Jump to content
Juoksufoorumi.fi

23.11.2006


-TE-
 Share

Recommended Posts

103mins, 16,5km, av hr 136, pace avg 06:06min/km, 1292 kcals

Sadetta ja +5 astetta, mikäs sen parempi juoksukeli. Samin kanssa kierrettiin Seurasaarta ympäri kolmasti, mukavasti vaihteleva lenkki. Alku kotoa lähti vähän nahkeasti, mutta kolmas kierros Seurasaarta tuntui jo hyvältä. Lopputulos mukava, lyhyehkö pk-lenkki. Ja mikäpä ei herkistäisi, kun saa riisua mutaiset tossut, märät sukat ja hikiset juoksukamppeet ja pääsee virkistävään suihkuun. :bumps:

Viikon kokonaissaldo 43,5km.

Kuukauden kokonaissaldo 150,5 km.

Link to comment
Share on other sites

INHOAN IRRALLAAN OLEVIA KOIRIA!

Jo toisen kerran tällä vkolla tapasin lenkillä irrallaan juoksevan koiran.. alkuviikosta yhtäkkiä valokeilaan (otsalampun) osui kaksi kiiluvaa silmää. Onneks tämä koira ei lähtenyt mukaan, tuijotteli vaan.

Tänään tein tällaisen lenkin

vr 10min + 25min reipasta (4,8km) + vr 12 min.

Just kun reippaan osuuden sain lopetettua niin eiköhän susikoira seiso keskellä asfalttitietä.. oli päässyt ilmeisesti irti kotoaan, kun sen perässä roikkui sellainen 3-5metriä pitkä kettinki. Aluksi tuli siihen hyppelemään viereen ja sitten lähti seuraamaan mua. Kamala tunne tällaiselle koirapelkoiselle ihmiselle, kun yhtäkkiä aina takaa kuuluu läähätystä ja askelia ja kettinki vaan klopisi tienpinnassa. Mutta eipä siinä auttanut, kun juosta kotiin.. onneks ei ollut sykemittaria..:)

Ja se piti vielä sanomani, että olisin kovasti Pepille ja Skylle ilmeisesti laittanut lauantaina kisassa kampoihin.. eli lenkki oli muuten kyllä mahtava lukuunottamatta tuota koiraa...

Link to comment
Share on other sites

Yht:40 min kuntopyörää, josta 3 km juoksumatolla (6:40/km) ja koko session avg.147.

Kuntosalia 20min ja päälle 30 min ongelmajalan hierontaa :) Saas nähdä onko polven vihlovan kivun syy se, että pohkeen ja takareiden ulkosyrjät oli aika pahassa krampissa, ainakin polvi tuntui paremalle hieronnan jälkeen. Jännää, että en huomannut lihasten olevan niin pahasti jumissa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy