Jump to content
Juoksufoorumi.fi • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • sähköjänis
   Lisätietoja: http://www.huuto.net/kohteet/helsinki-city-run-hcr-osallistumispaketti-ei-hv/176170501

   (hinta nyt 12EUR)
  • MarkoA
   Mielenkiinnolla kuulisin variaatioita ja kokemuksia, sekä hyviä että huonoja, siitä miten olette tankkausta suorittaneet matkan aikana. Puolimatkasta lähinnä kyse kun sinne olen itse menossa Joroisiin ja toisten kokemuksista ois aina jotain hyötyä.

   Onko tullut käytettyä geelejä pyöräilyn aikana, ja jos niin oletteko laittaneet pulloon (vyölle?) kisa-asun selkätaskuun jne vai voisko/saisko/kannattaisko kiinnittää pyörään mitään (muuta siis kuin juomapulloja)? Juomahommahan on ilmeisen selkeä, eli järjestäjän toimesta on käsittääkseni juomaa tarjolla ja vaihtopulloissa, kaipa siellä on vettä + Maxim juomaa?

   Juostessa ois mahdollista ottaa lisää geeliä vyölle/selkätaskuun, vai oisko muita hyviä ideoita?

   Suunnittelin, että otan pyöräilyyn geelit puvun selkätaskuun. Ja juoksuun ajattelin ottaa käyttöön Dexal juomavyön johon pari 2dl pulloa geeli/vesi seosta täyteen. Sen vois napata juoksuun lähtiessä vyötärölle.

   Maratonilla olen geelejä käyttänyt ja ihan toimivilta on tuntuneet, joten samat aineet ois tarkoitus ottaa mukaan myös puolimatkalle.

   Sen verran mitä kisoja on paikanpäällä seurattu niin siellä on näkynyt jos jonkinlaista viritelmää vyölle kiinnitettynä ja jopa pyörässä teipattuna jotain geelejä. Näistä kaikista ois siis kiva kuulla, jos olette testanneet.
  • rantom
   Meni tuo ilmoittautuminen ohi, niin tarvitsisin yhden osallistumisoikeuden Helsinki City Run tapahtumaan jos jollakin olis ylimääräinen tai käyttämättä jäävä lippu.

   Ota yhteytttä maililla tommi_ranta@hotmail.com
  • e2k
   Näyttää pahasti siltä, että en pääse osallistumaan tämän vuoden tapahtumaan.. Eli nyt olisi myynnissä edullisesti yksi HCR osallistumisoikeus!

   Hintapyyntönä 40e (+ 5e rekisteröitymismaksu vaihdosta SUL:lle). Laittakaas yksityisviestiä jos kiinnostaa! :dankk2:
  • hpi
   Tarjolla loppuunmyydylle Tukholman maratonille yhden hengen koko paketti, eli Kaleva Travelin järjestämä maratonristeily Gabriellalla, neljän hengen C-luokan hytissä. Lähtö pe 4.6. 17:30, paluu su 6.6. 14:30

   Lisätiedot: http://www.kalevatravel.fi/matkapaketit/urheilu/fi_FI/tukholmanmaraton2010

   Maratonristeily 180e
   Osallistumisoikeus 80e
   +nimenvaihtomaksu laivamatkalle 20e, jos 24.5. jälkeen
   Yhteensä 260-280e, kysy myös erikseen.


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy