Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Finlandia maraton 17.9.2016


Recommended Posts

Jälleen mukana järveä kiertämässä Jyväskylässä. On se nin hieno reitti! Minulla oli pitkään nimi maratonin listalla, mutta keväällä hajonnut selkä pakotti muuttamaan osallistumisen puolikkaalle. Kesäkuun alun jälkeen olen käynyt kahdesti juoksulenkillä, joten nyt ei lähdetä tavoittelemaan kovia aikoja, vaan tavoite on kävellä/hölkätä hyvässä seurassa.

Link to comment
Share on other sites

Puuh, eka lappujuoksu olisi tavoite juosta täällä. Vähän jo jännitystä pukkaa. Kesälomalla iski joku hengitystietauti, ja jäi juoksut johonkin 50-60% normaalista, mutta alkuperäisen tavoitteen mukaisesti ajattelin lähteä 2h15min jäniksen matkaan. Voi olla että 2h20 olisi lähempänä realistista, mutta saa nähdä mitä miehestä irtoaa.

Link to comment
Share on other sites

2 tuntia sitten, Haslo kirjoitti:

Puuh, eka lappujuoksu olisi tavoite juosta täällä. Vähän jo jännitystä pukkaa. Kesälomalla iski joku hengitystietauti, ja jäi juoksut johonkin 50-60% normaalista, mutta alkuperäisen tavoitteen mukaisesti ajattelin lähteä 2h15min jäniksen matkaan. 

 

 

Tervetuloa peesiin. 

Link to comment
Share on other sites

Finlandia maratonista tulee mun ensimmäinen lappujuoksu. Ihan nappiin ei mennyt tää loppuaika pienen jalkavaivan ja nuhan takia, mutta ei auta. Kaikki pelottaa - juoksuvauhti, jaksaminen, jalkojen kesto, energiat, mahan kesto... Mitään aikatavoitteita ei ole, jos nyt alle kolmen tunnin...

Link to comment
Share on other sites

Joka vuosi on ollut sama juttu: flunssa iskee aina tähän aikaan vuotta, kun tenavan kerhot ja harrastukset alkavat ja virukset alkavat liikkua. Laitoin kuitenkin ilmoittautumisen sisään, vaikka on ollut pitkä tauko juoksemisesta. Pitkästä aikaa tulee lähes paineeton juoksu, koska menneenä kesänä ei sattuneista syistä johtuen ollut mahdollista harrastaa liikuntaa siinä määrin mitä aikaisemmin on ollut, joten odutukset ovat melko olemattomat.

 

Matkakin on vain puolikas, kun ennen on aina pitänyt Finlandiassa tempaista täysmatka. Menisiköhän sinne 1.40:n alle..? Puolikkaita on tullut juostua aika vähän.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy