasin että nyt tehdään vielä se vuosi hommia ja paukautetaan <3.30 ensi vuonna (Berliini tai Tallinna...?) niin että mitään ei jää arvailujen varaan.
    
   Tämän päivän treeni: ensimmäinen punttisali (1h) puoleen vuoteen (palautumista Maratonilta). Kyllä tuntuu oudolta vetää penkkiä 40-50kg painoilla pidempää sarjaa kun 20v sitten sarja oli 8x100kg. Kukkakeppi. 🐷
    
   Edit: päivän kruunasi 18km joista 13km Espoon yhteislenkkiä @5.10 suunnilleen.
  • Tervasuo
   Aloitetaan tälle nyt oma keskustelu. Minulla olisi ajatuksena kokeilla juosta 100km matolla. Maratonit painunut viime aikoina 2.40 pintaan ja nyt kova hinku kokeilla miten pää kestää matolla. Päälle 50km tullut hölkkäiltyä maantiellä pari kertaa. Mikä aika on "hyvä" aika 100km mattojuoksuun? Onko Suomen 100km virallinen ennätys matolla kuinka kova? Mitä tulisi ottaa pitkässä mattojuoksussa huomioon? 
   Tänne päivittelen kuinka projekti etenee...jos etenee ajatusta pidemmälle.
  • Cosmos74
   Jälleen hieman uudistunut Super PEP 2020 järjestetään 21-22.8.2020 Pyssymäellä, Nivalassa.
    
   Tapahtumasta on muotutumassa hiljalleen (järjestetään nyt kuudetta kertaa) polkujuoksu heimon kokous paikka. Paikalla olivat viime vuonnakin mm. Mikael Heerman, Jaakko Eskelinen, Mia Tuoriniemi, Sirkka Särkioja, Pasi Koskinen, Ismo Eskelinen ja Tommi Sorvoja ym.
    
   Tapahtumasta saat kattavan INFON TÄÄLTÄ. Jos tulee jotain kysyttävää niin vastaan mielelläni ( onni.cosmos@gmail.com tai 040-5186766)
   Ilmoittautuminen aukeaa TO 2.1.2019 klo.18.00. 57km matkalle (juoksu + pyörä) on yhteensä vain 50 paikkaa ja 171km Suomen pisimpään polku-ultraan on tarjolla vain 15 paikkaa. Kannattaa siis olla heti ilmon auetessa hereillä. 😊 Toki tuossa 171km matkassa on sellainen vaade, että 29.2.2019 mennessä täytyy olla vähintään 7 ilmoittautunutta, jotta matka pidetään.
    
   Tämän vuoden kisaesittely videon voit tsekata tästä
   ja viime vuoden kisavideon tästä.
    
   LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
  • Baltsu
   Hoka haluaa tietää, mitkä ovat juoksijoiden mielestä parhaat ultrajuoksut. Seuraaviin kysymyksiin Letsrun.comissa tai sähköpostilla vastaamalla voi voittaa Hoka-kengät
   https://www.letsrun.com/forum/flat_read.php?thread=9359827
    
   Tuo on siis Letsrun.comin ultrajuoksukeskustelu, joka on Hokan sponsoroima. Haluavat sivistää itseään ultrajuoksun osalta ja Hoka saisi siinä samalla infoa siitä, mitä mieltä ihmiset lajista ovat. 10 eniten heille hyödyllistä kirjoittajaa saa Hoka-palkinnon.
    
   Itse hehkutin Kourosta ja Comradesia, mutta on siellä mahis käydä puffaamassa vaikkapa jotain suomalaista polkujuoksutapahtumaa kertomalla, että se on oma suosikkiultra. Suomalaiset ultraajat, vallatkaa ämerikan keskustelu!
  • X-Caliber
   48. Suomi-Juoksu 100 km juostaan 29.-30.6.2019 Salossa. 
    
   Lähtö: 29.6.2019 klo 19:00
   Aikaraja: 14 h eli maali sulkeutuu su-aamuna klo 9.
   Sarjat: Miehet & Naiset
   Matkat: 100 km
    
   Huoltopisteet noin 15-20 km välein eli kannattaa varautua osin omatoimihuoltoon. Ei sähköistä ajanottoa, ei live-seurantaa, ei videostreamia, mutta runsain mitoin vanhan ajan ultrajuoksutunnelmaa.
    
   Reitti on 100 km kierros pieniä maalaisteitä pitkin. Reitti kiertää myös Perniön kautta, joten Perniön Suomi-Juoksuun osallistuneille  on tiedossa nostalginen hetki runsaan 20 km juoksun jälkeen. Reiti ei tule olemaan tasainen eikä nopea, vaan pikemminkin kaunis ja haastava. 
    
   Alustava reittikartta, johon voi tulla pieniä muutoksia virallisen mittauksen myötä: https://www.plotaroute.com/route/729436
    
   Virallinen mittaus ja IAU Bronze Label tulevan kevään aikana. Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa 2019.
    
   Kilpailun järjestävät yhteistyössä Endurance ry & UltraFinn Oy
    
   Web: https://endurance.fi/suomi-juoksu/
   Facebook: https://www.facebook.com/suomijuoksu/


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy