Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 18.11.


Jokke
 Share

Recommended Posts

Jaahas, liekkö kaikki jo valmistautumassa pikkujouluihin, kun ehdin avaamaan päivän ketjun.

Viikon pisimmälle lenkille kertyi mittaa 16,3 km, 6:31/km, ka 142. Vauhti oli tarkoituksella hidasta, mutta korkea syke vähän yllätti. Kai mulla sitten on niin epätaloudellinen hitaamman juoksun tekniikka, kun eilen samalla sykkeellä meni yli puoli minuuttia nopeammin kilometrit.

Ja kohta suunta kohti Vantaata ja pikkujouluja...

Link to comment
Share on other sites

Aktia Cupissa 10km, teemana "ei verenmakua suussa eikä saa tuntua pahalta".

Hyvin onnistui, toinen puolikas meni nopeemmin kuin eka ja oli helpompi juosta.

Eka kerta kun näin pääsi käymään. 45.38 / 169.

Tästä jatketaan, tavoitteena parantaa kevättä kohti jokunen minuutti (alle 43min).

Yhteensä verryttelyineen 14km.

Link to comment
Share on other sites

Aktia maratonin tavoitevauhdilla. Tavoite täyttyi, aika 38.50 ja Fore antoi tasan 3.54 keskivauhdiksi. Menomatkalla aina ylämäkeen asti syke pysyi alle 170:n. Sitte tultiinkin 175-180 välillä aina viimeiselle kilometrille, jolla oli varaa löysätä, kun olin aikataulua edellä. Keskisykse lopulta 172, tuosta kymmenen pykälää ensi syksyyn mennessä pois, niin hyvä pitäs tulla. Verroineen reilut 14km.

Tuttuja oli paljon ja osa juoksi hyviä aikojakin. Keli oli aika ihanteellinen, vaatetta olisi saanut olla vähemmän. Yllättävänkin korkealle syke lopulta nousi korkeimmillaan. Mutta hyvä fiilis jäi, vihoitteleva selkäkin antoi luvan juosta.

Link to comment
Share on other sites

Aktia Cup hienossa ilmassa.

Foren mukaan 43 : 45 / avg 168. Meni mukavasti. Eka vitonen 21 : 50 ja toinen melkein sama. Toisen vitosen sykkeet oli käytännössä koko ajan yli 170. Max. 179.Viimeinen kilometri tais olla nopein. Vedettiin sellaisen vanhemman kaverin kanssa vuorovedoin.

Oli hieno kirikaveri, Miehellä ikää 65 ja oli kyllä sitkeä sissi !! Aaltoja ja respektiä. Paljon. !

Link to comment
Share on other sites

85mins, 15,5km, av hr 150, pace avg 05:21min/km, 1225kcals

Päätin vetää hieman reippaammassa tahdissa lenkin. Sumuinen sää, +6 astetta, mutta mainio juoksukeli. Juoksin Munkkiniemen puistotieltä Gallen-Kallen museon ohi "Jollen ja Villen bonuskierrokselle" ja paluu takaisin samaa reittiä. Oli niin sumuista että meren ylittävältä juoksusillalta ei erottanut edes Turunväylää...

Annoin mennä sitä vauhtia mikä tuntui hyvältä, ja keskivauhti oli 11,2km/h. 10 kilsaan meni 54min17sek ja tunnissa ehdin juosta runsaat 11 kilsaa siis - eli tällaisella vauhdilla se alle neljän tunnin maraton sitten onnistuisi.

Paluumatkalla oli tarkoitus jäähdytellä ja juosta rennommin mutta jalat vaan touhottivat joten menin sitten loppukilometrin itse asiassa 5:00-5:20min/km kierrosvauhdilla. Aika mukavasti tämän viikon saldo on 64 kilometriä. Jos vielä huomenna kävis hoitamassa yhden puolimaran niin pääsis 85 kilsaan!:party0002:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy