Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 19.11.


Repe77
 Share

Recommended Posts

140mins, 23km, av hr 141m, pace avg 06:00min/km, 1847 kcals

Hieno aurinkoinen sää,+8 astetta, hieman tuulta innotti juoksemaan Samin kanssa Talin kierroksen päinvastaisessa suunnassa. Mukaan otettiin tietty Villen ja Jollen bonuskierros, koirapuistokierros ja sunnuntain lisäbonuksena Hoplaksin erikoinen. Matkaa taittui mukava reilut 23 kilometriä. PK harjoittelu meni tasaisella 06:00min/km kierrosvauhdilla, mitä nyt välillä Sami näytti nopean juoksun taitojaan ja meikä yritti peesata mukana. Ilahduttavan paljon oli muutenkin porukkaa juoksemassa ja ulkoilemassa. Varmaan harmaan marraskuun hienoimpia ulkoilupäiviä.

Olen tähän viikkoon erittäin tyytyväinen. Viikon aikana tuli juostua yhteensä 87 kilometriä, mikä on tähänastinen ennätykseni 7 päivässä. Ja hei, sehän on enemmän kuin kaksi maratonia! :party0002:

Ihme ja kumma, paikat ovat pysyneet ihan kondiksessa, pientä hiertymää oli tuolla taipeissa ja yksi varpaankynsi taitaa vaihtaa hiippakuntaa, mutta kaikkinensa hienot fiilikset jää tästä viikosta.

Link to comment
Share on other sites

Vähän harmaata oli lähtiessä mutta aurinkohan sieltä kaivautui esiin jo puolen tunnin jälkeen. Takki taisi olla vähän liikaa, olisi varmaan pärjännyt pitkähihaisella paidalla.

21,4 km meni aikaan 2.06.53 ja sykkeet taivaissa. avg 163

Tämäkin lenkki meni ilman ajantasaista seurantaa eli varusteina sykevyö ja FRWD.

Link to comment
Share on other sites

Koko päivä meni pihaa raaputtaessa ja soraa kärrätessä sekä muuta ulkotyötä tehdessä. Hieno ilma, aurinko paistoi vaikkei linnut enää laulanetkaan.

Ja illan hämärtyessä lenkille hämärtämään tajunnan kun vedin tempojuoksun 4 km km-aikaan 5:30.

Kokonaisuudessaan alku- ja loppuverryttelyineen:

8,1 km - 49:20 - avg 142 - max 168

Link to comment
Share on other sites

Tavaksi tullut Laakson pitkis tuli siis tehtyä "siitäkin huolimatta". Olo oli aamulla ihan mainio yli kahdeksan tunnin unien jälkeen (jotka kylläkin keskeytyivät josssain vaiheessa yötä, kun pihvi tahtoi kääntää vatsassa kylkeä), joten eipä muuta kuin säätä katsastamaan. Vettä tuli taivaalta ihan kunnolla, mutta vilkaisin testbed.fmi.fi :stä, että sadepilvet olivat menossa jo ohi, joten kamppeet niskaan ja menoksi. Vaimo kyllä hiukan ihmetteli homman järkevyyttä. Mutta 24 km tuli hölkättyä tosi leppoisassa säässä, sulilla poluilla (:smiley:!) ja mukavassa seurassa ajassa 2h11min. Keskisyke pysyi lukemissa 129 (73%), mikä on alhaisimpia lukemia meikäläisen pitkiksillä. Lenkin jälkeisen saunomisen ja ruokailun jälkeen kunnon päikkärit olivat enemmän kuin paikallaan ja kruunasivat hienon päivän.

Link to comment
Share on other sites

PK 0:30 - 5,2 km (5:50/km) - avg 143, max 155

Pikkulenkki eilisestä krapulasta toipumisen jälkeen - uutta ei siis päässyt eilen hankkimaan, kun mikään ei pysynyt sisällä...

Päämotiivina oli: 2000 km täyteen, mikä toteutui ajassa 212:48 (8 vrk 20 h 48 min). Sen jälkeen köpöttelin vielä 3 km.

Jogger, onnittelut ennätysviikosta!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy