Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
Next Triathlon

Next Triathlon Långvik 19.6.2016

Recommended Posts

Sunnuntaina 19.6.2016 triathlon valtaa Långvikin! Next Triathlon Långvik on ainutlaatuinen kilpailu upeissa meri- ja metsämaisemissa vain puoli tuntia Helsingin keskustasta. Tapahtumakeskus sijaitsee Långvikin kylpylähotellilla. Kansainvälisesti korkeatasoinen kylpylähotelli tarjoaa upeat puitteet sekä kilpailuun valmistautumiseen että kilpailun jälkeiseen palautumiseen.

 

Matkat ja sarjat:

PUOLIMATKA              Uinti 1900 m -Pyöräily 90 km - Juoksu 21 km

SUPERSPRINTTI         Uinti 375 m - Pyöräily 10 km - Juoksu 2,5 km 

LASTENMATKAT         Uinti 100 m - Pyöräily 4 km - Juoksu 1,5 km

Miesten ja Naisten Yleinen, M/N -ikäsarjat (eli kuntosarjat), lasten- ja nuortensarjat sekä joukkueviestit!

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja osoitteessa www.nexttriathlon.fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsellä toinen puolikas ja aika reisille meni kirjaimellisesti..

Uinti aivan kauheasta. En vaan jostain syystä osaa uida puvulla, avovedessä ja isossa massassa.

Varmaan tuli reilu 100m ainakin ylimäärästä kun kierteli vasenta reunaa myötäillen, että sai rauhassa vetää.

Tosiaan eka avovesiuinti tälle vuodelle, laina märkkäri ja kädet heti tukkoon.

Vaihtoon kului 6minuuttia kun yritti saada kireetä compressiopaitaa päälle :D

Pyöräily oli suht ok. Sekin lainapyörällä. Maantie + aerotanko. Vähän alkoi painaa 75km kohdilla.

Juoksu taas aivan kauheaa, tuntui että mihinkää ei päässyt. Eikä päässytkään :D

Aika raskas reitti kyllä, ei paljoakaan tasasta ollut.

Maaliin kuitenkin pääsi, mutta parikytä minuuttia tavotetta heikommin. Alle 5h nyt kuitenkin..

 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole hirveän fiksua aloittaa kautta puolimatkalla. Luulin olevani niin hyvässä kunnossa, että voi skipata sprintit ja perusmatkat sekä yhdistelmätreenit. Luulin väärin. Uinti oli ainoa mikä oli todella helppoa, vaikka oli ensimmäinen avovesiuinti märkäpuvulla ja ylipäänsä tänä vuonna. Olisi ollut paukkuja vetää paljon kovempaa. Sinällään ihme, koska olen kyllä uinut 5-6 kertaa viikossa, mutta pääasiassa aamuisin 10-20min settejä.

 

Pyöräily oli sitten aivan hanurista. Ensinnäkin siitä syystä, että tuuli meinasi pari kertaa heittää kumoon. Olisi pitänyt vaan ajaa normikiekoilla. Lisäksi reittiä ei oltu suljettu autoilijoilta, ja niitähän riitti. Suurin osa reitistä on vielä erittäin mutkaista, joten en uskaltanut ajaa kaarteissa tarpeeksi lujaa autoja ja tuulta pelkäen.Varmaan juuri tuon jännittämisen johdosta 90km tuntui puolet pidemmältä matkalta. Ostin itselleni tänä vuonna aero-pyörän, ja vielä on ajoasennossakin hakemista. Tuntuu, että runko olisi liian pieni, vaikka taulukoiden mukaan pitäisi olla sopiva. Vaihdoin nyt stemmiä pidemmäksi, jos hieman jeesaisi.

 

Juoksu tuntui taas sellaiselta köpöttelyltä. En ymmärrä miksi kaikissa kisoissa joissa olen ollut mukana pitää olla juoksureitti aivan perseestä. Levillä sen tiesin etukäteen, ja se oli extreme, mutta näissä peruskisoissa vaikea ymmärtää. Tempoajon jälkeen ei hirveästi nappaa nykiä jotain mäkiä ylös. Toisaalta turha tässä on marista kun ei noihin kukaan pakota osallistumaan. Tosiasia on kuitenkin vaan se, että kunto ei vaan ollut riittävä, tai sitten sattui paska päivä. 

 

Seuraavaksi sitten sprintti ja perusmatka ennen täyttä matkaa. Sprinttiä odotan innolla, koska en ole sitä ikinä tehnyt. Täyttä matkaa odotan rehellisesti sanottuna  hysteerisellä pelolla. No onhan tässä vielä kuukausi aikaa treenata.

 

Parasta kisassa oli maaliintulo, ja hieno SPA-osasto.

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • tatteus
   Kempele Z-Maraton Kempeleen Zeppelinissä elokuun 8. päivänä 2020. Eka startti on kello 10.00. Ennakkoilmoittautumiset netissä, jälki-ilmoittautumisia ei oteta.
    
   http://kempelemaraton.net/kempele-z-maraton/
    
   Tapahtuman suunnitteluvaiheessa keväällä kävi ilmi, että Koronaepidemian takia on varauduttava pokkeuksellisiin toimiin, koska kisakeskuksena on aina ollut kauppakeskus Zeppelinin keskusaukio, missä on runsaasti muutakin liikennettä kuin juoksijat ja heidän matkaseurueensa. Niimpä järjestelyissä alettiin huomioida esimerkiksi palkintojenjakotilaisuuden järjestäminen ulkona, mutta onneksemme rajoituksia höllennettiin sen verran että voimme suorittaa palkintojen jakamisen sisätiloissa. Sarjoja karsittiin ja palkittavien määrääkin pyrittiin pienentämään, joten itse palkintojenjakotilaisuudesta tulee nopeampi. Vastapainoksi panostamme palkintojen laatuun ja mitalien näyttävyyteen. 
    
   Kisaan otetaan 400 ensimmäistä ilmoittautujaa. Vielä mahtuu mukaan, mutta kokemustemme mukaan viimeisen viikon aikana tulee raja lähestymään vinhaa vauhtia.
    
   Tervetuloa terveenä Kempeleeseen! Zeppelin on myös mukava ostospaikka koko perheelle!
    
    
  • Vogon
   Aloitetaanpa taas uusi päivyri. 
   Vanhan päivyrin löytää täältä mikäli tahtoo tutkailla juttuja. --> Vanha Vogonin Päivyri
   Vuoden 2015 elämäni ensimmäiset tri-kisat meni mainiosti.  Näistä jäi niin mahdottoman hyvä mieli etten malta lopettaa. Lisäksi sain vanhimman poikani innostumaan tästä lajista joka on luonnollisesti tuntunut hienolta. Hänen osaltaan on jo päätös tehty. Vantaalla olisi siis hänen ensimmäiset avovesikisat. 
   Viime päivyrissä pohdin pyörää. Tämän seurauksena hommasinkin kesän aikana maantiepyörän. Maantiepyörä on ihan hieno peli, mutta oon jo huomannut miettiväni uutta pyörää. Hullua hommaa tämä.
   Uinti alkoi kesää kohden sujumaan paremmin ja paremmin. Nyt oon pitänyt taukoa uinnista ajanpuutteen takia. Lisäksi uimahalli jossa aiemmin kävin on enää yhtenä aamuna viikossa auki. Tämä on aika ratkaiseva tekijä oman uimisen suhteen. Pakkohan se on kuitenkin jossain vaiheessa taas aloittaa jos meinaa uida.
   Pyöräily on ilmeisesti kompastuskiveni. Joroisissa meni kisa hieman pieleen tankkauksen suhteen sekä kisaa ennen, että kisoissa(geelit tippuivat matkalle). Tämän sekä pyöräilykunnon kohottamiseksi olenkin hommannut kotiin trainerin jotta voi polkea talven aikana vähän enemmän. Ehkäpä se auttaisi.
   Juoksu on aina sujunut suhteellisen kivuttomasti. Loppu kesää varjosti kuitenkin vasemman pohkeen/selän ongelmat jotka esti juoksemisen. Nyt vuoden loppua kohden mentäessä sekä pohje, että selkäkin jo huomattavasti parempi.  Tänä vuonna on jo muutamia juoksukoulu tunteja takana josta onkin saanut uusia vinkkejä treenaamiseen ja juoksuun yleensä. 
   Syksy 2015 yleisestikkin menee vähän enemmän lihaskuntoa parantaessa. Olen ajatellut tekeväni niitä asioita joita koen tarpeelliseksi tehdä. 
   Ensi vuodeksi suunnitelmissa taas 2. Vantaan perusmatka(Uinti 1500m, pyörä 40km juoksu 10km)   2. Joroisten Puolimatka(Uinti1900, Pyörä 90km, Juoksu 21.1km) 1. Maraton Sen tarkemmin en vielä osaa sanoa, että missä mutta takuulla jossain. Tukholmaa kuitenkin on jo pohdittu. 1. Puolimara Tästäkään ei sen tarkempia suunnitelmia.  1. Polkujuoksua Jossain sitten kun keksin missä. 1. Swimrun Johonkin oon jo(vahingossa) lupautunut menemään seurakaverin kanssa.  
   EDIT:  18.8.2017
   Vuonna 2016 tuli tehtyä ne Joroisten kisat ja muutamat muutkin kisat. Yleisesti kaikki meni paremmin vähemmällä treenillä. Se oli pienoinen yllätys.  Vuosi 2017 oli lepovuosi. Loppysyksy menee lihastreenien ja aerobisen kanssa vuorotellen.  Vuoden 2017 Plantaarifaskiitti pilasi syyskuun kisat(Solvalla Endurance swimrun, Nuuksio Classic) 2018
   Vuoden 2018  päätavoitteeksi muodostuu Tallinn IM140.6 Tallinn [4.8.2018] Vuoden 2018 eka maraton HCM:ssa  [19.5.2018]  Kesäksi 2018 muutama TRI-kisa 2019
   1 Tri puolikas + 1 perusmatka sekä sprintti.  2018 oli taas nk.lepovuosi monien vaivojen takia.  Muutama juoksukisa matkat ym täysin avoinna.  HCM 2019 19.5.2019 Bodom Night Trail 10km  3.5.2019
  • Gabba
   Kaipaan vinkkejä asiantuntevista juoksukenkiä myyvistä kaupoista  Pääkaupunkiseudulla tai Keski-Uudellamaalla. Haussa maratonkenkä/treenikenkä,  jotka ennättäisi vielä sisäänajaa ennen elokuun loppupuolen maratonia.
  • Alex
   Homma alkoi joskus 2012, kun päätin tuoda voimaharjoittelun ohelle lenkkeilyn. Jäin juoksuun koukkuun, ja 2014 juoksin toistaiseksi ainoan virallisen puolimaratonin (HCR), joka meni tuolloin aikaan 1:56:52. Tuon tapahtuman jälkeen aloin kärsimään jalkavaivoista (mm. akillesjänteen tulehtuminen), jotka piti minut vuosia pois säännöllisestä juoksutreenaamisesta. än mielessä, ja se oli vielä reilu vuosi sitten ajatuksen tasolla. Kesällä 2017 innostuin valtavasti pyöräilystä hommattua itselleni maantiepyörän, ja tuona kesänä tulikin useampi tuhat kilometriä ajettua. Kesän loputtua päätin anta vesikammolle kyytiä, ja aloitin sekä vapaauinnin opettelun että omatoimisen triathlonharjoittelun. Tavoite tuolloin oli puolimatkan kilpailu tahkolla elokuussa 2018. Marraskuun alussa liityin TriBasen valmennusrinkiin, ja siellä olen vieläkin.
    
   Syksy ja talvi meni. Uintitaidon suhteen kehitystä tuli, mutta ei riittävästi. Keväällä, juuri paranuttuani flunssasta, loukkasin itseäni niin, ettei uimahalliin ollut asiaa kuukauteen. Pidin kuitenkin kuntoa yllä pyöräilemällä sekä juoksemalla. Uinnin pariin palattuani annoin vielä mahdollisuuden ajatukselle puolimatkan suorittamisesta, mutta joskus heinäkuun puolivälin jälkeen päätin jättää osallistumisen väliin. En vain ollut mielestäni riittävän hyvä uimaan. 
    
   Elokuussa pidin muutaman viikon mittaisen ylimenokaudeksi kutsutun jakson, jollon asetin itselleni tavoitteeksi viiden tunnin alituksen kesällä 2019. Tätä yritetään ainakin Lahdessa (29.6.). Kesälle on suunitteilla toinenkin puolimatkan kilpailu, mutta tapahtumaa en ole lyönyt lukkoon. 
    
   Uusi harjoittelukausi on lähteny varsin hyvin käyntiin. Syyskuun alusta tähän päivään treenitunteja on kertynyt noin 110. Uinti kehittyy tasaisesti, pyöräilykunto (FTP) on liki tai suurempi kuin 3.5W/kg ja juoksukunto kympin ajassa mitattuna on jossain 45-47 min. 
    
   Kommentteja vastaanotan mielelläni. Tervetuloa seuraamaan minun matkaa! 🙂
  • SatamaRun
   SatamaRun- hyväntekeväisyysjuoksu 7.7.2018 klo 14 Kemissä. Lähtö idyllisestä sisäsatamasta. 
   Matkat: (21km), 10km ja 5km 
   Sarjat:
   10km M/NYleinen, M/N40, M/N50, M/N65, Alle 18v tytöt, Alle 18v pojat
   5km Alle 18v tytöt, Alle 18v pojat
    
   Osallistumismaksu:
   30.6. asti 10km 25e ja 5km 20e 
   1.7. jälkeen 10km 40e ja 5km 25e
    
   Mukana myös harrastesarjat!
    
   Juostaan lasten, nuorten ja eläinsuojelun hyväksi! 
    
   Ilmoittautuminen: https://pskemi.tapahtumiin.fi/fi/
   Facebook: https://www.facebook.com/satamarun/


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy