Jump to content
Juoksufoorumi.fiKunnollinen pulloteline satulan taakse


J M

Recommended Posts

Nyt alkaa käpy palaa noiden pullotelineiden ja tippuneiden pullojen kanssa.  Mikä malli olisi sellainen, jossa potut pysyvät satulan takana?  Mulla on spessun sitero satula, jonka oma pulloteline ei todellakaan ole kovin vakuuttavaa tekoa.  Ensimmäinen naksahti poikki 500m ajon jälkeen ja uutta ehjää en oo raaskinut edes koittaa sinne.  Laitoin sen kiltisti maantiepyörään kiinni ja siinä se on toiminut.  Profilen kahden pullon systeemi naksahti niin ikään varresta poikki.  Kahden täyen pullon paino ja tärinä oli liikaa.  Tuolla satulan takana on nyt koitettu profile designin telinettä, eliten jotain perus telinettä, spessun omaa ja on siellä ollut joku neljäskin.  Kaikissa sama vaiva.  Täysi pullo tippuu tosi herkästi.  Lahden kisassa tiputin oman pulloni eliten telineestä 30km kohdalla.  Onneks oli tankki sarvien välissä.  Xlabin gorillaa mainostetaan napakkana vaihtoehtona, mutta onko se sitä? Ei viittis kokeilla huvkseen 60e + pk telinettä.

Link to post
Share on other sites

Onko ihan todellakin pakko laittaa niitä pulloja sinne satulan taakse? Yksi tankoon + toinen runkoon pitäisi riittää.

Anyways Xlabin Gorilla cage puristaa aika kovaa, en tiedä löytyykö jämerämpää telinettä mistään. Tietysti voi kokeilla vanhaakin telinettä eri pulloilla, niiden mitoissa kun on eroja. Toisaalta kisassa ei voi valita mitä pulloja saa huoltopisteiltä.

Link to post
Share on other sites

No juttuhan on vähän niinku periaatteellinen. Kun on aerorunkoo, aerokiekkoo jne, niin ei kyllä millään viittis törkätä siihen alaputkeen isoa pyöreää pulloa, joka on about 4x leveämpi, kuin runko. Ei sillä, että mä noista ominaisuuksista niin hyötyisin... Ruuvasin spessun siteroon kuuluvan telineen paikoilleen ja tuo hajonneen tilalle saatu teline on nyt ainakin toistaiseksi pysynyt ehjänä ja pullokin on pysynyt paikoillaan. Jos se kestää kesään asti niin kyllä se kisatkin sitten kestää. Toisaalta sinne kisoihin ei välttämättä tarttis edes vaihtopulloa, kun on jo tankki lisätankojen välissä. Mä en saa nestettä kulumaan millään niin paljon, ettei se 750ml riittäis huoltojen välillä

Sent from my SM-T315 using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

No mulla on kyllä Eliten aeropullo tuossa rungossa kiinni. Pistän siihen vähän tujumman urheilujuoma/geeliseoksen. Toimii ainakin puolikkaalla ja lyhyemmillä matkoilla.

En olisi kovin vakuuttunut siitä että "perinteinen" parin pullon ja paikkasatsien sotkuinen viritelmä persuuksen takana olisi aerompi kuin normipullo rungossa, varsinkin kun uusimmissa rungossa on otettu huomioon nuo pullotkin. Lisäksi sieltä takaa on hankalaa ja todnäk ei niin aeroakaan kaivella niitä pulloja ja löytyykö niitä edes kun sinkoilevat pientareelle.....

 

 

Link to post
Share on other sites

No tolleen noi nyt ovat olleet ja pullonkin saan pois suht helposti.  Spessun oma teline on jo kaks lenkkiä kestänyt.  Kaipa siinä ekassa oli vaan valmistusvika.  Toi nyt on lähinnä kisaa ajatellen tuolla.  Bentossa on geelit ja muu safka ja lisätangoissa tankki.  Ei se pullon tippuminenkaan oikeastaan edes haitannut täydellä matkalla, kun säiliö oli täysi lähtiessä.  Silloin sai vaihtopullon kipata suoraan säiliöön ja kuskata vaan tyhjää pulloa takana.  Tyhjällä pullolla ja täydellä tankillä lähden seuraavaan koitokseen, niin kyllä se tyhjä pullo tuolla kulkee.

Photo 30.7.2015 14.29.31.jpg

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy