Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sisäsoutu


Krisu
 Share

Recommended Posts

No tuleepa sitäkin aina silloin tällöin harrastettua. Olisin kiinnostunut soutuspinningistä mutta kotikaupunkini kuntosaleilla ei sellaista löydy. Torniossa kokeilin viimeksi ja heiltä löytyy ohjelmasta mm. Sulkava-nimellä oleva soutuspinning. Siis jos ei halua mennä heinäkuussa hikoilemaan 58 km matkaa Sulkavan suursoutuihin voi käydä Torniossa ja soutaa vain 1 tunnin "Sulkavalla".

Link to comment
Share on other sites

Parin vuoden ajan tullut soudettua välillä aika paljonkin concept 2 soutulaitteella työ-/opiskelupaikan kuntosalilla. Hyvää treeniä on ollut. Nyt oliskin varmaan edessä uuden soutupaikan etsintä kun kukaan prkeleen apurahoittaja ei halunnut rahoittaa viimeistä tohtoriopiskelija vuotta :tiili: :mad14:

Link to comment
Share on other sites

:039: Juu on tullut soudettua noin 8 vuotta ja into edelleen korkealla.C 2 käytössä ja pääosa treenistä sisäsoutua.Kesällä kirkkovene ja omalla veneellä.C2 loistava laite ,varsinkin kun voi verrata omia aikoja muiden soutajien aikoihin ( suomi ranking) Tällaisen lumitilanteen vallitessa antaisi monelle hiihtäjälle loistavan harjoituvaihtoehdon.:039:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy