Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 5.12.


beibi
 Share

Recommended Posts

Kahden unettoman yön jälkeen läksin kuitenkiin hölkyttelemään, mutta kuten arvata saattaa, sykkeet pilvissä. Mieliala piristyi ja oli ihanaa juosta sateen vihmoessa kasvoja.

9.6km - 1h 3min - 6.33min/km - keskisyke 78%.

Viikko on aikaa lomaan. Sitten saa levätä kaikista opiskelupaineista, jotka pitää sykkeitä nyt korkealla. Ehkäpä tällä hetkellä kannattaisi kuntoilla vaan kävelemällä, mutta kun ei malta. Juosten kun pääsee nopeammin perille:)

Link to comment
Share on other sites

PK 1:13 - 12,0 km (6:03/km) - avg 145, max 160

Aamulla olo oli vielä aika heikko sen pienen mahataudin jäljiltä. Illalla olo koheni, mutta lenkin puolivälissä alkoi kyllä tuntumaan, että olisi pitänyt valita paljon lyhyempi reitti. No, puristamalla pysyi päästöt sentään kasvihuonekaasujen puolella... Olo ei ole enää niin kehuttava kuin lähtiessä, joten huominen itsenäisyyspäivä on luultavimmin lepoa.

Link to comment
Share on other sites

VK-lenkki 4.6 km

Oli ehdittävä fudista kattomaan, ja kun vielä satoi, niin päätin uhmata polvea ja sadetta, ja juoksin tän hiukan ripeämmin. Eka 2.3 km meni ihan hyvin 5:17 min/km, ja ajattelin että kyllä paluumatka vedetään samaa vauhtia. Polvi oli eri mieltä, ja aina kun vihlasi hiukan voimakkaammin, niin hidastin vauhtia. Lenkin keskisykkeen sain silti kohtuulliselle tasolle ollen 165, mutta ei tuo vauhti silti pahalta tuntunut, jos vaan polvi kestäisi. Äksöniä oli myös lenkillä. Ensin koira yritti haukata palan hihasta - murahti ja nousi takajaloilleen, ja näytti koko legokalustonsa. Omistaja vetäisi hurtan poies, ja pääsin pelkällä säikähdyksellä. Sitten hiukan siitä poliisit pysäytti todennäköisesti rattijuopon, joten hienoo että maijat tekee hommansa. Mutta sitten lukuihin.

4.6 km / 26:15 / 5:42/km / avg. 165 ja max. 172

Iloinen voin olla siitä, että kunto etes löytyy hitusen sieltä jostain.Vielä kun tuo polvi suostuis yhteistyöhön. Aktiaa mietin vielä, mutta ei sitä uskalla täysillä vetää varmaan. Niin, tällä kertaa ei ollut polvitukea mukana. Testi sekin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy