Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Sign in to follow this  
onceagain

RunAroundEspoo-juoksusarja 2017

Recommended Posts

Hei,

 

3 juoksutapahtumaa kattava juoksusarja pyörähtää taas käyntiin kesäkuussa. Tapahtumissa on matkoina 5km, 10km ja 21,1km. Lisänä aiemmilta vuosilta suosittu BabyRun 400m.

 

Tapahtumapäivät ovat:

 

La 10.6. Tapiolajuoksu

La 5.8. Matinkyläjuoksu

La 12.8. Leppävaarajuoksu

 

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyy sivulta www.runaroundespoo.fi

 

Tervetuloa mukaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reipas kuukausi aikaa ensimmäiseen tapahtumaan, juoksukeliksi on tilattu auringon paistetta ja +20 asteen verran lämpöä joten kannattaa hyödyntää halvemmat osallistumisportaat. Voi sitten keskittyä rauhassa juoksukunnon kohentamiseen kun päivämäärä on naulattu kalenteriin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, 

Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä on nyt mahdollista käyttää RunAroundEspoon juoksutapahtumien osallistumiseen. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti ilmoittautumislinkin kautta ja setelit tulee toimittaa tapahtumapaikalle tapahtumapäivänä kisanumeroiden noudon yhteydessä.

 

Seuraa kaikkiin RAE:n juoksutapahtumin liittyvää tiedotusta Facebookissa: runaroundespoo

 

Seuraava maksukynnys nousee taas 31.5, joten kannattaa hyödyntää nopean ilmoittautujan etu.

 

Järjestelytiimi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viimeinen maksukynnys happanee tänään Tapiolajuoksun osalta joten nopealla ilmoittautumisella säästää 5€ jonka voi käyttää vaikka itsensä palkitsemiseen pullakahveilla tapahtumapaikkana olevan Metro Areenan kahviossa :) 

 

RunAroundEspoon tapahtumiin voi ilmoittautua normaalisti ilmoittautumispalvelun kautta myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Smartumin setelit tulee toimittaa tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, 

 

Puolikkaan reitti juostaan samaa reittiä kuin 5km, kierroksia tulee 4 ja kullakin kierroksella on pieni lisäkoukkaus jotta matka saadaan täyteen. 

 

Lähetämme kattavan kisainfon osallistujille ke 7.6.

 

Keliennuste lupaa taas nopeaa keliä, puolipilvistä ja +17´C. Lukitaan tämä vaihtoehto ja viluisimmatkin kuntoilijat vaan mukaan :) 

 

Tapahtumapaikalla on myös mahdollisuus kokeilla Cryonic-kylmähoitoa yhteistyökumppanimme toimesta, 10€/10 min. Tervetuloa osallistumaan tapahtumaan ja samalla kokeilemaan tätä hoitomuotoa.

 

Cryonic-huippukylmähoito (Neuro Cryo Stimulation, NCS) – lääkkeetön, luonnonmukainen hoito vammojen ja sairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Kuten hoidon nimikin (NCS) viittaa, huippukylmähoidon vasteet aikaansaadaan autonomisen hermoston refleksin kautta aktivoimalla ihon pintakerroksessa olevia hermopäätteitä ja aiheuttamalla kehoon ns. Termoshokki. Termoshokki käynnistää kehon omat paranemismekanismit, joiden vasteita ovat mm. nesteen / turvotuksen poisto, aineenvaihdunnan lisääminen, tulehduksen rauhoittaminen, kivun lievitys sekä trigger-pisteiden ja lihaskiinnikkeiden sekä fascioiden rentouttaminen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laitetaan kolean kesän vuoksi vähän piristystä juoksumotivaatioon!

 

Voit osallistua Matinkyläjuoksun ja Leppävaarajuoksun matkoille nyt edulliseen pakettihintaan. Sama matka ja kaksi tapahtumaa nyt yhteishintaan 50 eur.

 

Pääset ilmoittautumaan pakettimatkoille täältä, https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=3617

Share this post


Link to post
Share on other sites

RunAroundEspoo-juoksusarjan 2. tapahtuma, Matinkyläjuoksu juostaan taas tulevana lauantaina.

 

Oheisessa linkissä uudistunut Matinkylänjuoksun 1/2-maratonin reitti. Reitissä pieni muutos kohdassa jossa 5/10km juoksijat kääntyvät ympäri ja lähtevät takaisin tulosuuntaan. 1/2-maratonin juoksijat käyvät tekemässä pienen lisälenkin Nokkalan venesataman vieressä joka kierroksella (350m)
 
1/2-maratonin juoksijat juoksevat muuten samaa reittiä 5/10km-juoksijoiden kanssa. Selkeämpi reitti on GPS-tarkkuudesta riippuen 300-400m ylipitkä, n.100m/kierros). Iloisen mielen tapahtumassa muutama lisämetri upeilla maisemilla ei haittaa.
 
Matinkyläjuoksun ilmoittautuminen onnistuu torstai-iltaan saakka täältä, muuten paikan päällä.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Eilen juossut

Kiitos Matinkyläjuoksun järjestäjille! Hyvä reitti ja muutenkin toimivat järjestelyt olivat ensikertalaiselle positiivisia kokemuksia. Kolme moitetta keksin, kun oikein mietin. 1) Lähdössä jtn sekoilua kellojen kanssa. Lähtöä päätettiin viivästyttää, mutta lopulta lähdettiin ajallaan. 2) reitillä oli yksi huonosti merkattu paikka, jossa luonnollinen juoksureitin valinta oikaisi hieman. Oikea reitti teki siinä kohdassa 2 x 90 asteen käännöksen. 3) maalissa tarjottiin kaksi pulloa hiilihapollista KALORITONTA juomaa. Molempien maku on erinomainen, mutta kaipasin energiaa. 

 

Kaikki olivat aivan marginaalia moitteita, jotka eivät vaikuttaneet negatiivisesti kokemukseen. Eka puolimaraton. Tavoite 1:35:00 jäi 50 s päähän viimeisen viikon sairastelun takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi, 

 

Kiitos palautteesta, mukava kuulla, että juoksusta jäi hyvä fiilis. Tosiaan tuo lähdön häiriö oli tekninen, ajanottolaitteista oli lähtenyt johto irti mutta onneksi se havaittiin ajoissa ja tilanne korjattiin ilman suurempaa viivytystä. Virallinen reitti on merkattu pyöräteitä ja ulkoilureittejä mukaillen ja kaikissa käännöksissä oli reittimerkintä mutta aina niihin jää "oikaisun" mahdollisuus jos siinä on polkua yms.

 

Mitä juomapuoleen tuli niin reitillä oli vettä ja sokeripitoista mehua. Maalissa tarjoiltu juoma ei ollut varsinaisesti palautusjuoma energiasisällöltään vaan enemmän kofeiini- ja b-vitamiinipitoinen, tasaisemmin verensokeria ylläpitävä janojuoma.

 

Ei muuta kuin kroppa kuntoon niin tuo 1:35 alittuu varmasti :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niinhän se vaan näyttää tulevan taas hieno juoksukeli Leppävaarajuoksun osallistujille ensi lauantaina klo 11.00. Leppävaarajuoksu on  RunAroundEspoo-juoksusarjan kauden päätöskilpailu. Matkoina 5km, 10km ja 1/2-maraton, lapsille 2-8v oma sarja mitaleineen ja osallistumisnumeroineen. Tervetuloa!

 

Ilmoittautuminen täältä tai paikan päällä käteisellä. https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=3618

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohessa Leppävaarajuoksun uusi reitti 5/10/1/2-maraton matkoille. Alueella on menossa rakennustöitä ja siksi reitti poikkeaa hieman aiemmasta viimeisen 500m:n osalta. 5/10km:n juoksijat kääntyvät reitin pohjoispäässä 1. merkkitolpan kohdalta ja 1/2-maratonin juoksijat 2. merkkitolpan kohdalta niin kaikille tulee riittävästi juostavaa. Merkkitolppien kohdalla on työntekijä näyttämässä käännöstä. http://www.gmap-pedometer.com/?r=7123042

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy