Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Terwamaraton 2007


Recommended Posts

Puolisen vuotta aikaa tähän tapahtumaan. Joko joku on alkanut reenailla tätä varten ja kenen kalenteriin tämä on suunnitteilla. Lähtö ilmeisesti nyt Edenin alueelta, onko hyvä vai huono?!

Itse ajattelin korkata maratonneitsyyden tuolla. Pidättelen vielä harjoitteluintoa ja jatkan vuodenvaihteen yli pk harjoittelulla.:icon_jook: ja :party0021:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tähän nyt ei ole alettu kyllä treenailemaan, mutta suunnitelmissa olisi käydä siellä jotain hölkkäämässä. Mutta jos viimevuoden aura pitää tapahtuman kohdalla paikkaansa niin se lisää vain vammaketjun pituutta.

Viime vuonnahan meitä oli useampikin sinne tulossa, mutta jostain syystä suunnittelijoiden joukkoon levisi flunssa, jalkakipu, allergia yms-aalto.

Mutta jos ensi vuonna sinne tulen niin aion ilmoittauta vasta muutamaa tuntia ennen juoksua.

Link to comment
Share on other sites

Eihän Kurpan tarvii ilmoittautua, eikös se ole viime vuodelta perintönä jo? ;)

Joo, viime keväänä jäi Tervan puolikas väliin ärtsymmän puoleisen siitepölyallergian takia. Siirsin sitten osallistumismaksun ensi kevääseen eli puolikas olisi taas luvassa. Ei jaksa koko matkaa, kun siitä kahden viikon päästä hikoillaan Tukholmassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

... Sen kummemmin en kyllä treenaa, tässä on vielä talvi välissä ja hiihtoa pitäisi harrastella...

Niinpä.

Me lahjattomat, ikäloput tai muuten sohvaperunoituneet joudutaan harjoittelemaan ankarasti että edes läpi pääsisi sen maran ... tai edes puolikkaan.

Ja sitähän me tehdään... ;)

Link to comment
Share on other sites

Näillä näkymin ajattelin matkustaa täältä etelästä sinne Oulun suuntaan ensimmäistä kokonaistani juoksemaan. Ajankohta on aika passeli ja ajattelin, että tuo on sellainen sopivan kokoinen tapahtuma. Minua kun ei houkuta ensimmäistäni juosta Tukholman tai HCM:n tapaisella massamaratonilla. Eikös Terwamaratonilla yleensä sen verran kuitenkin juoksijoita ole, ettei ihan itsekseen tarvitse matkaa taapertaa. Minulla kun se neljä-viisi tuntia kuitenkin aikaa kuluu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy