Jump to content
Juoksufoorumi.fi

No Finish Line 24h/6vrk/8vrk Monaco 18-26.11.06


X-Caliber
 Share

Recommended Posts

Ranskantaitoni on hieman ruosteessa, mutta tuollainen tapahtuma on kuitenkin käynnissä jo neljättä päivää ja kärjessä juoksee Claude Hardel, joka on 93 tunnissa taivaltanut 547,839km. No Finish Line 2006

Tapahtuman on-line -seuranta löytyy täältä: http://www.zapsports.com/nofinishline2006.htm?NUM_EVT=10

24h kilpailun startti tapahtuu 25.11. klo 8:00 paikallista aikaa (klo 9:00 Suomen aikaa). 24h kilpailussa on mukana mm. Janne Kankaansyrjä: starttilista

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jannen mukaan 24h kisaan lähtee tosi kovia menijöitä, eli mielenkiintoinen kisa ilmeisesti tulossa. SuperJannea vaivaa pieni pohjevamma eikä odotukset ole korkealla, mutta voi kuulemma olla myös tyypillistä kisaa edeltävää psykosomaattista oireilua. Uskotaan, että noin on ja jännitetään miten käy.

Link to comment
Share on other sites

Onkohan tuollapäin eurooppaa tapana että tuollaisiin monipäiväisiin kisoihin lähdetään vaan tekemään normaalia lenkkeilyä. Tuolla on aika paljon porukkaa, joka on vajaassa neljässä vuorokaudessa juossut 60-80km luokkaa olevia määriä. Taitavat elellä kisapäivät tavalliseen tapaan töissä käyden ja käydä illalla lenkillä kisareitillä.

Link to comment
Share on other sites

Mun käsittääkseni tuo on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa porukka on hankkinut itselleen sponssin. Sponssi maksaa juoksijan kilometrien mukaan tuolle No Finish Line organisaatiolle. Kilpasarja taitaa olla sit erikseen.

EDIT: eli keräävät rahaa pitkin viikkoa, minkä muilta velvoilteiltaan pystyvät?

Kisa alkaa siis klo 9 Suomen aikaa?

Link to comment
Share on other sites

Ja meillä alkaa leiri 25.11 klo 9. Mites nyt seurannan kanssa?

Lisäys: Veikataanpa paljonko Janne juoksee. Minä arvaan 231 km.

Jos vaan netistä löytyy edes joten kuten reaaliaikainen seuranta, niin eiköhän me joku langaton nettiyhteys saada aikaiseksi? Luotan X-Caliberiin tässä asiassa... Mukava olisi sunnuntaiaamun lenkillä seurata kisan loppuvaiheita, ja lähettää virtuaalikannustuksia Jannelle!

Minä veikkaan Jannen tulokseksi 229,376 km.

Link to comment
Share on other sites

Tarkoitus olisi jonkun sortin kisastudio viritellä paikalle, jos vaan yhteydet suostuvat toimimaan. 24h kilpailuhan loppuu samoilla hetkillä kuin on tarkoitus starta sunnuntaiaamun pitkälle lenkille, joten lenkillä on sitten mukava spekuloida tuloksilla.

Vaikuttaa hienolta idealta. Ei ole mitään tietoa pohkeen tilasta, mutta minäkin uumoilen uutta komeaa SE-tulosta. Olkoon veikkaus 236,873 km.

Link to comment
Share on other sites

Ei ole minun 24 h yrittäminen viitsimisestä kiinni, vaikka Jannella menisi 300 km. Minun hämärä tavoitteeni on 240 km, oli SE sitten mikä tahansa. Se tulee siitä ideasta, että osaa DI:kin lasken vaadittavan kilometrivauhdin. Tavoite tarkentuu sitten kun lähtö lähestyy. Varmaan olisin ihan tyytyväinen 220 km ylitykseenkin, koska kyseessä olisi ensimmäinen kerta, ja ehkä ne oppirahat on maksettava juosten. Tällä hetkellä oikea polvi on vihoitellut joka lenkillä lievästi, ja kilometrimäärät ovat pyörineet 60 - 80 km/vko välillä. Polvessa tuksin kuitenkaan on mitään vakavaa. Tuntuu vaan, että reiden ulkopuoli on kestojumissa, ja se kipeyttää polvea etenkin lenkin alussa ja lopussa. Pahempaa painoarkuutta ei polvessa ole. Tällä hetkellä ei olisi mitään mahdollisuksia juosta sellaisia määriä, joita kesällä olisi pakko juosta, mutta kesään ja kevääseen on vielä sopivasti aikaa jäljellä.

Veikkaus Jannen tuloksesta on 233 km, jos ei mene vammojen takia pahasti kävelyksi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy