Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kosanderi (Perusterveen elämää)


KSNDR

Recommended Posts

LA 8.5.
5,98km @5:31

Palauttava saunalenkki, ei kummempaa tänään.

 

SU 9.5.

5,21km @5:36

Jaahas, flunssaa pukkaa. Ei yllätä, muilla perheessä se on jo kuluneen viikon aikana ollutkin. Tänään olisi pitänyt juosta se viikon pidempi lenkki mutta ei tuntunut hyvältä idealta tehdä kuormittavaa harjoitusta. Ei mitenkään surkea olo ole muttei normaalikaan. Hain kuitenkin tytön kaverin synttäreiltä hölkäten kun jotenkin sinne piti joka tapauksessa siirtyä. Tämän myötä viikon juoksut 75,30km. Toinen viikko peräkkäin hiukan alakanttiin. Ei ollut kyllä tarkoituksena mitenkään kevennellä ennen sitä virtuaaliviitosta mutta niinhän tässä nyt näyttää käyvän, saa nähdä missä merkeissä kisaviikko alkaa. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

MA 10.5.
Lepo
Yö meni pyöriessä ja aamulla todella nuhainen ja tulehtunut olo. En tiedä onko se hyvä vai huono merkki, kun nykyisin tekisi kaikesta huolimatta aina mieli lähteä lenkille. Nyt sentään järki sanoi ei ja perheen aikataulu hoiti asian lopullisesti. Iltaa kohti olo alkoi onneksi parantua samaa tahtia kelin kanssa.

 

TI 11.5.

Lepo
Eikös lapsillakin pidä olla yksi oireeton päivä ennen kuin ne voi taas viedä päiväkotiin. Pidän nyt itse saman juoksun suhteen, paitsi ettei tämä sentään ihan täysin oireeton edes ole. Ei tässä kohtaa varmaan kevyellä muutaman kilometrin lenkillä voisi paljon voittaa. Syön pullaa ja kuuntelen levyjä. Sen verran reippailin että kävin kaupungilla hakemassa Vaporfly-paketin. Siinä on kyllä lesot kengät! Toivottavasti osaan juostakin niillä sitten..

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

MA 17.5.

6,85km @5:46

Todella kevyttä hölkkää varmuuden vuoksi. Etsimällä etsin kropasta jotain vikoja eilisen repäisyn jäljiltä mutta ei sellaisia oikein tuntunut. Liekö noiden uusien superkenkien ansiota?! Monesti ollut paikat vähäisemmänkin treenin jälkeen enemmän kipeinä tai jumissa.

 

TI 18.5.

14,86km @5:08

Kevyttä menoa miellyttävässä aamukelissä. Illalla sitten vielä saunalenkki ja huomenna luultavasti viikon pidempi.

 

Oli tuo sunnuntai kyllä kunnon juoksijan palkkapäivä. Heti tuoreeltaan ei silleen tuntunut miltään kun eihän se oikea kisatapahtuma kaikkinensa ollut ja olin yksin. Siitä sitten vaan kotiin syömään nuudeleita ja lasten kanssa kinaamaan. Kyllä aika kova ikävä alkaa kisareissuja olemaan.. mutta joo, tulos oli enemmän kuin tyydyttävä, eilisen työpäivän aikana se vasta oikein iski. Tässähän oli lopputalven/kevään aikana tarkoitus vaan treenata itsensä jotenkin sellaiseen kuntoon että voi sitten alkaa treenaamaan. Aika summassa tein treenin viikossa Danielsin kirjasta, en mitenkään loogisesti vaan fiiliksen mukaan erilaisia testailin. No, tuntuvat toimivan!

 

Ajattelin ottaa seuraavaksi välitavoitteeksi Helsinki Twilight Run 10k:n heinäkuun lopussa. Voisi muutaman viikon tahkota Danielsin vaihe kakkosta ja sitten kolmosta, ja jos jotain pikkukisoja sattuisi sopivasti niin käydä niissä. Siellä kolmosvaiheessahan on kirjan mukaan viikon tehotreenit peräkkäisinä päivänä, sitä en missään nimessä aio edes kokeilla. Muutenkin ehkä ajattelin tehdä viikon sijasta 9-10 päivän sykliä jossa kehittävät treenit/pitkikset 3-4 päivän välein tuntuman (ja työvuorojen..) mukaan. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

TI 18.5.

Ilta: 4,95km @5:46

...ja sitten saunaan.

 

KE 19.5.

22,86km @5:15

Ihme päivä. Ensinnäkin, en muista koska mulla viimeksi olisi energia loppunut kesken lenkin, ei sellaista käy koskaan mutta nyt taisi käydä. Eipä kai tullut eilen illalla tarpeeksi syötyä siihen nähden että juoksin senkin päivän aikana kuitenkin 20km. Ei sentään mitään katkeamista tullut ja onneksi mulla on aina yksi geeli mukana taskussa varalta näillä pidemmillä lenkeillä, yleensä en sitä ota ellei sitten matka lähene kolmea kymppiä, mutta hyvä kun oli nyt. Se auttoi ja rauhassa pystyi menemään mutta ei vaan tuntunut siltä kuin tällaisen matkan tällä tahdilla pitäisi. Enkä myöskään muista koska olisi nännit olleet ihan verillä lenkin jälkeen. Syytän sadetta, paita oli läpimärkä siitä asti kun astuin ovesta ulos. Mutta eipä tässä, nälkä jo lähtikin syömällä ja kai noi nisätkin tosta rauhoittuu...

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

2 tuntia sitten, KSNDR kirjoitti:

Enkä myöskään muista koska olisi nännit olleet ihan verillä lenkin jälkeen. Syytän sadetta, paita oli läpimärkä siitä asti kun astuin ovesta ulos.

 

Tunnustan olevani niin nössö että teippailen. Oikeasti kovat juoksijathan siedättävät itsensä, kyllä ne aikanaan alkaa kestämään. Tai näin olen lukenut.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

TI 25.5.

Ilta: 7,57km @5:26

Se saunalenkki sitten.

 

KE 26.5.

15min kuntopiiri +30min kuntopyörä +venyttely

Silloin kun olisi ollut aika juosta, oli niin käsittämättömän hirveä keli että joku raja tälläkin hulluudella. Tällaista kotona hillumista sitten. Kyllä pientä core-jumppaa ja muuta tulee tehtyä lähes päivittäin vaikka en niistä tänne ole kirjoitellutkaan, samoin perusvenyttelyt 2-3 kertaa viikossa kevyen lenkin jälkeen. Kerrotaan tämäkin nyt sitten kun ei muutakaan ole.

 

TO 27.5.

12,33km sis. 5x100m

Nyt oli kevyt askel välipäivän jäljiltä ja stridetkin tuntuivat hyvältä.. mutta sitten kun kotona katsoin, kello ei ollut niistä samaa mieltä. Monesti ollut toisin päin. Mikä lie, tiedä näistä.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy