Jump to content
Juoksufoorumi.fiHiihtokilometrit, -tunnit jne kaudella 2016 - 2017


tb2

Recommended Posts

  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Juuri hiihdin ensimmäiset 20 km tälle talvelle. Hiihtoon ei ole mitään erityisiä tavoitteita, mutta se on talvella selvästi hauskin pk harjoitus, jos vain malttaa pitää sykkeet alhaalla. Se onkin hiihdossa vaikeinta, varsinkin luistelussa ei malta tampata ylämäkiä.

 

Toivotaan että lumet pysyvät tai tulevat pian takaisin jos eivät nyt pysy täällä etelässä...

Link to post
Share on other sites

Täälläkin aukesi eilen latu, luonnonlumi-keinolumi sekaisin. Huono kunto kaikinpuolin, hiihtoa mahdollisimman paljon, jospa se siitä paranis. Pertsalla aloitin, tänään luistelua.. olipa jännä tunne aluksi kun ei osanut luistella... tasapaino..

 

ed. ja totta kai huomaan harrastavani välillä pientä kilpailua ensilumen ladulla...:cool0010:

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Tässä sitä ollaan aamumorkkiksessa kun illalla meni taas vähän överiksi.

Tiistaina tuli tehtyä se raskas harjoittelupäivä tälle parin kuukauden jaksolle (VK juoksu yhteensä 27 km), ja eilen piti hiihtää sitten kevyesti palauttavaa.

Eihän siitä sitten mitään tullut siellä tekolumirinkulalla. Jalassani olivat tavalliseen tapaan voiteluvapaat suomupohjaiset tornimalliset luistelukilpasukset, jotka moni intin käynyt tuntee erinomaisista luisto-ominaisuuksistaan. Innostuin sitten kanssahiihtäjien kirittämänä hiihtämään ekat 7 km 4:07 vauhtia, ja sitten valojen sammuttua muut häipyivät ja hiihdin omaa tahtia loput 14 km tunnissa.

 

Hiihtotunteja nyt noin 13 ja pääosin luonnonlumella.

 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Hiihtokilsoja tähän mennessä noin 1355km ja aikaa tuohon on mennyt noin 85h 10min. Keskivauhti kaikille lenkeille noin 15,9km/h. Noin 85-90% hiihdoista olen hiihtänyt tykkilumella, aika ohkaiset mahdollisuudet olisi hiihtoon Etelä-Suomessa, jos ei tykkilumilatuja olisi. Hiihtolenkkien keskisyke tähän mennessä noin 136-137 bpm, eli perusjyystöä pääosin on tullut. Vuodenvaihteen jälkeen määriä hieman alas ja tehoja hieman ylös.

Link to post
Share on other sites
3 tuntia sitten, tb2 kirjoitti:

Ihan laiton keli tänään! Kitkaa ei ollenkaan. Olisi epärehellistä laskea tällä kelillä hiihdetyt kilometrit mukaan hiihdettyihin kilometreihin. Tulivat ihan liian helpolla.

 

Eli 700 - 25 = 675 km. 675 km enemmän kuin vuosi sitten tässä vaiheessa.

Oltiin ilmeisesti eri ladulla. Itse hiihdin upottavalla hiekkapaperilla tänään. Vapaa liuku korkeintaan 2 metriä ja ladulla alamäessä piti lykkiä vauhtia =)

Link to post
Share on other sites

Pitihän noita kilsoja laskea. Harmi vaan kun en ollut pitkilleen garminiin laittanut pertsaa vai vapaata. En ole siis täysin kartalla miten paljon milläkin tyylillä. Mutta nyt siis vaan n. 403 km (osa arvioitu), eiköhän noita tyylejä tule hiihdettyä noin 50 / 50. 173 km vähemmän kuin viime vuonna. Tänä vuonna n. viikko kipeänä ja vähän hankalampi profiilisia latuja (kuntohan on ei ole yhtään huonompi :cool0010:).

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy