Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keskimatkojen kisoja


Recommended Posts

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jos olet +35v niin ainakin SVU:n alaisia kisoja löytyy....

Olen myös kiinnostunut osallistumaan 800m ja 1500m ja tämmöisiin ajattelin osallistua...

http://www.helsinginkisaveikot.fi/Default.aspx?tabid=660 (Jo ens viikonloppu. Ei kerkiä millään, Endurancen syysleiri samanaikaisesti)

Turun Kupittaalla vko:t 3 ja 4 (PM 800m ja 1500m)

17.-18.02. SM-halliyleisurheilu, Kuortane

14.07. SM-viestit, Jyväskylä

10.-12.08. SM-yleisurheilu, Turku

Tulosrajoja ei ole mutta C- ja B- luokan tuloksilla kirmaillaan kärjen tuntumassa:Bolt:

http://www.kolumbus.fi/olavi.peura/luokittelu.htm

Link to comment
Share on other sites

Keskimatkoja meinaan tällä kaudella harjoitella enemmänkin, mutta onko kuntoilijoille tarjolla kisoja näille virallisille matkoille (800, 1500 jne)? Ei ole ainakaan silmiin pistänyt, tuntuu kaikki lyhyemmät matkat olevan jotain 4.2km hölkkäkisoja tms.

Tosiaan veteraanien(+35 vuotta)kisat Liikuntamyllyssä la 25.11,klo 15.00.Itse aion kiskasta 800m.Tuolta lisää veteraanien kisoja.http://www.svu.fi/

Link to comment
Share on other sites

Piirikunnallisia ja muita paikallisia kisoja voi haeskella paikallisen yleisurheilupiirin sivuilta. Yleensä piirikunnallisiin ja moniin kansallisiinkin kisoihin pääsee kuka tahansa ilman tulosrajaa. Voi tosin käydä niin, että muut juoksee kovempaa. Seuran jäsenyys ja YU-passi yleensä tarvitaan virallisiin kisoihin.

Mikään ei estä järjestämästä itse Seppolan puitteissa epävirallisia keskimatkojen kisoja. Osallistujia saattaisi löytyä ainakin suurimpien kaupunkien liepeiltä.

Link to comment
Share on other sites

Piirikunnallisia ja muita paikallisia kisoja voi haeskella paikallisen yleisurheilupiirin sivuilta. Yleensä piirikunnallisiin ja moniin kansallisiinkin kisoihin pääsee kuka tahansa ilman tulosrajaa. Voi tosin käydä niin, että muut juoksee kovempaa.

No hitto, en tullut tuota ajatelleeksi. Pitää kyllä saada pikkasen nopeutta lisää ennen kuin kehtaa mennä. Tai no ei se kehtaamisesta ole kiinni mutta olisihan se hyvä olla maalissa ennenkuin kisat loppuvat ;-).

Juu ja onhan noita 5k ja 10k "kisoja" järkkäilty tosiaan palstalaisten toimesta, mukavia tapahtumia nekin.

Link to comment
Share on other sites

Nuo Aktiacupin kisat varmaan riittää testijuoksuiksi pidemmille matkoille, jolloin tuollainen lyhempi rykäisy voisi olla aika hauskaa vetäistä hallissa.

Mitäs jos otetaan seuraavaan kotirataan 400 m tai 800 m, niin kynnys lähteä lyhyelle matkalle alenee sopivasti. Kotiradan voisi vetäistä Liikuntamyllyssä tai Espoon areenalla

Link to comment
Share on other sites

Mitäs jos otetaan seuraavaan kotirataan 400 m tai 800 m, niin kynnys lähteä lyhyelle matkalle alenee sopivasti. Kotiradan voisi vetäistä Liikuntamyllyssä tai Espoon areenalla

Hyvä idea. Tuo esport arena on kyllä hyvä mutta aika haasteellinen matkan mittauksen kannalta. Jostain kuulin että rata on 386m ja muitakin versioita on näkynyt. Siis se 2 kerroksen rata. Ekan kerroksen mondosta en tiedä mutta eivät näytä markkinoivan sitä juoksuun ollenkaan, rullaluistelijoita siellä näyttää olevan enemmän.

Link to comment
Share on other sites

No nyt on sitten epävirallisesti sovittu että 9.1.2007 pidettäisiin kotiradalla vauhtikarkelot. Pyrähdykset menevät hyvänä treeninä seuraavan viikonlopun Aktia Cupin kisaan.

Paikkana Liikuntamylly ja "viralliset" matkat ovat alle 800 m. Alustavasti sovittiin, että käsiajanotto riittää tällaiseen hupikisaan vallan hyvin.

Itselläni tarkoitus mennä kalibroimaan vauhti 800 m:llä. Koska matka on niin kypsä toivottavasti myös muita 800 m kokeilijoita saadaan paikalle.

Haastamaan en uskalla ruveta ainakaan nimiä mainiten, mutta ainakin Velmu, Stam, FG, Runner ja Maileri olisi kiva nähdä samalla radalla :-). Toisaalta tuo matka on niin /c:tä, että ehkä tällä matkalla uhoaminen etukäteen on jopa suotavaa? FG on listalla vain sen takia, että raastajille ei kuulemma hitaammat saa vittuilla... Tossa voisin lunastaa vinoiluluvan samalla, jos olisin oikeen onnekas. Tosin taisi olla maraton virallinen matka, jolla luvan sai lunastettua.

Myös lyhempiä matkoja voidaan ampua liikkeelle tarpeen mukaan. 100 m on vähän hankala ajanoton kannalta, mutta senhän voi ottaa mies miestä (nainen miestä nje.) vastaan.

Turha jännittää jos vauhti ei riitä koviin aikoihin. Tuleepahan sitten virallisesti todistettu, että on hidas livenäkin eikä vain puheissaan.

Link to comment
Share on other sites

Muakin kiinnostaisi vetäistä joskus 800 metriä. Voisin olla tammikuussa mukana, jos jalat ovat tuolloin kunnossa.

Justiinsa muutama päivä sitten selasin Vuosituhannen juoksijat -kirjaa, josta huomasin että kasin olympiavoittaja Vebjörn Rodal on vain sentin lyhyempi ja pari kiloa kevyempi kuin meikäläinen...

Näihin lyhyisiin ratamatkoihin etäisesti liittyen voisin julkistaa ensi kesän tavoitteeni: 2 mailia Munkinpuistossa alle 11 minuutin (nykyennätys 11.11).

Saa tulla kesälläkin samalle viivalle, se olisi jopa toivottavaa. 2006 voitin jopa M.BoneSin. Tosin emme olleet samassa kisassa, ja mulla oli vetoapuna M50-sarjan maratonin SM-voittaja.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy