Jump to content
Juoksufoorumi.fi226

dubbel trippel MM Liettuva

Recommended Posts

Pronssia tuli ja SE parani parilla tunnilla. Tuhannet kiitokset VilleA:lle pyörän lainaamisesta. Enkä edes rikkonut pyörää. Voittajalle hävisin reilun tunnin ja kakkoselle noin varttitunnin. Omiin kykyihini nähden hyvä pyöräily ja vaikea & raskas juoksu.

  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onneksi olkoon! Yritin katsoa tuloksia tai tietoa kisan etenemisestä järjestäjän sivuilta, mutta ei näkynyt. Aikakin oli se mitä lupasit ja mitali sen mukainen. Ja mukavaa että pyörä on vielä ehjä. Vaimolleni selitän, että pyöräilyn sujuminen johtui kisakiekoista jotka minunkin pitää nyt hankkia.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli meillä zipit jalassa, mutta järjestäjien ydinryhmä on valvonut jo pari yötä ja kisa jatkuu vielä tänään iltaan asti, joten tuloksia ei välttämättä tule heti netiin. Iso juttu tuo kisa oli koko kaupungille ja satoja talkoolaisia huoltamassa ja valvomassa liikennettä. Kisapaikalla oli myös paljon muuta yö ohjelmaa, joten täällä kaljamaassa reiskoja riitti reitin varrella kannustamassa. 95 prosenttisesti ihan asiallisia kuitenkin. Reitit oli keskustan puistossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On kyllä surkeaa toimintaa noiden tulosten saamiseksi. Sanoin siitä järjestäjille. Ne sanoivat, että zippi systeemi ei toiminut ja tekevät nyt tulolsia käsikirjausten perusteella.Luulisi, että edes loppuajat tulisi helposti. Minun osuusajat olivat suunnilleen 2.11 uinti, joka oli noin 400-600 m ylipitkä. Yhden kilpailijan gps näytti 8,240  km. Pyöräily noin 11.45 ja juoksu noin 8.16. Siihen vielä vielä vaihdot päälle,  jotka ovat tuolla matkalla vähän pidemmät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa, onnittelut!

Vasta näitä lukiessa minulle avautui mistä oli kyse:

http://www.kestavyysurheilu.fi/triathlon/13891-tero-hyppola-tuplatriathlonin-mm-pronssille

http://www.kestavyysurheilu.fi/triathlon/13892-tuplatriathlonin-mm-mitalisti-tassa-lajissa-pyoraily-on-uuvuttavaa

Huima laji. Minkä verran Suomessa on tuplamatkan kisaajia?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suomessa on järjestetty yhdet tuplatri kisat. Raaseporissa v. 2014. Siinä oli mukana 7 kilpailijaa. IUTA:n virallisissa kisoissa ei tätä ennen ole kukaan suomalainen kilpaillut, eikä tätä ennen ollut vielä viralllista SE tulostakaan. Raseporin voittoaika oli 24.32. Liettuan reitit olivat nopeammat pyöräilyn ja juoksun osalta. Myös karmea helle haittasi Raseporin pyöräilyä. Tavoitteeni oli 2 h tulosparannus ja se juuri toteutui. Ultrajuoksu.fi sivuilla on todennäköisesti ihan oikea loppuaikani. Toinen vaihto on juoksuajassa, mutta silti juoksu ei ollut ihan tavoitteeni mukainen tav. 8 h. Mie en kertakaikkiaan jaksanu.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuossa linkki tämän päivän juttuun Ilta-Sanomissa. On siinä muutama virhe, kuten aina, esim. loppuaika on väärä. Virhe on kopioitu Kestävyysurheilu.fi sivustolta. Meinasin jo heille mainita, että muuttakaa se väärä loppuaika oikeaksi, koska tuollaisilla virheillä on paha tapa jäädä elämään nettimaailmaan. Nyt kun sama virhe on jo Ilta-Sanomissakin, niin tuo väärä loppuaika on jo nettimaailman fakta. Ihan vastaavia nettimaailman faktoja on Sulkavan uinnin aikanani 21 h 36 min, vaikka oikeasti se oli 21 h 26 min, Kaustisten 24 h tulokseni 237 km ja rapiat, vaikka se oli 238 km ja rapiat, Espoon tämän vuoden 224 km ja rapiat, vaikka se oli 242 ja rapiat. Vierumäen 24 h hiihdossa olen sentään saanut nettiin tuloksen 360 km, vaikka se oli oikeasti 340,5 km.

Eihän nämä tietenkään tavalliselle tallaajalle merkitse mitään. 224 km tai 242 km tulokset kuulostavat ihan yhtä hurjilta, vaikka oikeasti niiden välissä voi olla monen vuoden rankka harjoittelu. 

 

IUTA ei sitä kuitenkaan Suomen lehdistä tai google hausta etsi, joten heidän sivuille tulee virallinen national record, joka Suomen osalta vielä on puuttunut sieltä.

 

Enkä tosiaan juonut Liettuan kisassa niin paljon kuin pystyn, vaan yritin sanoa toimittajalle, että energiaa on pystyttävä syömään ja juomaan niin paljon kuin elimistö pystyy ottamaan vastaan.

 

Ihan hyvä kuitenkin, että Ilta-Sanomat kirjoitti 1,5 viikkoa maaliin tulon jälkeen jutun. Tuntuu siltä, että lehdistö YLE:ä myöten on nykyään kiinnostunut vain jääkiekosta, jalkapallosta, formulasta ja yksilölajien osalta muutamista hyvin myyvistä henkilöistä, kuten Neziri, Nieminen ja Pitkämäki, sekä tietenkin doping uutisista.

 

http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/art-2000001256236.html

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy