Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 17.12


Pantse
 Share

Recommended Posts

Velmun kanssa lenkillä niin, että itse olin pyörällä ja velmu juosten. Kuusijärvi kierrettiin yhdessä juosten ympäri, jossa sain sykkeet pomppimaan mukavasti tuonne 170 pintaan. Oli vaan pyöräilyvaatetus päällä eli muutama kerros päällä, niin oli turhan tukkosta hölkätä. Matkaa en osaa sanoa, mutta tärkeintä olikin saada pk-sykkeet kehiin.

1:23:00 / avg. 120 / max. 177 (juosten).

Link to comment
Share on other sites

Kaiken se kestää?..vaan eipä kestänyt!! Akilles meinaanKokeilin varovasti kävelyn lomassa pientä juoksuntapasta ja ilmoitteli tuo akilles itestään. Ei pahasti mutta otetaas lusikka kauniisti käteen ja viikko lisää "sairaslomaa"..Tavoitteet on yhtä kaukana ku treffit Janina Frosstellin kanssa joten eipä hötkyillä... aikaa on:situps:

Link to comment
Share on other sites

152mins, 28,8kms, av hr 151, pace avg 05:16min/km, kcals 2273, 33 iPodbiisiä.

+2 astetta, aurinkoinen hieman pakastava sää. Päällä Löfflerit, pitkä juoksupaita, alkkarit, NB1222, kauluri, hanskat ja pipo. Juoksu kulki mainiosti, turhankin rivakasti. Talin kierroksen lisäksi Villen ja Jollen rundi, Hoplaxin erikoinen ja koirapuistolenkki kiertäen juoksemalla Vermon ravirata.

Vermon ravirata oli todella yliluonnollisen kaunis joulukuisena sunnuntaina auringonpaisteessa keskipäivällä, paikka täysin autiona. Näky oli jotensakin yhtä huumaava kuin se baseball-kenttä Kevin Costnerin leffassa "Unelmien kenttä - Field of Dreams". Samin kanssa kierrettiin radan ulkoreunaa, mitenhän pitkä se olisi, ehkä kilometri? Juoksu kulki taas ihmeen hyvin ja rennosti ja NB1222 suorastaan turborullasivat eteenpäin. Lievä väsymystä tuli vasta 20 kilometrin kohdalla. Juoksu tuntui eka kerran myös reisilihaksissa, ei kipuna vaan oli sellainen olo että kerrankin käyttää noita kinttuja kokonaisvaltaisesti. Irrallaan juoksevat koirat eivät matkalla häirinneet, mutta Seurasaaren tapahtumaan valuneet perheet ja muut ihmisjoukkiot taapersivat kuin ellun kanat. Ja nehän eivät väistele. Näki siinä monenlaista jenkkakahvaa, jolle hölkkä tekisi hyvää. Sykemittarin ilmoittama keskivauhti 5:16min/km tuntuu hurjalta. Ehkä vähän yläkanttiin, mutta tulihan sitä juostua aika reippaasti. Tästä sunnuntailenkistä tulikin sitten tähän mennessä pisin harjoituslenkkini, edellinen oli se 27km muutaman viikon takaa. "Sairasloman" jälkeiselle paluuviikolle kertyi sitten kilometrejä 80,3 - mikä ei kai nyt ole ihan luuserisuoritus...:kumarrus:

Kun on kunnon vehkeet, niin juokseminen on ihan hillittömän ihanaa.

Juokseminen on ihanaa, kun siihen oikealla tavalla satsaa.:situps:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy