Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Lahden ladut

Arvostele ketju:


Guest Kustik
 Share

Recommended Posts

  • Vieras

Lahdessa kuohuu. Lahden kaupungin toiminta ensilumenlatujen teossa sekä tulevien MM-kisojen reitistön tekeminen ollut todella amatöörimäistä touhua. Maajoukkue joutui perumaan leirinsä MM-kisaladuilla, koska Lahden kaupunki ei ole saanut mm:ssa J-mutkaa valmiiksi kahdessa vuodessa. Noin 300m:n mittaista korjausta on tehty nyt kaksi vuotta! Rahaa on mennyt varmasti 1-2 miljoonaa ja kesken on vielä tänäänkin. Ensi viikon loppuna Skandinavia-cup, joten miehet pakko olla valmis. Samoin uusittu silta on ollut pahasti kesken ja vastuun kantajaa ei Lahdesta löydy, vaan pallottelevat vastuuta toisillensa. Näin käy kun organisaatiossa on päälliköitä ja johtajia liian paljon. Kukaan ei kanna vastuuta mistään.

 

Viimeisin munaus oli Karpaloon rakennettava silta, jota miehet tekivät ainakin viikon ja tänään se oli purettu pois- rakensivat vika paikkaan.

 

Reitistöltä kaadettu kahtena kesänä puita, mutta sekään ei onnistunut kahdella eri kerralla. Nytlumetetuilla laduilla ajoi kaivinkone jyrsimään kantoja, koska puita ei ollut kaadettu tarpeeksi urien varrelta!

 

Muutenkin Lahdessa tykit seisseet pakkasilla- virkamiestykitystä klo 8:00-15:00 välisenä aikana. Lahteen tuli tykkiladut viimeisinä etelä-suomen hiihtopaikoista, sellainen hiihtokaupunki Lahti on. Kyllä nyt pitää tapahtuaiso muutos koko organisaatiossa. Hävettää olla lahtelainen. Niin ja MM-kisoihin piti saada yksi latukonnen kuljettaja lainaksi naapuri pitäjästä, koska Lahdessa ei ollut yhdelläkään kuskilla FIS:n vaatimaa korttia! 

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy