Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 16.12.


MESE
 Share

Recommended Posts

59mins, 11kms, av hr 147, pace avg 05:11, kcals 827

Ostin tänään New Balance 1222-tossut (Made in England), joita oli ihan pakko päästä koittamaan. Päälle Löflerin juoksupuku. +4 astetta, tuulista ja selvästi viileämpää. Varustuksiin kuului myös Löfflerin pipo ja kauluri joka oli hyödyllinen.

Uusilla tossuilla juoksin aluksi melko varovasti ja askelta hakien. Saman oloiset ovat kuin Asics 2110, mutta jotenkin irtonaisemmat ja ilmavammat. Olo oli vähän kuin ralliautolla soratiellä. Jalat ja tossut turboilivat ilmassa ja vain hetken koskettivat juoksumaastoa. Ensireaktioni on, että tykkään näistä tossuista todella, vaikkei Asicseissakaan vikaa ole - mitä nyt 1200 kilometrin jälkeen ovat tainneet hieman kulua...

Loppujen lopuksi juoksu alkoikin mennä tosi hyvin, tosin alareisissä tuntui jotain rasitusta enemmän kuin normaalisti, mutta tuntui kyllä olevan enempi tervettä kipua. Lenkki tuli kuitenkin juostua ihan reippaissa lukemissa, joten ilmeisesti uudet tossut toivat uutta spurttia. Juoksuvauhtikin oli parhaimmillaan 04:57min/km eikä tuntunut missään. Tosin juoksun jälkeen oli taas HURRJA NÄLKÄ. Gainomaxit, gatoradet, banaanit ja jugurtit katosivat kitaan nopsaan :party0051:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy