Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 26.11.


madass
 Share

Recommended Posts

Hehe, vaikken ole pitkään aikaan laitellut tänne mitään, niin nyt pitää avata sunnuntain ketju, kun on niin hyvä fiilis (ihme, miten tihkusateesta, pimeästä ja vastatuulesta voi saada näin hyvän mielen):

Aamutuimaan 24km hölköttely tihkusateisilla Espoon pyöräteillä. Vastatuultakin riitti; vain räntäsade puuttui. Ihan turhaan ovat tehneet pyöräteitä meidän verorahoilla, kun ei niillä ole käyttäjiä (yksi ainut vastaantulija klo 6.00 ja 8.30 välillä). Vauhtina 6.24/km.

Lisäys: Uskomatonta, miten energinen olo on aina aamulenkin jälkeen. Aikainen herätys tosin johtaa yleensä haukotteluun jo tuossa klo 18-19 aikoihin illalla.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla herätessä polvi ei kunnolla kantanut..Tukisidettä ja jääpussia peliin

ja masulle. 4 Kierroksen jälkeen tuntui sille että nyt riittää..7.2 kilsaa tuli PKnylkkyä..Törmäsimme Peksuun joka oli matkalla Laakson suuntaan yhteislenkille.

Ryppäät jäihin toistaiseksi ..palataan keväällä lumien sulattua asiaan

Tälle viikolle tuli kumminkin 97.kilsaa harjoitteita...

Link to comment
Share on other sites

Päätimpä lähteä pitkälle lenkille. Alussa keli on harmaa, mutta sitten taivaan tuulet veivät harmauden pois ja kirkas keltainen ilmiö ehti loistaa hetken ennekuin maileen katosi. Jäljelle sentään jäi kajo, jonka saattelema kotiin löysin :)

21,21km, 2:21:41, avg135 (n.60%), 6:41min/km toistuva; 27min juoksu ja 3min kävely

Juostessa toi tuuli ei haitannut, mut aamusella, kun merellä oltiin ni siellä oli vähän orpo olo :)

Link to comment
Share on other sites

Sauvakävelyä 6.7km - 58mim- 8.39min/km - keskisyke 71% max.

Nyt tuli todistettua sekin ihme, että hölkätä pystyy sauvakävely vauhtia. Ukko innostui nimittäin lähtemään mukaani lenkille ja sanoi, että on helpompi hölkätä vieressäni, kuin kävellä ilman sauvoja. Ja kävelyvauhtini ei tänään ollut edes parasta mahdollista, koska eilen juoksin pitkän ja otin nyt vähän rauhallisemmin... No, ukko ei pahemmin liikuntaa harrasta, mutta koko matkan hölkytteli rinnallani. :smiley: Mielenkiintoinen kokemus -ainakin minulle!

Link to comment
Share on other sites

Tunti squashia erittäin reippailla sykkeillä. Keskisyke 150 sisältäen erätauot, jolloin syke laskee 100 (2. ekaa taukoa) ja 110 2 vikaa taukoa).

Mutta 5. erän rutistuksessa kolmannen kerran tänä vuonna syke nousi yhdellä mittausvälillä (10 sek) 173:sta 202:een ja huippuna 215 !! Kävin juuri Urheilulääkäriaseman kuntotestissä ja mainitsin tuosta lääkärille. Itse testissä ei mainittavaa havaittu, mutta sehän kestikin vain 28 minuuttia. Tämä tuli 54 minuutin pelin jälkeen sykkeen liikkuessa pelin aikana välillä 160-170. Olo oli ihan ok, myös tuon 215:n aikana. Silti harkitsen lekurilla käyntiä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy