Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 28.11


Sani
 Share

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kylmästi otin itselleni aikaa tänään ja vein mukulat hoitoon muutamaksi tunniksi, vaikka olen vapailla. Äiti tarvitsee nyt tätä ja piste.

Vapaan käytin tietenkin lenkkeilyyn. 1h ja 15min sekalaista hölkkää. ensin pururadalla hidasta hiipimista, sitten asfaltille. Välillä piti pistellä lujempia pätkiä ihan juoksemisen ilosta. Lopussa sairaalan mäkeä lujaa ylös.

Ainakin turvotus tuntui lähtevän. Hikoilin taas aivan älyttömästi. Mutta olo oli hieno. Miten sitä voikin nauttia niin paljon siitä kun katsoo tietä eteen päin ja tietää, että tuon saan taas kerran valloittaa.

Ja sitten naprapaatille. Katsotaan, mitä setä keksii muorin selälle. Kovasti sitä taas särkee ajoittain. Jos nyt jonkin poppakonsti löytyisi.

Link to comment
Share on other sites

16,1 km, 116, 2:02:18, 7:36 min/km, 63 max%

Näillä mennään, muistuttanee jonkinlaista asafalttiviidakkoretkeilyä enemmän kuin juoksua, mutta jonkinlaista ulkoilua nyt kuitenkin. Kertaalleen piti pysähtyä täysistunnolla yhdessä pizzeriassa ja kertaalleen lyhyemmällä stopilla huoltsikalla. Keskivauhdista olisi ehkä pudonnut puolisen minuuttia per kilometri ilman noita stoppeja.

Link to comment
Share on other sites

No niin, se klassinen tapaus. Innokasta rehkimistä pari viikkoa ja eikös paikat vähän hajoa. Jonkun sortin orastava akillesjänteen tulehdus iski. Täytyy ottaa vähän iizimmin. Viikon juoksukilsat menee vähän kuin it-alan pörssikurssit vuosituhannen vaihteessa: 87km-63km-0 km so far. Ottaa pannuun, ainaskin lievästi! :crutch: Kainalokepit vaan puuttuu, mutta kävelykin on hiinä ja hiinä.:sleep:

Link to comment
Share on other sites

Pannaanpa tähän vielä kommenttia siitä naprapaatilla käynnistä.

Ne vanhat, lantio vinossa ja kiertyy eteen päin.

Polvet löysät.

Toinen jalka 2cm "pidempi" kuin toinen

vääntelyjen jälkeen jäi toiselle jalalle lisäpituutta enää 1cm3mm

Totesi siinä tutkiessaan, että kuinkahan kovaa juoksisin jos kroppa olisi kondiksessa. Totesin siihen, että jos ja jos..jos lehmätkin lentäis. Turhaa jossitella, mitä voisi tehdä. On mentävä niillä resursseilla kun pystyy ja katsottava sitä, mitä on tehnyt. Turha spekulointi ei vie mihinkään.

Tiedä sitten..kahtotaan...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy