Jump to content
Juoksufoorumi.fiFinlandia maraton 17.9.2016

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Jälleen mukana järveä kiertämässä Jyväskylässä. On se nin hieno reitti! Minulla oli pitkään nimi maratonin listalla, mutta keväällä hajonnut selkä pakotti muuttamaan osallistumisen puolikkaalle. Kesäkuun alun jälkeen olen käynyt kahdesti juoksulenkillä, joten nyt ei lähdetä tavoittelemaan kovia aikoja, vaan tavoite on kävellä/hölkätä hyvässä seurassa.

Link to post
Share on other sites

Puuh, eka lappujuoksu olisi tavoite juosta täällä. Vähän jo jännitystä pukkaa. Kesälomalla iski joku hengitystietauti, ja jäi juoksut johonkin 50-60% normaalista, mutta alkuperäisen tavoitteen mukaisesti ajattelin lähteä 2h15min jäniksen matkaan. Voi olla että 2h20 olisi lähempänä realistista, mutta saa nähdä mitä miehestä irtoaa.

Link to post
Share on other sites
2 tuntia sitten, Haslo kirjoitti:

Puuh, eka lappujuoksu olisi tavoite juosta täällä. Vähän jo jännitystä pukkaa. Kesälomalla iski joku hengitystietauti, ja jäi juoksut johonkin 50-60% normaalista, mutta alkuperäisen tavoitteen mukaisesti ajattelin lähteä 2h15min jäniksen matkaan. 

 

 

Tervetuloa peesiin. 

Link to post
Share on other sites

Joka vuosi on ollut sama juttu: flunssa iskee aina tähän aikaan vuotta, kun tenavan kerhot ja harrastukset alkavat ja virukset alkavat liikkua. Laitoin kuitenkin ilmoittautumisen sisään, vaikka on ollut pitkä tauko juoksemisesta. Pitkästä aikaa tulee lähes paineeton juoksu, koska menneenä kesänä ei sattuneista syistä johtuen ollut mahdollista harrastaa liikuntaa siinä määrin mitä aikaisemmin on ollut, joten odutukset ovat melko olemattomat.

 

Matkakin on vain puolikas, kun ennen on aina pitänyt Finlandiassa tempaista täysmatka. Menisiköhän sinne 1.40:n alle..? Puolikkaita on tullut juostua aika vähän.

 

 

Link to post
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy