Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Suomi-Juoksu 9.6. 2007


Shamaani
 Share

Recommended Posts

Avaan nyt uuden ketjun aiheelle, kun lupatoimistosta soitettiin ja sanottiin, että kisan saa järjestää...

Myös tuo kisakanslia/suihkutilat on nyt selvitetty...

Eli tässä tiedot, jotka nyt ovat tiedossa...

-Kisapäivä 9.6.2007

-Startti klo 19.00 (siis yöjuoksu)

-Paikkakunta Perniö

Eli noilla tiedoilla pitäisi alussa pärjätä ja tietoa laitetaan tänne pikku hiljaa, kunhan muista asioista tehdään päätöksiä...

Myös Endurancen sivuille tulee tietoa kisasta ja jossain vaiheessa ilmottautumisohjeita ja reittikartta ja toivottavasti saataisiin jonkinlainen korkeuskäyräkin (toivottavasti en lupaile liikoja)...

Että tuollaisia voi sinne kalenteriin piirustaa...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sori että hämmennän valmista asiaa mutta vieläkin mietityttää toi ajankohta. Mietin sitä kumpi vie enemmän potentiaalisia juoksijoita ja talkooväkeä, Jukolan viesti vai Tukholman maraton. Tietysti ajattelen itseni kannalta, juoksen Tukholmassa mutta aika suurella varmuudella muuten olisin takoolainen. Mutta ei sota yhtä miestä kaipaa, toivon todella että juoksu järjestetään ensi vuonna ja tulevaisuudessa.

Link to comment
Share on other sites

Sori että hämmennän valmista asiaa mutta vieläkin mietityttää toi ajankohta. Mietin sitä kumpi vie enemmän potentiaalisia juoksijoita ja talkooväkeä, Jukolan viesti vai Tukholman maraton.

Entäpä Tukholman maraton vs Jukolan viesti + Suvi-illan maraton samana päivänä? Suvi-ilta on perinteisesti juostu samana viikonloppuna Jukolan viestin kanssa, niin myös vuonna 2007.

Totuus on, että kesäkuussa ei ole yhtään _hyvää_ viikonloppua järjestää Suomi-juoksua, mutta jotenkin on haarukoitava vähiten huono vaihtoehto. Toisaalta mulle Jukolan viesti on tärkeämpi tapahtuma kuin Tukholman maraton. Useimmille juoksun harrastajille asia on tietenkin tasan päinvastoin.

Samana päivänä Tukholman maratonin kanssa tuskin juostaan kovin montaa maratonia Suomessa, joten siinä mielessä mahdollinen (tästä ei ole vielä sitovaa päätöstä) maraton Suomi-juoksun oheislajina saattaisi kiinnostaa joitakin maratonkeräilijöitä, jotka eivät ole lähdössä Tukholmaan. Sen sijaan samana päivänä Suvi-illan kanssa tuskin kovinkaan moni tulisi Perniöön juoksemaan. Totta on, ettei 9.6.07 todellakaan ole paras mahdollinen ajankohta saada mukaan talkooväkeä ja juoksijoita, mutta en näe, että mikään muu viikonloppu kesäkuussa olisi oleellisesti parempi.

Kiitos kaikista tähänastisista kommenteista, lisääkin saa luonnollisesti esittää.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy