Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
BorntoRun

Hawaii Kona Ironman osallistumisoikeus pisteillä?

Recommended Posts

Hei,

 

Onko tietoa miten tuon osallistumisoikeuden saa pisteiden avulla? Voiko esim. käydä samana vuonna usemman IRONMAN firman kisan, joista kerää tarvittavat pisteet Hawaiille, vai meneekö pisteytys aina yhden kisan perusteella? Onko mitään tietoa millä pistemäärällä noihin ikäsarjoihin pääsee?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös tuo ikäsarjoissa mene edelleen siten, että karsintakisoissa on tietty määrä kisalippuja jaossa ja ne menevät ikäsarjojen parhaille. Tosin jos esim. voittaja ei halua osallistua niin seuraava saa lunastaa paikan. Eli pisteet ja useiden kisojen kiertelyt on vain ammattilaisille.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 tuntia sitten, BorntoRun kirjoitti:

^ Kiitos tästä tiedosta. Näin vähän ajttelinkin, koska muutenhan tuonne pääsisi aika helposti jos vain on intoa käydä useassa IRONMAN järjestäjän kisassa saman vuoden aikana.

Onko tarkoitus missä vaiheessa hakea paikkaa Konalle? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos vain jaksaa näpyttää saman kysymyksen kuukkeliin saa oikean vastauksen eikä arvauksia:

 

Athletes gain entry into the 2016 IRONMAN World Championship one of three ways: by earning a slot at one of the qualifying events held worldwide, being selected in the IRONMAN Legacy program or by winning a slot through the IRONMAN charitable eBay Auction.

Tässä vielä legacy ohjelman säännöt:

Q. What are the eligibility requirements for the 2016 IRONMAN Legacy Program?

 1. Athlete must have completed a minimum of 12 full-distance IRONMAN-branded* races (includes existing and past events) by December 31, 2015.

 2. Athlete has never participated in the IRONMAN World Championship in Kailua-Kona, Hawai’i.

 3. Athlete must have completed at least one full-distance IRONMAN event in 2014 and 2015.

 4. Athlete must be registered for a full-distance IRONMAN event in 2016.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, Spica kirjoitti:

Onko tarkoitus missä vaiheessa hakea paikkaa Konalle? :)

 

Tekisi tavallaan mieli jo ensi vuodelle, mutta pitää tässä vielä miettiä. Lopullinen päätös varmaan kuitenkin viimeistään siinä vaiheessa kun tulee tietoa onko arpaonni osunut noissa extreme-tapahtumissa (Norse ja Celta jne.). 

 

Tarkoitus on pyhittää ensi vuosi kokonaan triathlonille, mutta pääkisa on ihan auki. Vähän muuten ihmetyttää miksi Suomessa ei ole yhtäkään pitkän matkan kisaa? En tiedä onko lähi menneisyydessäkään ollut? Pitkän matkan kisa kiinnostaa myös kovasti. Ehkä se vaan pitää mennä vetämään ulkomaille.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tunti sitten, BorntoRun kirjoitti:

 

Tekisi tavallaan mieli jo ensi vuodelle, mutta pitää tässä vielä miettiä. Lopullinen päätös varmaan kuitenkin viimeistään siinä vaiheessa kun tulee tietoa onko arpaonni osunut noissa extreme-tapahtumissa (Norse ja Celta jne.). 

 

Tarkoitus on pyhittää ensi vuosi kokonaan triathlonille, mutta pääkisa on ihan auki. Vähän muuten ihmetyttää miksi Suomessa ei ole yhtäkään pitkän matkan kisaa? En tiedä onko lähi menneisyydessäkään ollut? Pitkän matkan kisa kiinnostaa myös kovasti. Ehkä se vaan pitää mennä vetämään ulkomaille.

Mitä pitkän matkan kisaa tarkoitat? Eikö täyden matkan kisat ole niitä riittävän pitkiä, vai tarkoitatko ITU:n "pitkän matkan kisoja" 4km, 120km ja 30km matkaa? Sinällään se ei ihmetytä, kun sillä matkalla kisataan muutenkin niin harvakseltaan muuallakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • Vogon
   Aloitetaanpa taas uusi päivyri. 
   Vanhan päivyrin löytää täältä mikäli tahtoo tutkailla juttuja. --> Vanha Vogonin Päivyri
   Vuoden 2015 elämäni ensimmäiset tri-kisat meni mainiosti.  Näistä jäi niin mahdottoman hyvä mieli etten malta lopettaa. Lisäksi sain vanhimman poikani innostumaan tästä lajista joka on luonnollisesti tuntunut hienolta. Hänen osaltaan on jo päätös tehty. Vantaalla olisi siis hänen ensimmäiset avovesikisat. 
   Viime päivyrissä pohdin pyörää. Tämän seurauksena hommasinkin kesän aikana maantiepyörän. Maantiepyörä on ihan hieno peli, mutta oon jo huomannut miettiväni uutta pyörää. Hullua hommaa tämä.
   Uinti alkoi kesää kohden sujumaan paremmin ja paremmin. Nyt oon pitänyt taukoa uinnista ajanpuutteen takia. Lisäksi uimahalli jossa aiemmin kävin on enää yhtenä aamuna viikossa auki. Tämä on aika ratkaiseva tekijä oman uimisen suhteen. Pakkohan se on kuitenkin jossain vaiheessa taas aloittaa jos meinaa uida.
   Pyöräily on ilmeisesti kompastuskiveni. Joroisissa meni kisa hieman pieleen tankkauksen suhteen sekä kisaa ennen, että kisoissa(geelit tippuivat matkalle). Tämän sekä pyöräilykunnon kohottamiseksi olenkin hommannut kotiin trainerin jotta voi polkea talven aikana vähän enemmän. Ehkäpä se auttaisi.
   Juoksu on aina sujunut suhteellisen kivuttomasti. Loppu kesää varjosti kuitenkin vasemman pohkeen/selän ongelmat jotka esti juoksemisen. Nyt vuoden loppua kohden mentäessä sekä pohje, että selkäkin jo huomattavasti parempi.  Tänä vuonna on jo muutamia juoksukoulu tunteja takana josta onkin saanut uusia vinkkejä treenaamiseen ja juoksuun yleensä. 
   Syksy 2015 yleisestikkin menee vähän enemmän lihaskuntoa parantaessa. Olen ajatellut tekeväni niitä asioita joita koen tarpeelliseksi tehdä. 
   Ensi vuodeksi suunnitelmissa taas 2. Vantaan perusmatka(Uinti 1500m, pyörä 40km juoksu 10km)   2. Joroisten Puolimatka(Uinti1900, Pyörä 90km, Juoksu 21.1km) 1. Maraton Sen tarkemmin en vielä osaa sanoa, että missä mutta takuulla jossain. Tukholmaa kuitenkin on jo pohdittu. 1. Puolimara Tästäkään ei sen tarkempia suunnitelmia.  1. Polkujuoksua Jossain sitten kun keksin missä. 1. Swimrun Johonkin oon jo(vahingossa) lupautunut menemään seurakaverin kanssa.  
   EDIT:  18.8.2017
   Vuonna 2016 tuli tehtyä ne Joroisten kisat ja muutamat muutkin kisat. Yleisesti kaikki meni paremmin vähemmällä treenillä. Se oli pienoinen yllätys.  Vuosi 2017 oli lepovuosi. Loppysyksy menee lihastreenien ja aerobisen kanssa vuorotellen.  Vuoden 2017 Plantaarifaskiitti pilasi syyskuun kisat(Solvalla Endurance swimrun, Nuuksio Classic) 2018
   Vuoden 2018  päätavoitteeksi muodostuu Tallinn IM140.6 Tallinn [4.8.2018] Vuoden 2018 eka maraton HCM:ssa  [19.5.2018]  Kesäksi 2018 muutama TRI-kisa 2019
   1 Tri puolikas + 1 perusmatka sekä sprintti.  2018 oli taas nk.lepovuosi monien vaivojen takia.  Muutama juoksukisa matkat ym täysin avoinna.  HCM 2019 19.5.2019 Bodom Night Trail 10km  3.5.2019
  • Alex
   Homma alkoi joskus 2012, kun päätin tuoda voimaharjoittelun ohelle lenkkeilyn. Jäin juoksuun koukkuun, ja 2014 juoksin toistaiseksi ainoan virallisen puolimaratonin (HCR), joka meni tuolloin aikaan 1:56:52. Tuon tapahtuman jälkeen aloin kärsimään jalkavaivoista (mm. akillesjänteen tulehtuminen), jotka piti minut vuosia pois säännöllisestä juoksutreenaamisesta. än mielessä, ja se oli vielä reilu vuosi sitten ajatuksen tasolla. Kesällä 2017 innostuin valtavasti pyöräilystä hommattua itselleni maantiepyörän, ja tuona kesänä tulikin useampi tuhat kilometriä ajettua. Kesän loputtua päätin anta vesikammolle kyytiä, ja aloitin sekä vapaauinnin opettelun että omatoimisen triathlonharjoittelun. Tavoite tuolloin oli puolimatkan kilpailu tahkolla elokuussa 2018. Marraskuun alussa liityin TriBasen valmennusrinkiin, ja siellä olen vieläkin.
    
   Syksy ja talvi meni. Uintitaidon suhteen kehitystä tuli, mutta ei riittävästi. Keväällä, juuri paranuttuani flunssasta, loukkasin itseäni niin, ettei uimahalliin ollut asiaa kuukauteen. Pidin kuitenkin kuntoa yllä pyöräilemällä sekä juoksemalla. Uinnin pariin palattuani annoin vielä mahdollisuuden ajatukselle puolimatkan suorittamisesta, mutta joskus heinäkuun puolivälin jälkeen päätin jättää osallistumisen väliin. En vain ollut mielestäni riittävän hyvä uimaan. 
    
   Elokuussa pidin muutaman viikon mittaisen ylimenokaudeksi kutsutun jakson, jollon asetin itselleni tavoitteeksi viiden tunnin alituksen kesällä 2019. Tätä yritetään ainakin Lahdessa (29.6.). Kesälle on suunitteilla toinenkin puolimatkan kilpailu, mutta tapahtumaa en ole lyönyt lukkoon. 
    
   Uusi harjoittelukausi on lähteny varsin hyvin käyntiin. Syyskuun alusta tähän päivään treenitunteja on kertynyt noin 110. Uinti kehittyy tasaisesti, pyöräilykunto (FTP) on liki tai suurempi kuin 3.5W/kg ja juoksukunto kympin ajassa mitattuna on jossain 45-47 min. 
    
   Kommentteja vastaanotan mielelläni. Tervetuloa seuraamaan minun matkaa! 🙂
  • J.Turunen
   Tarjoan juoksu-, triathlon- ja hiihtovalmennusta sekä muita  PT-palveluita kaikille kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Toimialueena Joensuu, Kontiolahti sekä etävalmennuksena missä tahansa maailmalla. Erikoisosaaminen kestävyysurheilun lisäksi juoksijoiden voimaharjoittelu sekä rasitusvammojen ehkäisy ja kuntoutus.
    
   Olen aktiivinen kilpakuntoilija ja minulla on yli 20 vuoden kokemus eri urheilulajeista. Tällä hetkellä oma lajini on triathlon ja siinä erityisesti pitkät matkat puolikkaasta eteenpäin. Syksyisin kuitenkin voit kuitenkin törmätä minuun myös polkujen puolella juoksentelemassa erilaisissa tapahtumissa ja muutenkin. Koulutukseltani olen Personal trainer (Fisaf) ja 1-tason triathlonvalmentaja, lisäksi löytyy liikunta-alan peruskoulutuksen opintoja sekä pian päättyvät urheiluhieroja opinnot. Valmennuksissa lähden aina lähestymään asiakkaan tarpeita kokonaisuutena, huomioiden arjen kokonaisrasituksen, mahdolliset toiminnalliset puutteet/epätasapainot, ravitsemuksen sekä kaiken muun mikä voi hidastaa tuloksien saamista.

   Kaikki valmennukset tehdään räätälöitynä asiakkaan tavoitteisiin, oli matkana sitten 400 m, 100+ km tai mitä tahansa siltä väliltä. Ei väliä juoksetko radalla, maastossa vai maantiellä.
   Sinulla on tavoite, minulla työkalut. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun matkasi kohti huippukuntoa.

   www.sisuendurance.fi
   https://www.facebook.com/sisuendurancejoensuu

   sähköposti:
   info@sisuendurance.fi
  • X-Caliber
   Vuonna 2018 Suomessa juostavat maratonia pidemmät juoksukilpailut:
    
   http://kalenteri.ultrajuoksu.fi
    
   Tietoja lisätään ja päivitetään sitä mukaan kun tapahtumajärjestäjiltä saadaan tietoja. Tietojen lisääminen kalenteriin on maksutonta.
  • elinap
   Ostetaan naisten märkäpuku triathlonia varten. Pituutta löytyy 162cm, joten etsinnässä on S-koko.
    
    


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy