Jump to content
Juoksufoorumi.fijoukor

Ironman 70.3 Itävalta

Recommended Posts

23 minuuttia sitten, LauriH kirjoitti:

Viime vuonna ko. kisan vei ilmeisesti Daniella Ryf ajalla 4:11. Melkoinen ero jos tänä vuonna voittoon riitti 4:30. Olikohan olosuhteet kuinka erilaiset vai onko tyyppien välinen ero vain niin suuri?

 

Jos oikein katsoin, niin Ryf voitti myös täysmatkan Konalla viime vuonna. 2 viikkoa sitten Lehtonen oli puolimatkan em-kisoissa viides ja hävisi voittaneelle aussille todella paljon. Eli päättelen, että ero on suuri ainakin puolimatkalla.

 

On kyllä jännittävä nähdä, että miten Lehtonen pärjää Konalla täysmatkalla. Veikkaan, että hyvin pärjää. Podiumille täydet mahdollisuudet, eikö?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänä vuonna tuolla oli ainakin todella kuumaa, viime vuodesta en tiedä. Luulisi tuon lämpötilan vaikuttavan jotakin noin pitkässä suorituksessa. Katselin facesta tuon kärjen maaliintulon ja aivan sairaan hyvä meininki oli ainakin silloin kuuluttajalla. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 tuntia sitten, tb2 kirjoitti:

On kyllä jännittävä nähdä, että miten Lehtonen pärjää Konalla täysmatkalla. Veikkaan, että hyvin pärjää. Podiumille täydet mahdollisuudet, eikö?

 

Konasta on vaikea sanoa. Se on niin omanlaisensa kilpailu. Sitten on myös kilpailujen pro-sarjan taso joka ei ole missään muualla niin kova kuin Konalla, ymmärrettävistä syistä. Joku tuppukylän Ironmanin voitto on paperia silloin kun puhutaan kirkkaimpien mitallien tavoittelusta ja oikeasti kovat kisaajat pyyhkii muilla pro-sarjalaisilla lattiaa. En tarkoita että Kaisa olisi lattialle pyyhittävien joukossa välttämättä, mutta niin kauan kuin evidenssiä ei ole toiseenkaan suuntaan niin en vielä ole ripustamassa suomenlippua salkoon. Toivoa voi tietenkin kaikenlaista ja kaikki mahdollinen tsemppi Kaisalle viimeistelyyn. Vaatii hirveästi päästä täältä pienestä kylmästä pohjolasta Havaijille!

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 tuntia sitten, LauriH kirjoitti:

 

Niinpä taisi olla. Sehän vaikuttaa tulokseen ihan kohtuudella.

Ja onhan hän Dubaissa 70.3 matkalla kisannut Ryfiä vastaan. Hävisi n. 4min, josta 1½min uinnissa, 4 pyörällä ja juosten oli nopeampi. Hävisi loppukirissä toki Steffenille, joten pitikin juosta loppuun asti, toisin kuni voittajan. Mutta ei ero mitään kymmenien minuuttien luokkaa toki ole. Kymppisakkiin Hawaijilla tavoite, saa nähdä miten onnistuu! Uskon vahvasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top 10 Konalla olisi kova, top 3:meen en usko. 

 

Ryf on kuitenkin aikalailla eri tasoa, tosin saattoi polttaa itsensä loppuun kesän tuplalla (Roth ja Zurich) perättäisinä viikonloppuina, joista Roth 8.22 ! ja Zurichkin reittiennätykseen selkeästi alle 9h. Itse olen Ryf fani koska aloitimme pitempien matkojen "uramme" samassa kisassa eli IM Rapperswilin 70.3 v. 2014 ja tapa jolla hän ajoi ohitseni tuolla oli aika Wau ja olen ollut fani siitä asti. Hän on kyllä dominoinut naisten kisoja aika lailla ja voittanut noin 25 kisasta 23, ei voittoja on vain kaksi (Kona 2014 2., 70.3 worlds 2016 4.) ja yksi keskeytys Franfurtissa hypotermian vuoksi

 

Dubaista sen verran että tuo oli Ryfille selkeä ylimenokauden sponsoriobligaatio eli normaalioloissa sanoisin että ero Kaisan ja Ryfin välillä on hyvinkin 10-15 min luokkaa. Referenssiksi Thomas Darbyn ja Ryfin ero Rapperswilissä tänä vuonna oli 4 minuuttia.

 

Podiumille on paha päästä, Ryf, Carfrae, Wurtele, Hauschild, Swallow, Jackson, Cave, mutta toivotaan parasta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
58 minuuttia sitten, villea kirjoitti:

Ei ole Kaisa 220triathlon -sivuston kympin kärkiarvailuissa:

 

http://www.220triathlon.com/training/athlete-profiles/ironman-world-championships-top-10-womens-predictions/11322.html

 

mutta me tiedämme paremmin.

Osin vaikuttaa varmasti, että listalla ei ole muutenkaan ketään ensikertalaista, ihan syystä - nämä saavat jäädä mustan hevosen asemaan, ja varmasti joku ensikertalainen voi hyvin olla kymppisakissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy