Jump to content
Juoksufoorumi.fi

21.11


Ricardo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

169mins, 27km, av hr 140, pace avg 06:14min/km, 2196 kcals

Vedettiin Samin kanssa perinteinen Talin kierros lisättynä Villen ja Jollen rundilla, koira-aitakierroksella sekä Hoplaksin erikoisella. Otettiin nyt mukaan vielä Vietnamin seikkailu, joka märkänä metsä- ja rantakaislikkolenkkinä söikin ihan kiitettävästi miestä. Pientä väsyä oli välillä ilmassa, mutta jaksettiin kuitenkin loppuvaiheissa spurttaillakin. Kiva fiilis, ja tähän astisista harjoituslenkeistä henkilökohtaisesti pisin, 27km, so far. Nyt uni maittaa.:sleep:

Link to comment
Share on other sites

Hmm..olikohan tuo joggerin nimi jo siellä MasU2007-listalla...? Hyvin se treeni-into näköjään löytyi, vaikka sitä välillä huhuilitkin. :thumbsup:

PK 1:14 - 12,0 km (6:13/km) - avg 142, max 158

Taas siis perussettiä, tänään kevyemmin ja vastakkaiseen suuntaan kuin eilen. Oikein mainiolta tuntui. Vessassa ennen lenkkiä seistessä en meinannut uskoa silmiäni - piti tarkistaa kaulaltakin asia: syke näytti lukuja 49-51. Tuollaisia en ole nähnyt kuin makuuasennossa aikaisemmin. Pitänee tarkkailla vähän tilannetta, mutta kyllä se syke sieltä nousi ihan normaalilukuihin juostessa, joten syytä huoleen ei varmaankaan ole.

Huomenna työreissu Tampereelle, pitänee ottaa lenkkarit mukaan, kun yötä joutuu siellä olemaan. Pitäisiköhän kokeilla vaikka mäkivetoja välillä...

Link to comment
Share on other sites

Kun talvi ei tule niin pitää mennä talven luo, matkaa noin 30km. Turku- Paimio.

Elikä hiitoa Paimion hiihtotunnelissa. 17,5km keskisyke 153 max 173. 4.40 min/km.

Luisto oli kuulemma tänään todella huono, itte ei osaa sanoa kun ei ole paipissa aiemmin hiihtänyt.Sykkeet ihan hemmetin korkealla. Meinasin heti lähdössä vetää kunnon ketarat. No joka tapauksessa positiivinen kokemus. Viikonloppuna uudestaan:xmas-smiley-010:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy