Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 2.12


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Ylläksellaä luisteluhiihtoa.

17.5 km - 1.56.00 - avg 132 - max 154.

Iltapäivällä lisää!!

Edit 1:

Täällä Ylläksellä ei ole yhtä liukasta kuin v.kurpan mukaan Rovaniemellä, valitettavasti. Kuitenkin tahkottiin latuja perinteisellä vielä ehtoopäivällä 18,3 km, aikaa meni kaksi tuntia ja pulssi oli korkealla.

Vielä korkeammalle pulssi nousi kun nousuhumalssa eksyimme hotelliin ja parketille nuorten neitosten kanssa.

Mutta hauskaa oli, onneksi ymmärrettiin lähteä pois enne kuin olisi ollut liian myöhäistä.

Link to comment
Share on other sites

Mie kävin aamulla luistelemassa 15 kilometriä.

Niitä kertoja taas, että mietin, onko tämä järkevän ihmisen hommaa.

Mulle kävi vähän samoin, no samalla kylällähän tässä asutaan, lensin nurin jo kotiportailla, meidän tie oli niin liukas että piti kulkea metsää pitkin. Onneksi pyörätie oli juostavassa kunnossa kun meni reunoja pitkin varovasti. 14 km tuli kaikkinensa, keskisyke vain tuntui olevan normaalia korkeanpi, lieneekö johtunut nurinmenon pelosta vai illalla nautituista neljästä siideristä... :undecided: Niin siitä järkevyydestä, jos sitä miettii, meitä "vähemmän" järkeviä on aika harvassa, en nähnyt yhtään muuta juoksijaa koko aikana... :viheltely:

Link to comment
Share on other sites

60mins, 10km, av hr 143, pace avg 06:02min/km, 815 kcals

Ensimmäinen lenkki sen jälkeen kun kintut oireilivat rasituksesta. Vedin hissukseen tossut kohti Seurasaarta ja kiersin sen kerran ympäri. Piti kohdata nuo viholliset eli ne "portaat" joita köpötellessä tais nilkat vähän krempata. Juoksufiilis oli aluksi vähän nahkea, mutta loppua kohden alkoi jo kulkea. Vasen nilkka tai mikälie vähän jomotutti tuossa matkalla, ja jossain 50. minuutin kohdalla tunsin sellaisen polttavan kivun, mutta ohi se meni. Ihan särmä peruslenkki tuli tehtyä. +7 astetta lämmintä, ei juurikaan tuulta, poutaista eli ihan trikookeli. Jotkut siellä olivat tiukasti paketoineet itsensä tuulipukuihin ja talvimyssyihin - mitähän varten?:happy0184:

Link to comment
Share on other sites

19,5 km 2:01 6:12/km sadetta +7. kohtalaisen hyvä reitti löytyi eikä tarvinnut juuri juosta avoimella paikalla vastatuuleen. tosin ei ollut kovin tuulista mutta kuitenkin. juoksuasentoon ei muistanut kiinnittää huomiota. toivottavasti alaselkä ei kipeydy. joulukuun juoksentelut tosin jää vähiin työjuttujen takia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy